Microsoft vsual C++ problem pomocy

Zaczęty przez Thepiknick1, Maj 21, 2016, 07:23:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thepiknick1

Wiec jak juz napisalem w opisie mam problem z visual C++ jak chce odpalic L2 pojawia sie ten problem sprawdzalem w google robilem szelkie porady i nic dalej to samo moj system to Win 7 ultimate 32bit prosze o pomoc dzieki :)

Dickert

Thepiknick1

YYYY serio ? :D jak w opisie Microsoft Visual C +++ liberty error

Shanique

Jeśli nie potraficie pomóc to się nie udzielajcie.
Jeśli nie macie pewności o co chodzi to zapytajcie grzecznie o podanie więcej szczegółów.
Proste.

Naito

Tu https://www.microsoft.com/pl-PL/download/details.aspx?id=48145 masz najnowszą wersję tego, może pobierz i zainstaluj. Jeśli już masz zainstalowane to usuń i zainstaluj raz jeszcze. Może jakiś błąd czy coś...
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Thepiknick1

Dzieki ale to jest do windows xp a ja mam win & ultimate 32bit nie mam pojecia o co chodzi ale wyglada na to ze czeka mnie format :D

Naito

Obsługiwane systemy operacyjne:

Windows 10 ; Windows 7 Service Pack 1; Windows 8; Windows 8.1; Windows Server 2003 Service Pack 2; Windows Server 2008 R2 SP1; Windows Server 2008 Service Pack 2; Windows Server 2012; Windows Vista Service Pack 2; Windows XP Service Pack 3
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

Thepiknick1

PRZY INSTALACJI PISZE ZE NIE MOZE ZOSTAC ZAINSTALOWANIE BO WYMAGA XP PROFESIONAL

Dickert

Kolego nie wypisuj swoich fanaberii tylko teskt logów albo screen błędu. BOŻE.

Thepiknick1

Nie wiem od kiedy jestesmy kolegami :D ale mniejsza prosze cie bardzo nie mily czlowieku

Naito

Szkoda, że takie szczątkowe informacje dajesz... Co to znaczy, że robiłeś już wszelkie porady ? Jakie ? Co konkretnie ?

Ja jak zwykle mam taki problem to albo jest to wina klienta gry, którego zwykle można naprawić za pomocą opcji "repair"

Czasami gdy to wyskoczy i nie bardzo wiem czemu to też zwykle pomaga mi odinstalowanie i zainstalowanie .NET Framework i Java Runtime Environnement

Plus to co wcześniej podałem i musi działać. Nie wiem, może też uruchamiaj Lineage 2 jako administrator. Czasami też są z tym problemy.

Thepiknick1

Emm robilem wszystko co pisales nawet i po 2 razy i nic nie pomoglo :D

Dickert

To jest off czy priv?

Odinstaluj NET Framework, zainstaluj nowy,
Odinstaluj MS VS C++ i zainstaluj nowy,
Odinstaluj L2, zainstaluj L2, update, podmiana systemu itd.
Skontaktuj się z supportem, tudzież adminem Twojego serwera.

Taki błąd może być związany z wszystkim, a najbardziej prawdopodobne, że wcale nie z bibliotekami c++.

Thepiknick1

Nic nie dziala zrobilem jak napisales i nic zrobie formata i napisze cvzy pomoglo dzieki za pomoc

Thepiknick1

po formacie dzial wszystko dzieki za pomoc.