[L2J] L2Hallate - H5 x5 - START 26.02.2016

Zaczęty przez sebastianp, Luty 04, 2016, 06:34:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

milnet

TNTx jeśli można cię prosić to nie komentuj czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia bo z twojego wyśmiewania serwerów i nie mówię tu tylko o tym serwer śmiać się chce , przeczytałem twoje posty o różnych serwerach i doszedłem do wniosku że dla ciebie ta gra jest tylko ciekawa jak od samego początku masz już wszystko i możesz gnębić słabszych , pewnie w realnym życiu do sklepu się nie ruszasz bez nawigacji żeby pokazała ci najkrótszą drogę a jak chcesz się przekonać o czym mówię to zapraszam za serwer HALLATE gdzie gram bez względu na online bo serwer jest dobrze zrobiony i pokaże ci jak się w LINEAGE 2 gra bez doty. Zapraszam do nas!!!!!!

//haran: zmienilem kolor i rozmiar czcionki na domyslne, zeby nikt inny nie musial przezywac tych samych cierpien co ja, gdy to zobaczylem

Bongobanda

TNT razem z ekipa potrafia sie dorobic czegos tylko na bocie.. bez tego idac normalnym tępem grania bez bocenia sa tak slabi ze zwykly random ich pocisnie

milnet

też tak myślałem więc po prostu odpuszczę tego pana i jego komentarze . Swoją drogą na serwerze widzę coraz więcej nowych postaci są co prawda sporadycznie ale się pojawiają więc wpadajcie zróbmy coś polskiego .Server fajny możecie sprawdzić.