[L2OFF] l2legacy - IL x35 - START 05.03.2016

Zaczęty przez RanD, Styczeń 31, 2016, 08:10:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

8pm polskiego czasu? Strona lezy i nie moge sprawdzic.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

RaMi

Nemezis

kraha

Cytat: Nemezis w Marzec 04, 2016, 06:41:57 PM
Str dziala 1h 18min do startu odliczanie jest

i juz nie dziala :) nawet forum :) ddos pelna para....

brysko

nie chcę krakać ale coś mi sie wydaje że dzisiaj nie pogramy ;/

barcelona11

Rickert

Cytat: brysko w Marzec 04, 2016, 06:51:11 PM
nie chcę krakać ale coś mi sie wydaje że dzisiaj nie pogramy ;/

Tez tak czuje.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

brysko

Coś tam działają. Zakładka Account zaczyna działać.

royy

Nemezis

Na fejsie pisze ze ddos protekta na strone zaraz ma kupic, czy to prawda h.. wie

Slomek

Jak Legacy nie wstanie zawsze jest jeszcze DexNanna :)
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

royy

Jezu. Ile tego już było ... mamy 2016rok a ludzie dalej nie umieją stawiać serwerów jakie to jest smutne... a jeszcze gorsze jest to ze człowiek ma tyle lat siedzi i klika na log in w nadziei pogrania 2 - 3 tygodni na jakimś śmiesznym nic nie wartym serwerze.

Nemezis

Z doty siano to by chcieli trzepac ale 100$ na antydosa dac to juz nie laska. Najggorsze ze sie to wszystko odbije na comunity bo poleca na dexa

LaRu

Z podejściem a może nikt się nie zainteresuje naszym serwerem  :D a chłopaki z dexa ładnie ogarniają ddos :)

brysko

Slomek

Cytat: LaRu w Marzec 04, 2016, 09:21:45 PM
Z podejściem a może nikt się nie zainteresuje naszym serwerem  :D a chłopaki z dexa ładnie ogarniają ddos :)

No mi sie na Dexie zawsze spoko gralo wiec pewnie zagram i tym razem.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Nemezis

We are going to try to run the server in 40 mins, else we gonna open tomorrow.
Gdzie ci bardzo dobrzy admini? To jakas kpina jest :)

RanD

Serwer niestety przegral 1 walke z DDOS , ale to nie koniec ,  DDosowali tylko ACP bo forum / strona  i game server caly czas byl UP bez zadnego DDOS bo protection dzialal wiec nie mowcie ze nie zainwestowali , bo jakby nic nie mieli to by nawet na strone nie dalo sie wejsc, Problemem bylo to ze konta zrobilo kolo 100 osob , a DDOS nie pozwalal zrobic nowym ludziom kont wiec nie mogli otworzyc serwera bo byloby to nie fair ,

Anyway juz wszystko naprawione i w sobote o 17:00 tym razem serwer bedzie uruchomiony napewno bez znaczenia czy komus sie udalo zalozyc konto czy nie , ACP bedzie online o 13:00 wiec nie marnujcie czasu

Serwer jest calkiem inny od craftow , zreszta to calkiem inne community , wiec ja sie nawet ciesze ,ze te przyjeby z nanny pojda na swoj kochany serwer, przynajmniej beda grac ludzie ktorzy chca tu grac

Nemezis

Glupoty piszesz bo strona tez byla ddosowana polowa ludzi z ts nie mogla wbic na str zeby potem plakac nad rejestracja  :)
Zobaczymy moze dzis odpali ale na pewno jakis odlam na dexa bedzie

brysko

mam problem z hasłem, wpisywałem już chyba z 10 razy i dalej nie mogę się zarejestrować...

BoNN

ACP nie działa znowu.
W sumie nie spodziewałem się fajerwerków dzisiaj

perfecT

taki zajebisty serwerek, wiedzieli że mają natłok ludzi i zainteresowanie, ale pieniędzy na ochronę to już nie łaska.