[L2OFF] L2E-Global - GF x7 - START 10.09.2016

Zaczęty przez Kondjo, Czerwiec 26, 2016, 04:51:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zarakens

Uroki Gracii Final i vitality :) co z tego ze inni maja noble itd w koncu to doterzy, stac ich to maja, to tak jak bys narzekal ze ktos ma merca a ty poloneza.

Takie zycie przyjacielu, gra sie tak jak na to pozwala sytuacja, ja gram w cp z nowo poznanymi ludzmi i nawet wbijanie lvli dluzej mi nie przeszkadza :) atmosfera robi 90%

Var

Litwince wczoraj ladnie mrowke zrobili , online mega duzy kazdy doslownie kazdy spot +20 zajebany ....
pozdrawiam

TheCzaso

sobek

Cytat: Balm0r w Wrzesień 17, 2016, 07:03:59 AM
wszystko spoko , online dobry , jest się z kim bić, szkoda że jeśli na prawdę chce się dogonić ludzi z "topu" albo cokolwiek zrobić trzeba non stop dotować na tego vita :P bez tego ani rusz.

aktualnie konto okradzione przez jakiegoś polaczka aż się odechciewa ....

Ludzie na servie mają już 80+ no i noble.

Na OFF piszesz do suportu, i  drugie konto banowane (czy tam kolejne ale to nie off...)

haran

Na off piszesz do supportu. Banują Ciebie na tydzien, odzyskują część itemów, nikogo nie ukarają.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

sobek

Cytat: haran w Wrzesień 17, 2016, 06:12:03 PM
Na off piszesz do supportu. Banują Ciebie na tydzien, odzyskują część itemów, nikogo nie ukarają.

hahahah chyba Ciebie :D

Balm0r

hehe dobra nie ważne nie zaśmiecajcie tematu, wina jest moja zaufałem jakiemuś świeżakowi z cp teraz przynajmniej biedaczek zrobi sobie subke bo sls*sls były gotowe w wh to może do czegoś dojdzie i przejdzie linejdża :) wstają za niedługo jakieś dobre low rate ?

edit.   nick tegp bidaka PWNAGE znany jako swordsinger POLISH player ! such a shame for our country !

Dickert

Cytat: sobek w Wrzesień 17, 2016, 05:22:59 PM
wszystko spoko , online dobry , jest się z kim bić, szkoda że jeśli na prawdę chce się dogonić ludzi z "topu" albo cokolwiek zrobić trzeba non stop dotować na tego vita :P bez tego ani rusz.

Na OFF piszesz do suportu, i  drugie konto banowane (czy tam kolejne ale to nie off...)

oscamował Cię ktoś, że wiesz, iż tak jest?

Balm0r

Nemezis

Ponoc maja z czasem robic updaty na inne kroniki :P

Shanique

To temat o e-globalu, więc proszę wrócić na odpowiednie tory.

Costey

Co za zbieg okoliczności , dzisiaj pewien Polaczek mieszkający u niemców okradł nam boxy , szkoda gadać plebs jebany :) A z PWNAGE też na CP się ugadywaliśmy , dobrze że nick podałeś żadnych polaków cebulaków do party :) Kradną pixele haha, smieszne typy :D Nas okradl Cledid/Baxu ale już pewnie siedzi na kolejnym nicku i zmusza innych do quitowania :)

sobek

U nas na OFF koleś który okradał konto to Mrozmat, teraz gra na CORE i pewnie znów planuje kradzież wartą kilkanaście złotych :D
https://www.twitch.tv/mrozmat

Blackersik

Bede gral na tym serwie Spoilem jak ktos poszukuje takiego krasnala pm dodam ze od zawsze ganialem tym maluchem :P

TheCzaso

Szukam kogoś chetnego na sws'a w mage cp, postać 70+ do udostepnienia

Costey

"Uwaga - podczas czytania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?"
--->
Cytat: TheCzaso w Wrzesień 19, 2016, 01:52:04 PM
Szukam kogoś chetnego na sws'a w mage cp, postać 70+ do udostepnienia

Kur... właśnie miałem pisać że cp szuka kogoś na SWS 68+ w melee ;d tragedia z SWSami

baton1989

Nemezis

Costey

inne serwery wykruszają się w 9 dni , a dopalają w  18

/szukamy kogoś na dowolny support(70+) , aktywnego od godz. 20 do cp kamaeli ,pw/nick

Amarin

-----=BeMyFrag=-----

vurf

Szukam grupy do gry, nie zaczalem jeszcze wiec klasa do umowienia.

ps. jestem w stanie zadotowac zeby dogonic

smerf2803

server fajny ,ludzi od groma caly czas jakies bitki na spotach ,polecam ;]

Dla PS'a jakie dye na gracii ?

baxu

Oddam itwmy za free pm via forum

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Addicted

TheCzaso

sprzedam tanio spsa 76/ola76/krafta55/spoila58