Seed of Water i rzucanie zaklęć

Zaczęty przez Deirdre, Lipiec 08, 2006, 12:46:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deirdre

Mam taki problem...Mianowicie gram spellsingerem i nie mam zielonego pojęcia jak używać czaru Seed of Water do rzucania zaklęć, które tego wymagają, jeśli się nie mylę to pojawiają się one coś koło poziomu 60+...
Kombinowałam naprawdę na różne sposoby, najbardziej prawdopodobne wydawało mi się rzucenie najpierw Seed of Water i w czasie jego trwania rzucanie kolejnego czaru, np aura symphony, blizzard, elemental symphony, ale kiedy próbuję w czasie tych 5 sec rzucić jakieś z tych zaklęć to za każdym razem pojawia się komunikat, 'elemental seeds required'.
Tak więc z pewnością robię coś źle, tylko nie wiem co (intryguje mnie też liczba mnoga w seedS, bo za bardzo nie wyobrażam sobie jak mam to wykonac o.O)
Jeśli komuś by się chciało to proszę o dokładne poinstruowanie co i jak :]
Please help! :)

Veex13

Sam nie rzucisz Blizzarda, aury symphony ani elemental symphony.
Zacznę od Blizzarda. Zeby go rzucic potrzebujesz DWOCH seed of water. Czyli jeden seed rzucasz sam na siebie a drugi seed rzuca na Ciebie drugi spelleinger.
Zeby rzucic aure symphony potrzebujesz dwoch obojetnia jakich seedow. Przykladowo rzucasz na siebie seed of water a sorc/SH/sps rzuca na Ciebie wlasnego seeda
Zeby rzucic elemental symphony potrzeujesz trzech seedow ale KAZDY INNY. To znaczy rzucasz na siebie seed of water sorc rzuca na Ciebie seed of fire a SH rzuca na Ciebie seed of wind

Luno

Na upartego rzuci na siebie dwa seedy. Z wlaczona aracana power oraz bufferm on unicorna seraphina bardzo mozliwe, ze zdarzy sie rzucic nowy zanim pierwszy zniknie. Oba skille zmniejszaja reuse delay skilli.

GlooM

i jeszcze mu moze piosenkarz zaspiewac (to do tego re-use time) :p

btw lol fajne ostrzezenie dostales Luno...