znikła mi postac...HELP!!!!!!!

Zaczęty przez mateusz321, Lipiec 08, 2006, 04:14:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mateusz321

:?: blagam niech mi ktos pomoze znikła mi postac, byłem tydzien poza domem wiec nie grałem w L2, po powrocie chcialem sobie zagrac i usłyszalem głos jak na początku mojej przygody z owym lineagiem ze najpierw musze stworzyc postac...co mam robic,czy da rady odzyskac moja postac??pomorzcie mi bałagam <BECZY>

ainaarwen

napisz do gm'a i on powinien to wyjasnic

Nabuchodonozor

Jeśli grasz na privie (a sądzę że właśnie tak grasz) to włąsciwie już się możesz pożegnać z tą postacią. Mogło być kilka powodów zniknięcia postaci:
-ktoś niepowołany ma dostęp do twojego konta i usunął ją (przypadkowo lub umyślnie)
-jeśli nie grałeś tą postacią zbyt długo to mogła być cofka i zostało tylko konto
-na serwerze padła baza danych i wszyscy zaczynaja od początku (i nie wmawiajcie mi że to niemożliwe bo znam takie serwery na których to się jeszcze zdaża)

PS: Podaj jeszcze nazwe serwera na którym grasz to nmoże ułatwić zadanie z rozwiązaniem problemu.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

mateusz321

ja grałem na edenie i nie grałem na privie. konto jest ale nie ma postaci. najdziwniejsze jest to ze na tym serverze miałem 4 postacie i wszystkie mi znikły.
zrobiłem nową postac bo tak mi kumpel powiedzial i zebym powiedzial o tym game masterowi podczas gry ale niestety nie ma go. nerwica mnie juz bierze bo mi strasznie szkoda, miałem wizarda na 26 lvl - moze to nie taki duzy ale zawsze jestem tyle do przodu;-(

Nabuchodonozor

"privie" - oznaczało prywatny serwer (odmiana słowa private)
mogłeś także grać na oficialu (oficjalny serwer tzw retail) Eden to prywatny serwer i chyba stosunkowo nowy czyli prawdopodobnie była cofka bo admini nie są w stanie poradzić sobie z zabezpieczeniem bazy danych lub tym podobne problemy. Nie wiem jakie tam są raty ale zrobienie 26lvl maga nie zajmuje zbyt dużo czasu.

mateusz321

aha. wiec nie mam co liczyc na odzyskanie postaci?? a jesli sa jakies szanse to powiedz mi jak mogłbym zadziałac w tym kierunku.

serdel

Nie da sie, admini pewnie zrobili wipe, czyli skasowali wszystkie postacie na serverze, wyczyscili wszystko, lub zrobili rollbacka, przywrocenie servera do wczesniejszego stanu, np z przed tygodnia.

Iverskillz

Z tego co wiem to eden byl serwem testowym i potem byl resa calego serwa wszystko zostalo usuniete i wszyscy graja od poczatku

mateusz321

<beczy> i znowu od poczatku...3 tygodnie w plecy/wrrrrrrr...  :(  :evil:

Iverskillz

Co Ty gadasz jakie 3 tygodnie!! serwer stal 15dni!!

Nabuchodonozor

Jakie wy tam macie raty na tym edenie skoro zrobienie 26 lvl maga zajmuje tyle czasu , magiem się najszybciej expi , choćby nawet brać czas potrzebny na regenerację many to nierealny czas ( 3 tyg) no chyba że grasz po 20 min dziennie.

Iverskillz

Raty sa 20x ja po pierwszych 2 godzinach krasnalem mialem juz 21 lvl wiec nie wiem czy to taka wielka strata

Nabuchodonozor

lol wy sobie chyba żartujecie , na ratach 20x magiem do 20lvl dochodzisz w 45-60 min(grając pierwszy raz ) i to bez znacznego wysiłku , więc o jakich 3 tyg wy rozmawiacie , jakby to były raty 2-3x to by może i byłaby jakaś strata bo trzeba parę godzin na to poświęcić no ale 20x to chyba najlepszy dowcip ostatnich dni na tym forum

Rekord naszego kolegi z l2w (raty 10x) to 52lvl warlord w 4,5h (miał dostępny pełen buff i sprzęt no ale to była tylko zabawa)

mateusz321

koledzy, raty tam były 4x, a nie 20 jak tam ktos stula głupoty :twisted:

Pred

Ale 26 lvl na 4x i tak szybko da sie zrobic, szczegolnie magiem, rozumiem jakbys gral jakims TK

Tyr

Lineage 2 Classic EU