Wykonam / Pomogę / Szukam!

Zaczęty przez Naito, Czerwiec 02, 2010, 12:05:24 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shyque

Bump ... Projekt degrade do kroniki Freya , ogłoszenie nadal aktualne , serwer pvp.

ramcin12321

[SZUKAM] Szukam aktualnie działającego linku do pobrania plików serwerowych l2j pod gracia part 2

brokieb

[szukam]

Webmastera który mógłby mi zakodować niżej pokazany layout. Chciałbyś mi pomóc? Napisz na GG: 47996255 od razu piszcie że jesteście w sprawie kodowania L2 :) z góry dziękuuuuje :)

http://i40.tinypic.com/2jc832s.jpg

Edit: zmiana numeru gg

Thelio

Ogloszenie aktualne szukam wspolnika pod projekt Freya , High Five , Interlude lub Epilogue do  wszystkich kronik posiadam moje pliki oraz mojego teamu rozwijane latami , Strona obecnje jest gotowa co do projektu preferowane jest hr i to freya ale jest to do dogadania nie ma problemow , potrzebne sa tez fundusze ale to tez kwestia do dogadania pozdrawiam jak cos zostawic prosze kontakt na pm.

monyx

Witam.
Chętnie usponsoruje serwer dedykowany dla ciekawego projektu.
Mile widziana kronika intelude lub epilogue. Serwery High Rate.
Więcej informacji oraz opisy projektów proszę pisać na 48181638 lub PW.

Insane123

Szukam webmastera ! Kogoś kto zrobi strone pod serwer l2 Pilne!!! Mój nr gg: 12469550

SuperStars

Szukam WebMastera do strony http://l2revelation.xaa.pl/index.htm potrzebuje pilnych szczegółów na tą stronke kontakt mailowy [email protected] lub skype:skuzajlc albo jeszcze gg:48073085 prosze o pilny kontakt wiecej szczegółów podam co zamierzam itd itp :) Pozdrawiam. :bump:

Edit: Temat Zamkniety.

Shyque

Witam , zlecę wykonanie kompletnej strony www pod serwer lineage2 proszę zostawić kontakt na pw odezwę się gg coś

Shyque

Witajcie serdecznie dzisiaj mam na sprzedaż projekt psd strony pod serwer Lineage2 oraz zakodowany projekt strony ( czysty)
Kontakt GG 5688814 spokojnie się dogadamy. Niżej zamieszczam screen do laya.

Cenna jaka mnie interesuje za projekt graficzny psd (photoshop) a więc pliki źródłowe strony na chłopski rozum plus projekt zakodowany (html+css) to 35zł (forma płatności przelew bankowy)nie jest to dużo tak myślę a projekt jest średniej jakości można oczywiście rozwijać bez problemóm. Projekt nie był nigdzie używany kiedyś przy moim własnym projekcie serwerowym miał być użyty no ale nie wypalił.

Shyque

Witam Serdecznie , po dluższych przemyśleniach rozmowach z graczami postanowiłem rozpocząć pracę nad nowym projektem docelowo kronika Interlude a projekt High Rate jeżeli ktoś zaintersowany lub ma pomysły na owy projekt proszę pisać na gg 5688814 myślę ,że to najszybszy kontakt ze mną Serdecznie zapraszam i czekam na propozycje każdej osoby od gm , developera po graczy a być może osoby ,która troszkę wspomagać będzje  finansowo.

Magnets

Witam poszukuje webmastera który wykona dla mnie projekt strony + forum.
A także chętnych do współpracy developerów Kronika epilogue l2m

Shyque

Witajcie , szukam chętnych do współpracy przy projekcie wspierającym kronikę Interlude , Freya bądź high five do tych kronik posiadam wsparcie i do tych kronik rozwijam pliki także zapraszam pm więcej info chciałbym dodać ,że też szukam osobę ,która może troszkę wspomóc finansowo pozwoli to szybciej realizować projekt także czekam na ewentualne propozycje.

Diamento

Witam

Szukam Grafika do strony chodzi o  stworzenie Profesjonalnej strony L2
Proszę O kontakt na gg:50535037

brokieb

Szukam GMa do servera interlude PvP, potrzebuje osoby która ogarnie reklame, i będzie starała się utrzymać online na wysokim poziomie, zależy mi także na wyobraźni aby osoba która będzie z nami pracowała mogła wymyślić ciekawe pomysły na urozmaicenie servera, które następnie my wcielimy w życie. Kontakt:
mail: [email protected]
GG: 9224435

koder

Witam. Poszukuje ludzi chetnych do wspolpracy przy powstajacym serwerze Lineage C3Off low rate x6-8. Wymagane doswiadczenie przy pracy z plikami officjalnymi, szukam takze testara-ow. Wynagrodzenie w postaci PLN. Serwer stoi juz 2 tydzien jednak wymaga dopieszczenia pewnych drobiazgow a moze i czegos powazniejszego. Prosze pisac na email lub zostawic wiadomosc prywatna. Email - koods na tlen.pl

To juz nikt nie chce grac nawet, za kase ?  :shock:

Fantasy

Witam

Szukam Grafika chodzi o zrobienie małej rzeczy splash screen h5 mozna sie dogadac pod GG:51197070.

Edit:Temat zamknięty nikt nie zainteresowany.

Bishopower

[Szukam]
- Developera L2OFF,
- webmastera (strona Lineage II ze skryptami pod L2OFF),
- moderatora forum

Oferuję pieniądze lub status GM'a.

Mogą to być 3 różne osoby, mile widziana jedna.

Oferty proszę wysyłać na:
TYTUŁ: Współpraca Lineage II na email: [email protected]

brokieb

Szukam!
> Webmastera - Umiejętność zakodowania strony, oraz uruchomienia forum
> Pomocnika - pomoc w rozreklamowaniu servera oraz utrzymanie pożądku już w środku

Kontakt
GG:9224435

Ebasomik

Witam!
Potrzebuje pomocy z postawieniem servera.
Kontakt: skype : [email protected]

BlairS

SZUKAM!!!

Poszukuje moderatorów do formu nowo powstającego serwera low/mid H5

RobRoy77

Witam
Poszukuję osoby chętnej do stworzenia custom community board pod L2j, mile widziana pomoc przy wdrożeniu.
Nie proponuję w zamian gm-a czy coś tam, rozliczamy się kasą po dogadaniu.
Jeżeli się dogadamy i fajnie się będzie współpracowało to pomyślimy o  jeszcze paru rzeczach do zrobienia i dłuższej współpracy...
Liczę na poważne oferty pm or mail.
Pozdrawiam.

skrzydlaty

[szukam]
Poszukuje kogoś kto pomoze mi postawic serwer L2 H5 na włąsnym kompie, tylko do własnych niekomercyjnych potrzeb. Nikt nie będzie si e przyłączał do serwera, grał bede tylko i wyłącznie ja na własnym komputerze.
Pomoc oczywiście nie za free
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

mario_3210

[SZUKAM] Witam, szukam pomocy w sprawie własnego serwera. Też próbuje postawić dla własnych potrzeb ale co chwila mam z czyms problemy. Jak możecie podzielcie się wiedzą jak postawić własny serwer :) - kronika , skąd pliki i instrukcja krok po kroku. Myślę że się dogadamy. pozdr

madzionga

Witam! Poszukuje osoby która zna się bardzo dobrze na konfigguracji servera. Chciałbym razem z kolegami postawić własny serwer PVP, mamy juz na niego pomysł, ale gorzej z wykonaniem. W kwestii finansowej na pewno się dogadamy ;) Zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Na pewno szybkoo odpowiem :)

l2blackbird

Podbijam:

Szukam osób chętnych do testowania serwera L2 Black Bird na kronice Epilogue.
Serwer HR bez custom items.
Chodzi o zamknięte testy.
Więcej informacji na:
PW
Mail - [email protected]
GG - 57321569
Serwer prowadzą 2 doświadczone osoby w wieku 27 oraz 32.
Najlepsi testerzy mają szansę zostać GM.