[L2OFF] L2E-Global - GF x7 - START 10.09.2016

Zaczęty przez Kondjo, Czerwiec 26, 2016, 04:51:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nexusetti

Cytat: bula w Wrzesień 10, 2016, 12:59:56 PM
daggery glady i spsy  hahaha

ciekawe ze 90% party na wczorajszym pvp turnieju mialo w skladzie slh+arba+zerk

Ogarnięty to nawet PP będzie dobry ;P

On się pytał jakie klasy są dobre po zmianach, to mu wypisałem co dobrze sobie radzi w GF i na tym serwerze :)

smerf2803

ten kusznik kamael poradzi sobie solo exp z boxem ?

Balm0r

każda profa poradzi sobie z expem tylko trzeba wybrać odpowiedni spot. A jeśli chodzi o high lvl, i to efektywny exp to raczej tylko pt.

Rickert

Ludzie co wy piszecie, gadacie o becie gdzie ludzie maja 5/5 epicki, oe sprzet i full attri i na takim czyms sie bazujecie? Jezeli nie graliscie na GF wczesniej to wystarczy chociaz frapsy poogladac, GF to kronika gdzie kazda klasa moze zdzialac, tylko trzeba dobry setup...

Cytat: Balm0r w Wrzesień 10, 2016, 02:30:00 PM
każda profa poradzi sobie z expem tylko trzeba wybrać odpowiedni spot. A jeśli chodzi o high lvl, i to efektywny exp to raczej tylko pt.
Cytat: smerf2803 w Wrzesień 10, 2016, 02:09:56 PM

Nie sluchaj jego, zrobisz kusznika do grania solo to sie zameczysz, znajdz archer pt kazde archer pt musi miec kusznika, a jezeli chcesz grac solo to zrob wc i wilka i spokojnie sobie poexpisz do 70++
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

smerf2803

rickert krolu ,a jakis mag + ee + kokaburka zrobi robote nie ?

Balm0r

Cytat: Rickert w Wrzesień 10, 2016, 03:48:25 PM
Ludzie co wy piszecie, gadacie o becie gdzie ludzie maja 5/5 epicki, oe sprzet i full attri i na takim czyms sie bazujecie? Jezeli nie graliscie na GF wczesniej to wystarczy chociaz frapsy poogladac, GF to kronika gdzie kazda klasa moze zdzialac, tylko trzeba dobry setup...

Cytat: Balm0r w Wrzesień 10, 2016, 02:30:00 PM
Cytat: smerf2803 w Wrzesień 10, 2016, 02:09:56 PM

Nie sluchaj jego, zrobisz kusznika do grania solo to sie zameczysz, znajdz archer pt kazde archer pt musi miec kusznika, a jezeli chcesz grac solo to zrob wc i wilka i spokojnie sobie poexpisz do 70++

kolega napisał o grze z boxem solo a więc na buffach spokojnie może bić każą klasą nawet na hs, varce w dodatku z petem. Grając solo zajedziesz się już po 62 lvl gdzie nie masz wspracie od npc.

pvp13

Ludzieee, goracy anons.

Szukam kogos do wspolnej gry, cp/klan bez roznicy. Bde gral PW, choc moglbym sie dostosowac

Sotav

Witam wszystkich .
3 ludzi  (grajacych z soba ladnych pare lat )  szuka CP/Clanu .
Czas gry : po 16/17 do 21/22 ( w week od 6h w gore )
Wiek 22+
Zainteresowanych Prosze o priv .

Busola

Szukam kogoś do gry w godzinach 21-24/02.
PM jak ktoś jest chętny:)

tomekck

Witam,

Szukam CP, będę grał AW czyli czarnuchem :afro:

Nexusetti

ShobuPL

Jak grasz solo to można wszystkim zdziałać cuda, ale w CP vs Mages bez Arby ciężko coś zdziałać. W Vermilione widziałem nawet ruskie pt z 2x arba. SLH obowiązkowo w każdym setupie CP moim zdaniem. Berserker to wybór głównie pod pvp.

brysko

Ktoś chce pograć w duo/pt albo coś.
Potrzebuję kogoś kto mi pomoże ogarnąć tą kronike :)

JohnTravolta

Hello, wbijam, szukam ekipy (warsmith)

tomekck

i się serwer obsrał, zamiast dać limit 1 boxa na otwarcie to pazerność zwyciężyła  hahaha

Morduk83

A ja nie mogę wejść na żaden serwer... mam 4 do wyboru i nic się nie dzieje jak w którykolwiek klikam.. Wie ktoś jak to naprawić?

tomekck

Dickert

nuk + EE + kura, zawsze robi robotę, spokojnie doexpisz do 76 nawet w miarę szybko. Nie wiem jak herby leciały na gf i jak na lecą tutaj, to też gra dużą rolę.

brysko

jak na razie nie da sie grać... lagi, nie można podnosić itemów itp...

Morduk83

tomekck

spokojnie zgarneli już 100 kafli z doty - za taką kasę można wynająć całą serwerownie na 12 miesięcy co udźwignie 70tys  :afro:

Zarakens

Hej korzystając z chwili, jakie questy robić na start?

Morduk83

W wiosce Kamaeli jest Q, który nazywa się Suply coś tam... Dostaniesz Wooden set (light). Jako tako da się już grać.

Rickert

Jak tam panowie, ruskie donate cp juz 58++ Kappa
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted