MAm kolejny problem HAtchling

Zaczęty przez grandzi:), Czerwiec 19, 2006, 10:12:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

grandzi:)

Pomoże mi ktoś porzy queście hatchlinga:/ tzn... zrobiłam już 1 część i musze iść do jakiegoś  motylka ( nie pamiętam nazwey miejsca i nie chce mi się teraz szukać) o pamiętam the enchanted VAlley chodziłam wokół tych gór i nie moge wejść do0 środka:/ troche dziwne.... prosze niech ktoś np wyśle mi mape z narysowaną drogą na paincie czy coś mój e- mail ...:P
[email protected] ( to nie mój e-mail ale znajomej:)  )
proszę o pomoc!!!!

Rominek

CZERWONA LINIA DOJDZIESZ DO MOTYLKA :) a NA NIEBIESKO ZAZNACZONY JEST SMOCZEK :D

pozniej od smoczka trzeba isc do DEATHPASS ponizej ORAN i zabic Scavangery :) az bezdie sie mialo 20jaj :D i werocic do smoka i spowrotem do motylka :D

i masz smoka ;D o ile zrobiles wszystko dobrze ;p
PLAY:

WATCH:

----

wow txs:) zrobiłabym se teraz questa ale jest  down :(  wszystko wcześniej zrobiłam doobrze:) mam już ten kryształa w questach i teraz miałam iść dso motylka :) i szłam zupełnie inną drogą :)

Rominek

hmm mozna jak sie chce isc ;) byle sie trafilo
PLAY:

WATCH:

----

:/ale ja jestem ciemna... tro nie wszystko jewszcze wcześniej w queście  to nic takiego ale muszę iść do Byrona w N wejściu... i za chiny go nie mogę znaleźć ;/
a potem to już prostą drogą po mapce dojdę i mam nadzieję że będzie spox :)
ale help z tym byronem w hunters village

Rominek

jak stoisz przy GATEKEEPER to odwroc sie i masz za soba brame ! idz do niej i po lewej stronie za filarem od bramy stoji ÓW BYRON

Pozdrawiam :)
PLAY:

WATCH:

----

Caranel

Rominek co do twojego rysunku ja przy tym mostku schodziłem do wody i wpław ;p

Rominek

mozna i wplaw :D ja narysowalem droge po SZOSIE :D (tj po drodze) :) hehehe
PLAY:

WATCH:

----

---------- 10:35 27.06.2006 ----------

muszę sprubować dojśc ale tam szłam( przynajmniej tak mi się wudaje) za gratepeeker do tyłu i .... nie wiem ale sprubuje jeszcze raz powiem jak mi się uda :P :D

---------- 18:30 ----------

kupa

jurak

Wydaje mi sie ze fairy Mumu (czy jakos tak na mi mu my ) nie jest az tak w srodku, latwo tez dojsc z HV.

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Polgara

Wystarczy si etam teleportnac z Hunters wilage tylko nie pamietam czy north czy soutch ale jak sie teleportniesz to zejdz w dół i zaraz po lewej stroni powinien byc ten motylek kolo wodospadu

Rominek

Cytatmuszę sprubować dojśc ale tam szłam( przynajmniej tak mi się wudaje) za gratepeeker do tyłu i .... nie wiem ale sprubuje jeszcze raz powiem jak mi się uda Razz Very Happy

hmmm jak stoisz przy GK to masz za soba takie podejscie (nie zejscie) i tam na tym lekkim wzniesieniu masz brame ! po lewej stronie w bramie stoji BARON

-najprostszy sposob stoisz przy GK
-odwracasz sie tak zebys GK mial/miala za plecami
-idziesz wprost pod gorke (taka lekka)
-stoisz kolo bramy
-patrzysz sie w LEWO
-widzisz BYRONA
-podchodzisz do niego , rozmawiasz
-i smigasz dalej ;) ...
PLAY:

WATCH:

----

Sankor

a ja mam problem z tym "motylkiem"  :wink:  jak do niego podchodzę i klikam rozmowę to cała gra mi się wiesza  :(  co zrobić ?? zależy mi na tym smoku no !!

