[L2j] Ledbin - GE x10 - START 20.05.2016

Zaczęty przez Costey, Maj 04, 2016, 02:15:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Costey

strona  - www.ledbin.ru

Informacje o ratach

(EXP/SP) - x10,
Adena: x7
Drop: x5,
Spoil: x4
Rb drop: x3
Epic Rb drop: x1

Opis serwera.

Ruski l2j na kronice epilog , bez GM buffera  i bez GM Shopu , z dotacji  premium acc , ulepszenia do enchantu , potki scrolle inne duperele.

1 profa 150k  2profa 1,5kk

dobra odskocznia od il/h5

ozborn

Jestem ciekaw jak się przyjmie stary, dobry epilog.

Aragorn

Wszedzie malo interesujace H5 i trochę hardcorowe IL, Gracia zawsze spoko, na pewno tam zajrzę :-)

Mamusa

haran

Szkoda, że prezentacja taka paskudna. Polecam poprawić, bo nie zachęca.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

alandril

epilog <3 gdyby ktos sie wybieral i chcial destraka z powolania, to jestem do uslug
"Ciało jest zbyt cenne by o nie nie dbać"

[][][]----------[][][]<----Never Enough!

Costey

Można coś zbić na start , podamy TSa dla chętnych kilka dni przed startem :)

elvis1990

Będę wbijał. Jeśli online będzie dobry to na długo.

Raczej Destruch lub Kuń.

Aragorn

Cytat: haran w Maj 05, 2016, 10:53:34 AM
Szkoda, że prezentacja taka paskudna. Polecam poprawić, bo nie zachęca.

Może i racja, faktem jest również jednak to, że zachęca bardzo przez samo bycie Gracią :)

Modric

Costey

Ich serwery zazwyczaj sypią się w 2 miesiące , ale z uwagi na zero serwerów gracii to powinno wystarczyć , zresztą który serwer trzyma dlużej ):

elvis1990

gdyby ktoś składał jakiś klanik to proszę o info na priv ;)

Costey

Próbował ktoś się zalogować ? Czuje że unicode będzie problemem dla niektórych ,  ale można to naprawić w 2 minutki w ustawieniach ... Więc sprawdzcie czy odpalając nie wyskakuje wam "cannot run in this locate" ;) gre zmieniacie na język angielski w ustawieniach l2  , i w samej grze wpisując .cfg

Aragorn

No wlasnie, pojawia mi sie takie powiadomienie, co wtedy? A czy czasem do wersji beta nie potrzeba patcha dla wersji beta i jesli tak, to gdzie takowy znalezc?

Costey

z błędem "cannot run in this locate"  trzeba udać się w podróż do

menu start - > panel sterowania - > zegar/region i język -> zmień lokalizację(lub lokalizacja) -> administracyjne -> i w języku dla programów bez UNICODE wybrać język rosyjski ....

restart PC , logowanie do gry po rosyjsku -> zmiana języka w opcjach gry z menu glownego--> po zalogowaniu .cfg  i  wybór opcji EN  , relogin i wsio po angielsku :)

Skomplikowane , ale zajmuje 2 minuty i można grać na epilogu :) może chociaż jakieś AOE party się sklei

Aragorn

orbitek

Może też bym się skusił... jak się dobre party sklei to mogę wbić, tylko zdecydujcie czym chcecie grać :D

Costey

Start jutro , ktoś wbija ? jakieś nicki ?

Aragorn

CP fighterow zlozone, wybieramy sie , oby online dopisal :)

Costey

Thepiknick1

siema mam problem z zalogowaniem sie konto potwierdzilem na stronie na meila nic nie dostalem i czy EP dziala na krnice GF ?

Costey

chyba nie ma aktywacji przez email , działa ale brakuje textur niektorych

Thepiknick1

to nie wiem o co chodzi ciagle nie moge sie zalogowac cos pomysle dzieki

Thepiknick1

nie wiem o co chodzi teraz :D po wlaczeniu l2 wyskakuje mi microsoft visual C++ oczywiscie sprawdzielm w google zrobilem co kazali i nic dalej to samo nie mam pojecia jak to naprawic
..

DzuDzak

mi tam normalnie zadziałał jedynym problemem jest ciąganie jakiegoś boksa na plecach chwile polata i "l2.bin przestal działać"...