[L2OFF] L2Dawn - IL x5 - START 08.05.2015

Zaczęty przez one1, Kwiecień 30, 2015, 08:22:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Abee

Cytat: DredziQ w Lipiec 12, 2016, 06:56:12 PM
Jacyś ludzie dołączają jeszcze na serwer czy raczej puste spoty przed 40 lvlem? jakieś ułatwienia dla nowych graczy poza shadow broniami?
Gram od wczoraj, na większości startowych miejscówek po 1/2 osoby.Na wyższych lvl nie wiem, ale z tego co słyszę codziennie sa walki o  raid  bossy i epiki.
Uprzejmi ludzie to największe ułatwienie   (rzucają ci kasę na start, buffy itp)

dave1989

Kupię adenę na l2 Dawn. Proszę o priva.

haran

Potwierdzam, ludzie bardzo uprzejmi. Przebiegasz to sami z siebie rzucą Ci buffa, aż głupio wtedy PKować :c

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Sinic

Jakby się ktoś wahał i zastanawiał: ogólnie serverek polecam, jak na takiego "starucha" w świecie privów L2 to trzyma się nadzwyczaj dobrze. Ludzi na popularnych spotach widać (aktualnie mam 54 lvl, im wyżej tym lepiej :P), dużo przyjaznych klanów chętnych do pomocy (nawet wyszukujących nowych graczy :P kiedy przywitałem się na forum servera, to po paru chwilach miałem pare privów z propozycją dołączenia)

Nexon

Serwer jak najbardziej godny polecenia !!, grałem tu 4 miechy, aktualnie krotka przerwa i ponownie wracam  8)

vegnu

wszedlem z ciekawosci wczoraj, bo szukalem czegos dla funu na wieczory i musze przyznac, ze server sprawia wrazenie bardzo dobre. i pomimo tego, ze tyle juz dziala, to jest rotacja ludzi i nie widzialem, aby ludzie latali z overenchantowanymi Skami (z dwa draco na +6/+7 widzialem). takze wpadlaby ekipa w 2-3 cp i po miesiacu smialo by sie liczyla.

jakby ktos mial cos na kontach, aby wspomoc rozwoj, to chetnie bym przyjal, bo bieganie na 40lvlu w NG jest troche uciazliwe  :shock:

AlanI

na 40 lvl biegasz w NG na Interlude x5?  Serio? :o :shock: :o :shock: :?

vegnu

mhm, 2nd prof kupilem i nie mialem na armor  :D

Deacon

Abee

Tak duzo osób zaczyna. Sam zacząłem 2 tyg temu.
Jak zaczniesz i bedziesz potrzebował na profke to moge pomoc 

Deacon

W sumie nic sensownego nie wstaje teraz, chyba się skuszę :)

Spokojnie

zapraszam serdecznie wszystkich :) ( ja gram tu prawie rok :) )

jeśli ktoś zaczyna proponuje szukać aka po skończeniu raczej będzie na wykupienie profy a i jakieś  C graty się znajdą

serwer ma pewien klimat  i jest naprawdę fajnie

Shanique

ja zaczęłam 3 dni temu i jak na razie jest fajnie

elenros

hmmm, sam sie tam chyba wybieram. widac co nowych ludzi czy raczej wszyscy na subach lataja?? i czy rzeczywiscie polityka 1+1 dziala, czy ludzie lataja z 5 boxami na plecach ?

kacyk

zaczynam tam grac. Robie wk, ale na razie mam 30lvl. Gdyby ktoś chciał pokoksać nick "Kacyk

Sinic

Cytat: kacyk w Sierpień 03, 2016, 09:23:18 AM
zaczynam tam grac. Robie wk, ale na razie mam 30lvl. Gdyby ktoś chciał pokoksać nick "Kacyk

1+1 działa :) Takiego 5-cio osobowego traina widziałem może ze 2 razy, ale z tego co wiem to ekipa zarządzająca porządkiem szybko sobie z takimi radzi :D

Deacon

Zacząłem gre, rzeczywiście serwer ma klimat, online troszkę mały ale chyba przeboleję. Jakieś polskie klany są?

tsatsu

podbijam pytanie o polski klan, zacząłem wczoraj grać he + pp (25 lvl:)).
nick w grze Tsatsu

Abee

CKY / Rebirth / Nexttarget     Klany w których są polacy w dużych ilościach

prawdziwyON

chetnie przygarne jakąs postac, duży online!

raissa

rexl

Ostatni raz byłem w lutym na serwerze. Teraz znów wszedłem i powiem wam, że no fakt delikatnie ludzi ubyło, ale w dion nadal trochę osób jest. Na spotach ~~40lv np. w dv to tez na poczatku po 3-6 osob, więc nie jest źle. Ludzie krzyczą że chcą c grady kupić, Supporty w giran kolo 40lv krzyczą że chcą pt. Trochu jak za starych czasów, aż ciągnie do gry! Więc ja zapraszam ponownie! :D

QuaN

szkoda, że administracja nie stawia na nowy serwer np. Gracia Final z low ratami, chętnie bym zawitał. Interlude to nie moja bajka.

Muaii

jak ktos moze pomóc chetnie przyjme jakas adene na start pm in game Wuaii

Spokojnie

jak chcesz pomocy zaczep się do klanu (ludzie często pożyczają sprzęt low lvl klanowiczom, a i adenkę wtedy łatwiej)

pisz pm np. do Galactica :)