Rominek

hmm jezeli CI sie wiesza to jakis blad musi byc w grze lub w serwerze ;)

hmmm opisz dokladniej co robisz i czy CI wywala jakis blad ?

albo sproboj podejsc do mniego zrob RELOG i wtedy sprawdz moze to jakis mikoro bug serwera :/
PLAY:

WATCH:

----

Sankor

gdy klikam drugi raz juz jak pojawia sie dymek rozmowy to wtedy gra się wiesza i nic nie da sie zrobic :/ wiesza się chyba cały komp bo nic nie działa i pozostaje tylko restart :( a gdy włączam znowu to jestem koło tego "motylka" i gdy klikam rozmowe dzieje sie to samo

Polgara

nie wim na jakim serwie grasz ale najlepiej zgłos to na forum serwera gdzie grasz albo w grze napisz do GM
wtedy obaczą w czym problem tak jes najłatwiej i najszybciej

Sankor

gram na L2World#3 a jak napisac do GM ?? przeczytałem że można z nim pogadać przez walkera ale teraz kolejne pytanie co to jest ten walker ?? skąd to mieć ??

Polgara

Najpierw sprawdz czy jakis GM jest onlain komenda    //gmlist

jesli jakis bedzie to równoczesnie nacisnij shift i cudzyslów i wpisz np:

"Sankor (tak powinno to wygladac) i wpisz wiadomosc  jesli nie bedzie mial zablokowanego priwa to dojdzie do niego a jesli bedzie miał zablokowane to pisz na ogulnym  przez wykrzyknik  ! i wiadomosc
a najlepiej daj posta na forum L2World lub popros kogos w grze albo z klanu jak jestes w takowym zeby Ci pomogli

Carollo

L2Walker jest to bot powszechnie używany na L2World.
Na forum będziesz miała instrukcję, a na forum PH (Polish Hussars) chyba po polsku znajdziesz.

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

---------- 11:28 10.07.2006 ----------

a ja zrobilam to... i teraz utknelam przy zbieraniu jaj bo ... niwe wybrałam ttego smoka tylko tego 2 na death pass.No i musze zabijać orki. Jakie to męczące. trzeba mieć 20 jaj a ja  ledwo 4 uzbierałam....... ale jak zdobędę jaja to do smoka i potem do fairy mymuru i hatchling :D tylko

---------- 21:14 ----------

mam już hatchlinga zrobiłam questa txss za pomoc. ale mam kilka pytań :P
1.. JAk pupil dednie to ile mam czasu na ożywienie go zanim przeoadnie?\
2. Gdzie go najlepiej expić

GlooM

o ile dobrze pamietam to 2 min
xpic najlepiej w party i to tak zebys nie bil tego samego moba co bije twoj hatch

Rominek

hmm teraz jest 3 minuty a na niektorych serwerach 5min

hmm ostatnio przylookalem ze najlepiej peta jest expic w FOW :) (FIelds of Whisper) tylko tak

Ciosy kolejno

Ty , Pet , Ty , Pet , Pet , Pet, Pet , Pet , Pet , Pet , Ty , Pet , Pet , Pet , Pet itp itd ;)

czyli na poczatku Ty zeby mob atakowal Ciebie nie Peta gdyz zawsze mob atakuje tego kto ma wiekszy dmg ... a pozniej nawalasz PETem :) jak mob przezuci sie na PETa to atakujemy go postacia i znowu pet moze swobodnie ciukac moba ;)

takim sposobem zrobilem swojego hatchlinga of wind z 35lvl ;) na 45lvl ;)

a na jednym mobie w taki sposob mialem 15k exp czasami i 20k exp oczywiscie dla zwierzaka a dla postacie niecale 10k expa :)

MOBY w FOW:
Nos
Fle...
Crokan
Monster Crokan
itp itd ;) od 36lvl do 40lvl ;)
PLAY:

WATCH:

----