Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

QRQ

Cytat: xRelapse w Maj 07, 2016, 12:38:47 PM
... wystarczy żebyś shiftnął swoje pvp staty abyśmy wybuchli śmiechem
Jak na kogoś kto gra od początku serwa to trochę bieda...
http://l2on.net/en/?c=userdata&a=char&id=4632665

sobek

Cytat: xRelapse w Maj 07, 2016, 12:38:47 PM
Cytat: sobek w Maj 07, 2016, 10:58:49 AM
wow, jesteś wytrwały i kul bo farmisz na retailu mając 25 lat na karku, spędzisz kilka miechów dla pojedyńczych "wątpliwych" mass pvp pokroju 50 osób z odrzutkami z kohorty i innego polskiego badziewia na serwerze na którym co miesiąc online zmniejsza się o 250-400 osób
6-7 lat temu nawet z bekzami, madpamperzami, lianviksami i połową zergu z teona skakaliśmy po prv pokroju rpg-club (gdzie grały topki z retaila pokroju geno, top cp swarmów, x, tribunalow a nie jakieś ałtkastery z lancera będące mięsem dla justpaulów i innych ludzi, którzy także z nami grali) bo pvp w tak krótkim odstępie czasu było o wiele więcej, a prosy twojego pokroju grali na lancerze dostając baty od jakiś średnich ruskich klanów cudem pewnie szarpiąc jakieś innadril raz na 6 miesięcy, i nikogo nie obchodziło czy serwer padnie za 6 miesięcy (a nigdy nie padał bo admin "wziął kasę i uciekł", to community odchodziło)
1 rok na rpg>3.5 roku na teonie
weterani dawno nie grają w l2 a online i ilość pvp na tym serwerze to żart, wystarczy żebyś shiftnął swoje pvp staty abyśmy wybuchli śmiechem

ok a teraz na temat coś napisz.

xRelapse

Oh Kohorta, widzę sobek w topce jak zwykle  8)

sobek

Cytat: xRelapse w Maj 07, 2016, 02:30:30 PM

a TY jak widzę jak jak zwykle nigdzie bo QQ a więc kompleks małego nadal nie wyleczony :D

GZ

xRelapse

Cytat: sobek w Maj 07, 2016, 04:13:31 PM

a TY jak widzę jak jak zwykle nigdzie bo QQ a więc kompleks małego nadal nie wyleczony :D

GZ
ej jąkała, nie stresuj się tak

sobek

Cytat: xRelapse w Maj 07, 2016, 04:32:43 PM
Cytat: sobek w Maj 07, 2016, 04:13:31 PM

GZ
ej jąkała, nie stresuj się tak

haha, ja nie oczekuje że zrozumiesz bo to domena ludzi inteligentnych,  dla ludzi twojego sortu pozostaje najwyżej zapamiętać :D

RedWind

1. Każdy szuka głupszego od siebie.
2. OFF w lepszej czy gorszej kondycji jest zawsze lepszy od priva.

A najlepiej nie słuchać opowiastek tylko samemu sprawdzić. :)

Dickert

Cytat2. OFF w lepszej czy gorszej kondycji jest zawsze lepszy od priva.

Otóż nie.

Nemezis

Znow sie zaczyna "gram na off jestem lepszy" 
Privkid Privnoob 
Nikt sie nie zastanowi ze off w obecnych czasach to SHIT  :D

axac

Nemezis nie wiem czemu sie wypowiadasz na temat classica jak ty na nim w ogóle nie grałes

Nemezis

Granie na bocie tez sie nie liczy  :)

Shanique

Cytat: Nemezis w Maj 08, 2016, 04:45:56 PM
Znow sie zaczyna "gram na off jestem lepszy" 
Privkid Privnoob 
Nikt sie nie zastanowi ze off w obecnych czasach to SHIT  :D

A tobie nie przyjdzie do głowy, że ktoś może mieć odmienne zdanie?

QRQ

Nemezis

Pewnie ze przychodzi i po to jest forum aby kazdy napisal co mysli. Dla mnie classic to umierajacy syf,online leci na pysk w zastraszajacym tempie i to sa Fakty a nie moje zdanie. Nie bronie nikomu tu grac ale nie piszcie glupot jaki to wspanialy serv na dlugo.

sobek

Cytat: Nemezis w Maj 08, 2016, 09:20:41 PM
Pewnie ze przychodzi i po to jest forum aby kazdy napisal co mysli. Dla mnie classic to umierajacy syf,online leci na pysk w zastraszajacym tempie i to sa Fakty a nie moje zdanie. Nie bronie nikomu tu grac ale nie piszcie glupot jaki to wspanialy serv na dlugo.
Tak z czystej ciekawości, kto pisał że to wspaniały serwer?

Nemezis

Przewertuj 150stron to znajdziesz posty jak ludzie zachwalaja jak by nie wiadomo co to nie bylo,mi sie nie chce

sobek

Cytat: Nemezis w Maj 09, 2016, 09:05:44 AM
Przewertuj 150stron to znajdziesz posty jak ludzie zachwalaja jak by nie wiadomo co to nie bylo,mi sie nie chce

Czyli tradycyjnie, zero konkretów.

Nemezis

Nie, po prostu na glupa zaczepke nie bede tracil 30min wertujac 150 stron

Soneo

Drama .Dawno już nic się nie działo.
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

PepsiQQ

Cytat: Soneo w Maj 17, 2016, 07:44:11 PM
Drama .Dawno już nic się nie działo.

Dziwisz sie? Teraz pytanie czy "innova" wliczy ten serwer w koszta i bedzie on sobie chodzil, czy po prostu zawiesza projekt a graczy przeniosa na ruoffa, gdzie beda miesem z miesa.

Prosze mi nie pisac, ze bedzie jak na ruoffie, bo:
a) jestescie cholernie w tyle do Ru playerow ze skeltha, a co tu o gk/shilenie wspominac
b) skelth to nie tylko eu tylko w duzej mierze ru/ru like players (ukraine itd.)

Dickert

<joke>
Taki martwy, że już pepsiego nie flejmujo  :P
</joke>

AlanI

Domyślałem się, że tak będzie, ale nie, że aż tak szybko :). Serwer ogólnie mi się bardzo podobał kronika i styl gry mi pasował poza jedną rzeczą, która mnie zniechęciła i pewnie 90% co quitło,a był nim zbyt wolny jednak exp. Na starej c1 itd były przecież rate też x1, ale lvl wbijał się normalnym tempem. Ja na 48 lvl już zaniemogłem, a jestem wytrwałym weteranem l2 :D

aqq123

A ja jestem zdania ze Classica EU zniszczyły ruskie boty, dropienie z mobów i scrole na PK :)

Judasz

Chce ktos kupic necro 50lvl z cdl? Subskrybcja skonczyla sie jakies 2 miechy temu

QRQ