GOD+ - Gdzie zacząć Quest na Clerica? (L2 Zaken)

Zaczęty przez aukcja, Wrzesień 13, 2016, 11:06:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

aukcja

Jest napisane by isc do Race Managera,ktorego  znalezc nie moge.

Shanique

Przecież haran wkleił ci to na screenie

aukcja

Powtoze ze black mi nie dziala. Czy moze musze czesniej jakis quest zrobic?

Shanique

Tyle, ze haran nie mowil nic o black... przeczytaj jego posty dokladnie.

aukcja

bula

administrator i moderator tyle czasu sie produkuja, a wszystko na marne, bo questa bierze sie na 18 lvl w ruins of ye sagira, exploration zone 5 :D

Shanique

Dzięki bula, sądzisz, że koleś ogarnie Ya Sagira Zone 5 skoro on nawet nie ogarnia wzięcia chain questa i dotarcie do drugiego NPC?

@akacja...
Oto co haran miał na targecie wklejając ci screena. Nadal twierdzisz, że to black?

bula

Cytat: Shanique w Wrzesień 18, 2016, 02:14:16 PM
Dzięki bula, sądzisz, że koleś ogarnie Ya Sagira Zone 5 skoro on nawet nie ogarnia wzięcia chain questa i dotarcie do drugiego NPC?
zartowalem tylko :)

a tak calkiem serio, nie mam pojecia po co ciagle tracicie czas, czlowiek dostal tyle informacji ze powinien to dawno zrobic, a nawet jak juz mu sie uda zrobic tego questa to bedziecie musieli prowadzic go za raczke do 85, co jest totalnie bez sensu

haran

Bula szpanuje, bo sam mu na TSie powiedziałem :D

Z miasta teleportujesz się na Ruins of Ye Sagira. Musisz się doteleportować do Zone 5 i tam jest NPC Sebion. On Ci da questa i wejdziesz do instancji.

Później idziesz do Franco i zmieniasz profesję.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

bula

aukcja

Powtorze, rozmaialem z franco i kazal zukac race master

Shanique

a może mu jednak chodzi o drugą profesję, może on już jest klerykiem i chce zostać bishopem?

aukcja

Dobra. niene zamknc temt, nie jestescie pomocni

aukcja

Shanique

Awwww... serio?

Strasznie mi przykro, że nie okazaliśmy się pomocni.

Zamykam.