[L2OFF] BloodBros - IL x5 - START 19.03.2016

Zaczęty przez asesumindaugas, Luty 23, 2016, 04:13:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pronox

Miejmy nadzieje że PL klan powstanie na tym serwie :afro:

chomiklobo

Annsen123

barcelona11

Tylu ludzi chętnych na wspólną grę a brak chętnych do założenia klanu...

GoRock

clan to odpowiedzialnosc i obowiazku rozwiazywanie problemow i organizacja wszystkiego widocznie nie ma chetnych do tego i sie nie dziwie. Lepiej zrobic CP zobaczyc na serwie jak juz wstanie jakie clany sa i jak sobie radza i sobie  wybrac proste. Po co skladac clan z grupy randomow ktorzy wcale sie nie znaja i nie grali wczesniej razem nie chcialbym trafic na leadera ktory gowno ogarnia lub prawie nie ma go w grze.

barcelona11

Masz racje, zgadzam się z tobą w 100% .  W dalszym ciągu jestem zdania, że lepiej grać zespołowo niekoniecznie doskonale, niż samotnie i po 2 tygodniach i qitnąć, ale to tylko moje zdanie.

GoRock

dlatego szuka sie cp lub gotowego clanu na forum serwera. zalezy od upodoban niektorzy wola grac solo na poczatku a pozniej gdzies dojsc.

kacyk

Teentyp

Kacyk oraz Annsen 123 wysłałem wam prywatna wiadomość;)

Mimil

No ja będę grał He oby był jakiś klan pl ogarnięty. Mam dobre przeczucie co do tego serwera może będzie z kim pobiegać.

chomiklobo

teraz ruscy napisali ze jak bedzie dobry online to i oni przyjda  xd chyba im sie znudzilo bic sie miedzy soba hehe . Przez 24 h zarejestrowalo sie 60 osob na forum  a wczoraj zarejestrowalo sie 30 im blizej startu tym ta liczba sie zwieksza , oby tak dalej  :D

SweetCookie

takie pytanie z innej beczki ES z jakim buffkiem do grania duo WC czy coś innego ?

Hao Tenshi

Ej jak możecie to zróbcie konto na moim referral link'u:

http://www.bloodbros.net/reg/?CODE=SGlkYXM=

Z góry dzięki. ^/_\^

Gryzmys

GoRock

wszyscy refki :P tylko nie wiem czy wiecie jakie sa nagrody za to :P  no i nagroda dopiero gdy ktos z refka wbije 40 lvl :P

smolaj

tez chcialem zagrac  kto ma jakies cp piszcie

Teentyp

J3lon

szukam jakiegoś ziomeczka do duo ;]  gram przewaznie od 21 do 3, ale róznie to bywa;] bede robił Sra +pp albo necro+ee  jak coś to priv :)

GoRock

J3lon

liczę na 1,5k online :P inaczej to nie widzę większego sensu :P

2stowa2

J3lon

jak na x5 to nie tak dużo  z czego połowa odpada po miesiącu albo 2 :P