[L2OFF] L2E-Global - GF x7 - START 10.09.2016

Zaczęty przez Kondjo, Czerwiec 26, 2016, 04:51:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

2stowa2

Costey

Cytat: Shiffer. w Wrzesień 03, 2016, 12:47:49 PM
Jak myślicie na GF jakie 2 supporty dla SPS pod farme? EE+SE?

BD+EE tylko i wyłącznie , na dupie SPSa kurczak

fithlaf

grajac SPSem, z kookabura + ee z kookabura + bd nie i do tego w lokacji z herbami, nie ma problemu z mana na gracii final (Y) mysle ze z se zamiast ee jest to samo, ale kiedys odliczasz powa i clarity.

pvp13

Witam, mam problem. Sciagnalem klienta z ich strony usunalem system i zrobilem update z ich pliku. Wlaczylem gre chcialem stworzyc postac lecz gra sama wyszla z klienta. Chce wlaczyc ja po raz 2 lecz nie mam zadnego l2.exe w systemie a przez ich updater wciaz sprawdza pliki co jest dosyc problematyczne gdyz dlugo to trwa, idzie temu jakos zaradzic? jakies pomysly macie?

pvp13

wlasciwie teraz to wgl sie nie wlacza przez update klient i juz nie wiem co dalej  :oops:

Nexusetti

Wyłącz antywirusa, i odpakuj clienta jeszcze raz odpal przez updatera i powinno działać normalnie.

TheCzaso

2stowa2

ta dota troche p2w troche :p tego kejka mogliby chociaz usunac

Nexusetti

Runa która daje lepszy spoil i te książki co pozwalają mieć 4 buffy więcej są P2W a tak poza tym nie ma na co narzekać b-graty to kwestia chwili na tej kronice. Mnie tam bardziej boli ogólna cyrlica na czacie i brak pvp w tej Becie :P

ShobuPL

Byłem przekonany, że Premium Runy będą dawały 50% expa, a tu tylko 30%.
Runy na drop(+15%) i spoil (+10%), rzeczywiście są ale tylko na 12 godzin jedna.
Reszta doty to raczej standard, chociaż juz zauważyłem, że ludzie się strasznie "plują" o pety Fairy Princess na oficjalnym forum.

Balm0r

przegięte to są ale pety premium, od pierwszego lvl dotujesz sobie peta 55 lvl ktory jest jak kokabura nie zjada ci expa.

born2b3wildLOL

Nie wiem czy wiecie ale na betach daja wszystko co moze byc wiec na lajfie nie powinno byc cake ow i fairy princess

ShobuPL

Cytat: born2b3wildLOL w Wrzesień 04, 2016, 08:13:32 AM
Nie wiem czy wiecie ale na betach daja wszystko co moze byc wiec na lajfie nie powinno byc cake ow i fairy princess

Skąd masz info?

born2b3wildLOL

Infa nie mam ale gralem juz na 5-10 betach GF ow i tez tak bylo.Nawet jeżeli dadza to i tak epic community i bedzie pojebany
online  :o

DoktoRR

Balm0r

fairy pety te które nie zjadają expa usunięte z doty

2stowa2

na gracii gdzie sie dropi dark i holy stony? hb tylko?

Modric

tak i o ile się nie mylę to chyba dopiero na chimerach :P

fart200

Modric

Nexusetti

Mam parę pytań i może przy okazji rozkręcę ten temat xD

Wiecie jak działają birthday cake? chodzi mi o to czy działają tylko na mnie czy na party też?

I takie drugi pytanie które za pewne przyda się nie tylko mnie. Jak wyłączyć ta zmianę kamery co jest pod prawym przyciskiem myszy :3?

2stowa2

tych caków ma chyba nie byc na poczatku ale kto wie :p a ten prawy przycisk myszy dezaktywujesz w menu "disable initializing right mouse button" jest to w options audio/system

Nexusetti

Dzięki Stowa jakby były to dostałbyś ode mnie plusa  :P

Balm0r

torty będą na pewno teraz dyskutują, na temat ich ceny. Działają na wszystkich graczy w pobliżu dają buffa na 4 albo 5 min. Nie będzie też top weapon b w dotacji. WTS 5 skill bar for e-global 1 euro :P

http://ifotos.pl/z/ahnxnsa