Kolejność wykonywania czynności.

Zaczęty przez Mati_888, Lipiec 08, 2006, 10:36:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mati_888

Mam problem a mianowicie ściągnąłem c3 zainstalowałem, ściągnąłem serwer i nie wiem jak mam stworzyć postać czy przed czy po zainstalowaniu serwera. Jeśli ktoś może to niech powie też jak.
Abyss x3 :

Matiks - BH

Veex13

:shock: najpierw musisz podmienic folder system na system servera a pozniej wlaczasz L2 tworzysz postac i grasz

Mati_888

Aha i jeszcze jedno czy po instalacji L2 trzeba kliknąć "Launch the Lineage 2 Client"??
Abyss x3 :

Matiks - BH

Fusin

O lol.... jaki newbie xd Weź chłopie słownik i sprawdz co to znaczy... jeszcze raz LOL. A poza tym, to nie, nie zaznaczasz tego, tylko bierzesz patcha i podmieniasz folder SYSTEM który jest w katalogu z grą !! I dopiero wtedy grasz. Już prościej wytłumaczyć się nie da.
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

Lasgo87

ale teraz pewnei potrzebujesz C4 wiec naciskasz skrut z pulpitu i ci sie sciaga C4

Użytkownik zbanowany

Mati_888

Wszystko robie tak jak mówicie ale wyskakuje mi "Files are corrupted Please, full check"  :evil:
Abyss x3 :

Matiks - BH

jurak

nie nei nei :D
scigasz C4 jak serv jest pod C4, jak pod C3 to masz C3, zadnych updatow nie rob bo mieszaja :)

instalujesz
znajdujesz serv
rejestrujesz sie i sciagasz patcha badz tez uploadera
wszytkie te pomyslunki intalujesz do folderu systemowego gry
np. c:/gry/linegae2/system (przyklad, ty mozesz sobie zainstalowac gdzie tam chcesz, oczywiscie gre, ale patcze do folderu system)
po wsyztkich czarach i zabiegach odpalsz gierke z pliku .exe znajdujacego sie w folderze SYSTEM!!
wpisujesz Login i chaslo ktore otrzymales wczesniej podczas rejestracji,
tworzysz postac
grasz

wsio ;]

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Mati_888

No teraz to PRAWIE działa, tylko kiedy jestem w menu głównym to wyskakuje mi
" The GameGuard file is damaged. Please reinstall GameGuard. (ErrorCode=124) " I jak klikne ok to wróci mi do windowsa. I jak mam przeinstalować GameGuarda?
Abyss x3 :

Matiks - BH

Fusin

hehe grasz na reddragonie ? bo jeśli tak to wejdz sobie na ich strone i tam mają specialny patch do gameguarda
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

Mati_888

---------- 10:23 10.07.2006 ----------

A jak nie, na reddragonie? :P  Słyszałem o tym ikonie na forum więc chciałem spróbować  na nim :D

---------- 13:03 ----------

A jeśli jest specjalny patch do gameguarda to czy nie można go użyć będąc na innym serwie niż reddragons??
Abyss x3 :

Matiks - BH

jurak

kazdy serv ma bodajze swojego GG
zainstaluj jeszce raz klienta usun najpierw l2 instalatorem pootem wyczysc recznie wsystko,
zainstaluj ponownie i sprawdz czy masz aktualne updaty ;]
a tak poza tym podaj nazwe serv, moze sie zjadzie ktos kto tez gra tam gdzie ty zamierzasz i sie orientuje lepiej niz my ;]

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Mati_888

Ten serw to "Ikon" jest o nim temat na forum więc chciałem na nim spróbować grać.
Abyss x3 :

Matiks - BH