[L2OFF] L2 Talking Island - Classic 1.0 x3 - START 24.10.2015

Zaczęty przez JohnTravolta, Kwiecień 07, 2015, 02:20:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dooku655

Strona tego serwera została "zepsuta"  :oops: Aktualnie znowu działa jednak nie wróży to dobrze na przyszłość.

eldoradoqet

Czy ktoś z osób tu grających wie czy można mając 2 konta z PA dodatkowo włączyć jeszcze jedno"darmowe konto"?, chodzi mi że 1 konto z Pa daje możliwość włączenia dodatkowego okna, a jak wygląda sytuacja gdy mamy 2 konta z Pa i chcemy wlączyć 3 na tym samym komputerze?

blacktyger

Na logikę do każdego konta PA możesz doczepić jednego boxa, więc mając 2 PA możesz odpalić 2 boxy - tylko teoria.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

pant

jakies polskie klany rekrutuja? na luzie bez spiny, bo sa fraggersi ale wydaje mi sie ze tam trzeba napierdalac po 10h dziennie

rexatras

Cytat: blacktyger w Listopad 13, 2015, 12:13:22 PM
Na logikę do każdego konta PA możesz doczepić jednego boxa, więc mając 2 PA możesz odpalić 2 boxy - tylko teoria.
Niestety nie, możesz zalogować konta PA +1 bez PA przy czym konta z pa musisz zawsze logować pierwsze

P4CZU

PepsiQQ

ten serwer po starcie 4game'a, to javalandia dla east-europejczykow, ktorych nie bedzie stac na suba na classicu eu. Takze nawet jak ktos gra teraz, to malo prawdopodbne ze za 3tyg bdzie.

NightBird

Orientuje sie ktos w sprawie online aktualnego (sredniego) na tym privie ?

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

rexl

Jak tam opłaca się tutaj zaczynać? Głównie dlatego pytam, bo jednak raty x1 na kronice tak starej przerażają, a chciałbym takiego oldschoola trochu

kraha

Gra ktoś tutaj? :) Znajomi są zainteresowani grą i chcieliby się dowiedzieć co nieco. Czy faktycznie jest to L2 z oficjalnymi plikami z ruskiego classica? Jaki online itp? :)

kraha

Pancia

I jak tam serwer sie ma ? Ja zamierzam dzis po pracy wbić na server i zobaczyc czy jest godny uwagi ;-)

TheCzaso

Po updacie pojawiło się sporo ludzi. Poszukuje EEka,SWS, Drivera na WCka do archer cp najlepiej 35+ pm na forum lub ig"konzett

PepsiQQ

Cytat: TheCzaso w Marzec 30, 2016, 12:36:52 PM
Po updacie pojawiło się sporo ludzi. Poszukuje EEka,SWS, Drivera na WCka do archer cp najlepiej 35+ pm na forum lub ig"konzett

Poszukuj dalej i GL :D

kraha

Cytat: PepsiQQ w Marzec 30, 2016, 12:59:49 PM
Cytat: TheCzaso w Marzec 30, 2016, 12:36:52 PM

Poszukuj dalej i GL :D

Czy ty musisz wypowiadać się w każdym temacie, nawet serwerów, na których nie grasz, ba nawet nie odwiedziłeś ich? Jeśli nie masz do powiedzenia nic na temat serwera, to zwyczajnie nic nie pisz o.O

Cytat: Pancia w Marzec 30, 2016, 12:15:49 PM
I jak tam serwer sie ma ? Ja zamierzam dzis po pracy wbić na server i zobaczyc czy jest godny uwagi ;-)

Ludzi gra dość sporo, Polaków i polskie klany też spotkasz. Sprobować zawsze można, ale samemu jest bardzo bardzo trudno. Jak wytrzymasz do 20 lvl to będzie już jakiś sukces :D ale powodzenia i zapraszam :)

Pancia

Na skelth wbiłam 30 lvl i odpuściłam ; /  tu x3 więc spróbuje jeszcze raz swoich sił :P

Asgota

kraha

na lokacjach 20+ zrobiło się nieco tłoczniej, więc pogłoski o wzroscie online po update są jak najbardziej prawdziwe :)

Pancia

Cytat: kraha w Marzec 30, 2016, 09:38:46 PM
na lokacjach 20+ zrobiło się nieco tłoczniej, więc pogłoski o wzroscie online po update są jak najbardziej prawdziwe :)

Potwierdzam 15 lvl i są widoczni ludzie w startowych lokacjach :)

ps. Jakis polski clan ? aby dał inv do aka ? :)

kraha

TheCzaso

Asgota