[L2OFF] l2legacy - IL x35 - START 05.03.2016

Zaczęty przez RanD, Styczeń 31, 2016, 08:10:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BoNN

Cytat: perfecT w Marzec 05, 2016, 03:29:04 PM
taki zajebisty serwerek, wiedzieli że mają natłok ludzi i zainteresowanie, ale pieniędzy na ochronę to już nie łaska.

Natłok ludzi?? Ledwo 400 online na forum a ty mówisz ze natłok,  patrz na nanne,  jeszcze kilka godzin do startu a na forum 1500  :D

kraha

barcelona11

2stowa2

PepsiQQ

Cytat: 2stowa2 w Marzec 05, 2016, 04:58:58 PM
o ktorej dex a o ktorej legacy?
Cytat: barcelona11 w Marzec 05, 2016, 04:52:55 PM
masakra.... dobrze ze dex wstaje;)

dex TO serwer gdzie jak nie grasz 10h/day bedziesz miesem armatnim, pomimo ze jest bardziej profesjonalny nie kazdy tyle gra i jak tyle nie grasz to Twoja gra sie skonczy na "malym pvp", braku dostepu do "epickow i bicia sie o nie na sensownym poziomie" i farmieniu a gr / s gr

legacy farmisz na farmzonie tylko sgr, agr w sklepie i poziom/online mniejszy - wieksza szansa na dostep do "epickow i walki o nie" ale kosztem ONLINE'u.

Cytat: brysko w Marzec 05, 2016, 05:03:25 PM
możecie sie zalogować?

Czesc osob sie zalogowala, czesc ma "wrong pwd", czesc sie nie moze przebic.

kraha

nie moge. nie moglem nawet zarejestrowac sie. bratu o dziwo strona z rejestracja sie odpalila, za to serwer juz nie

brysko

kraha

konto moge zalozyc, ale nie moge sie zalogowac teraz do serwera

Nemezis

Ja sie zarejestrowalem i zalogowalem okolo 100osob online (wezcie poprawke ze duzo osob nie moze wejsc). Ale i tak projekt niewypal moim zdaniem ;d

kraha

Cytat: Nemezis w Marzec 05, 2016, 05:18:55 PM
Ja sie zarejestrowalem i zalogowalem okolo 100osob online (wezcie poprawke ze duzo osob nie moze wejsc). Ale i tak projekt niewypal moim zdaniem ;d

po co brac poprawke skoro te 60 osob online to jakis przypadek, a problem z zalogowaniem sie ma wiekszosc ich komuniti....

PepsiQQ

Cytat: Nemezis w Marzec 05, 2016, 05:18:55 PM

moze byc, ale na nane bez cp prime 10h/day tez slabo

maciekjb

Wbilem sie, wbilem 20 lvl, skraszowalem sie i tyle. Nie mozna sie zalogowac hahaha

w00w83

u mnie to samo, wbiłem 20lvl i koniec, dawno takiej zenady nie bylo

brysko

kraha

kraha

kraha

Cytat: 1stToDIeThanks to all who supported us, but yea, we failed. At least we make fun for haters.  Sorry :(

takie zdanko od admina na mxc.

Cytat: brysko w Marzec 05, 2016, 05:40:57 PM
Szukam pt na dexa. mogę grać OL lub jakimś dd. PM :)

szukaj w temacie dexa:)

brysko

Hahaha żenada, to są ci profesjonalni admini ;D

Ciekawie że teraz strona dexa leży :D

Opcja edytuj.
//RedWind