[L2j] Ledbin - GE x10 - START 20.05.2016

Zaczęty przez Costey, Maj 04, 2016, 02:15:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Stłumiony

Ciekawie sie zapowiada.

Costey

Powiedz coś więcej  , ja nie mam z kim grac wiec loguje na 30 min solo AOE i mnie nudzi a ruskie juz 80+ :)

vojtas8

dlaczego jak odpalam gre to wyskakuje mi blad ? zrobilem tak jak pisalo na stronie i nie dziala

rimi18

Stłumiony

online mocno krecony, bo nie wierze ze 3,5k ludzi sie gdzies zaszylo i nie schodza ze spotow.

Odradzam, serwer moze fajny ale martwy juz od startu ;/

Costey

Zachęcam do gry ,szukamy DD , jest aktywny support w polskim klanie , pm Maverick , Kustosz

na serwerze same ruski , kilka osób dostało bana na IP + wszystkie konta próbując odpalić bota , więc troche się wykruszyliśmy :)

raty x10  i vitality do 68 lvla nie spadł mi z 4tego lvla , więc wbicie 3 profki to kwestia 2-3 dni i pvp z ruskimi , zapraszam ;p

DzuDzak

jak wyżej, ale szukamy aktywnego BD wbicie na PA + runce 78 lvl to max 2 dni ;) bez jak masz czas to 2-3 choć myślę, że jakiś pros na bufie wc solo z wilkiem w dzień by to ogarnął :) pm "idzudzak "nevvir "maverick "kustosz "peczkos "pocieracz....

Costey

up ,  zapraszamy na serwer , TS , COV , pomoc na start , pm Kustosz , Maverick , iDzudzak , pocieracz , nevvir

NieBijWytlumacz

Siemanko założyłem konto
nie dostałem maila i ogołem nie moge sie zalogować ;/ ktoś pomoze?

Veed