[L2OFF] L2E-Global - GF x7 - START 10.09.2016

Zaczęty przez Kondjo, Czerwiec 26, 2016, 04:51:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

2stowa2

te same expowiska no chyba ze grasz kamamsrolem.

Zarakens

Poczytałem troche patch noty:

bardziej sie opyla zrobic wilka czy pety z bufami?

jakie klasy sa fajne po zmianach?

Balm0r

na początku opłaca się zrobić chain quest, robiłem na becie do 28 lvl ubijasz z 5 mobów prawie w ogóle vit nie spada i masz z jakieś 220 k.

Jeśli chodzi o pety, to raczej bez nich ciężko na wyższych lvl. To jeszcze zależy od kilku rzeczy, czy będziesz miał support na plecach i jaka klasa

Drax09

Pewnie juz ktos o to pytal ale za duzo stron do czytania :P. Ile boxow mozna miex maksymalnie?

baton1989

Cytat: Drax09 w Wrzesień 09, 2016, 10:29:17 AM
Pewnie juz ktos o to pytal ale za duzo stron do czytania :P. Ile boxow mozna miex maksymalnie?

2 albo 3 a póżiej 4 xD

brysko

Elo.
szukam jakiegoś pt/clanu co by mi wytłumaczyli tą kronike :D.

Grałem max c6

Zarakens

grałem kiedyś na Gravelandzie to był hellbound prawdopodobnie, bardzo dobrze mi się grało elemental summonerem nawet mialem hero ale to było 5-6 lat do tyłu xd teraz to nie ogarniam tej kroniki w ogóle a kamaeli tym bardziej

Balm0r

nic strasznego, na pewno jest bardziej ciekawie sporo rzeczy dodanych a tym samym więcej roboty.

http://www.lineage2-info.pl/articles.php?article_id=312

Kholgar

Cytat: Balm0r w Wrzesień 09, 2016, 10:08:20 AM
na początku opłaca się zrobić chain quest, robiłem na becie do 28 lvl ubijasz z 5 mobów prawie w ogóle vit nie spada i masz z jakieś 220 k.

Jeśli chodzi o pety, to raczej bez nich ciężko na wyższych lvl. To jeszcze zależy od kilku rzeczy, czy będziesz miał support na plecach i jaka klasa

Chain quest? Mógłbyś rozwinąć myśl? Nie za bardzo wiem o który/które chodzi

ShobuPL

Cytat: Zarakens w Wrzesień 09, 2016, 09:55:26 AM
Poczytałem troche patch noty:

bardziej sie opyla zrobic wilka czy pety z bufami?

jakie klasy sa fajne po zmianach?

Tylko i wyłącznie wilk, który od 55 lvlu jako great wolf robi mega dmg i jest wręcz niezbędnikiem do bicia rb. Oczywiście jeśli grasz magiem/healearem to kookabura.
Jeśli chodzi o dobre klasy na tej kronice to polecam cokolwiek z rasy kamael.

DoktoRR

Szukam SoulHound do CP pisac priv pozdro last slot !!!

DoktoRR

zapomnialbys , jeszcze zostal slocik na spoilera jezeli jest ktos zaintersowany wiecej inforamcji na pw pozdroo !

Zarakens

haran

Będzie unjail i unban za $$ dla botów jak na poprzedniej odsłonie?

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Balm0r

będzie, już teraz masz opcje " move " postaci na inne konto

pvp13

co myslicie o sztylecie na gracii final? wciaz zabojca na pvp czy juz nie? mysle o PW a potem WR

smerf2803

chłopaki kim dobrze bedzie zagrac + box na plecach zebym mogl spokojnie sam expic i jakiegos lamusa zabic na spocie ,dziekuje za podpowiedz :)

Nanutu

Cytat: Balm0r w Wrzesień 09, 2016, 10:08:20 AM

Czy ktoś mógłby powiedzieć co to za quest? Ten od Newbie guide?
Dodatkowo jakie questy na 20-40 opłaca się robić, żeby nie tracić Vita?

Zarakens

Jakiś klan lub cp szuka członka? chętnie zagram DD najlepiej melee

KADEL

Na nasz czas, o której startuje serwer?:> 19?:)

Nexusetti

Cytat: pvp13 w Wrzesień 10, 2016, 10:33:44 AM
co myslicie o sztylecie na gracii final? wciaz zabojca na pvp czy juz nie? mysle o PW a potem WR

Z tego co widziałem na becie to serwer raczej ustawiony pod daggerów, większość postaci to tam daggery są, głównie afroamerykanskie :D

Cytat: ShobuPL w Wrzesień 09, 2016, 04:57:11 PM

Czy ja wiem? SLH osłabili w tej becie, coś mu kombinowali ze skillami i głównie z LB.

A Berki jakiegoś sporego dmg nie maja kręcą coś w okolicach 1k

Raczej typowo dominującymi klasami będą Daggery/Glady/SPSy

Cytat: KADEL w Wrzesień 10, 2016, 12:34:12 PM
Na nasz czas, o której startuje serwer?:> 19?:)

tak, w lewym dolnym rogu masz napisany czas startu :P http://www.l2e-global.com/

born2b3wildLOL

Server ustawiony pod daggery .... z tego co widzialem na becie.
Daggery zawsze byly dobre ale wnioskowac to z bety gdzie all mieli po 600-900 attri w broniach....
nie pisz takich rzeczy

bula

Cytat: Nexusetti w Wrzesień 10, 2016, 12:37:26 PM
Cytat: pvp13 w Wrzesień 10, 2016, 10:33:44 AM

Z tego co widziałem na becie to serwer raczej ustawiony pod daggerów, większość postaci to tam daggery są, głównie afroamerykanskie :D

Cytat: ShobuPL w Wrzesień 09, 2016, 04:57:11 PM

Czy ja wiem? SLH osłabili w tej becie, coś mu kombinowali ze skillami i głównie z LB.

A Berki jakiegoś sporego dmg nie maja kręcą coś w okolicach 1k

Raczej typowo dominującymi klasami będą Daggery/Glady/SPSy

daggery glady i spsy  hahaha

ciekawe ze 90% party na wczorajszym pvp turnieju mialo w skladzie slh+arba+zerk

Dickert

slh to potwór na gracii, nie wiem xd tak na l2 ru było jak grałem na gf.

Co do wilka on robi dmg jak wydasz 120kk na weapon/armor dla niego, żeby też nie padał na 6 strzałów.