Mały smok- karmienie

Zaczęty przez andrzejp, Czerwiec 21, 2006, 01:36:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

andrzejp

Ile powinien dostawać smok (ten pierwszy), gdy go karmie?? I czy tego drugiego też trzeba będzie karmić??

Rominek

to  w zaleznosci jaki jest tem smok :)

czy Twilight , Wind czy Star

Twilight - je malo i jego atak z defensywa jest maly
Wind - je srednio i jest trudny do rozwijania
Star - jest latwy do rozwiniecia i je duzo ;))
PLAY:

WATCH:

----

andrzejp

Żle zrozumiałeś. ile procentowo (np. Star po zjedzieniu pokarmu powinien "oddostać" głodu (no nie wiem) 13%)

Rominek

Wind Hatchling - 550HP, 35patk, 8matk, 53pdef, 79mdef, 154speed, 71accuracy, 67evasion, 282atkspd, 333castspd
- 1 pozywienie odzyskuje kolo 12% zapotrzebowania na jedzenie

Star Hatchling - 2400HP, 16patk, 15matk, 137pdef, 79mdef, 154speed, 71accuracy, 67evasion, 282atkspd, 333castspd
- 1 pozywienie odzyskuje kolo 6% zapotrzebowania na jedzenie

Twilight Hatchling - 1200HP, 1patk, 6matk, 12pdef, 79mdef, 154speed, 71accuracy, 67evasion, 282atkspd, 333castspd
- 1 pozywienie odzyskuje 100% zapotrzebowania na jedzenie

mam nadzieje ze juz CI to wystarczy :/ bo musialem troszke sie nabawic zeby zdobyc kazdego ze smoczkow :/
PLAY:

WATCH:

----

grandzi:)

a ja mam putanie gdzie xpic takjiego s,moczka?

Solar

Cytat: RominekWind Hatchling - 550HP, 35patk, 8matk, 53pdef, 79mdef, 154speed, 71accuracy, 67evasion, 282atkspd, 333castspd
- 1 pozywienie odzyskuje kolo 12% zapotrzebowania na jedzenie

Star Hatchling - 2400HP, 16patk, 15matk, 137pdef, 79mdef, 154speed, 71accuracy, 67evasion, 282atkspd, 333castspd
- 1 pozywienie odzyskuje kolo 6% zapotrzebowania na jedzenie

Twilight Hatchling - 1200HP, 1patk, 6matk, 12pdef, 79mdef, 154speed, 71accuracy, 67evasion, 282atkspd, 333castspd
- 1 pozywienie odzyskuje 100% zapotrzebowania na jedzenie

mam nadzieje ze juz CI to wystarczy :/ bo musialem troszke sie nabawic zeby zdobyc kazdego ze smoczkow :/
Mam pytanie czy te staty sa z oficjala??

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Rominek

Solar TAK to sa staty oficjalne !!

Grandzi... smoczka expic tam gdzie sam sie expisz ;)

ja to robie tak ... ide sobie moim Krasnalem do FOW (field of whisper) i atakuje moba np. NOS ... narpierw ja pozniej pet , ja , pet , pet , pet , pet , pet itp ;) pozniej znowu ja i znowu pet i tak wkolo az mob zginie :)

pet dostaje wtedy duzo expa ... a ja malo :)

tez niektorzy mowia ze smoczka expi sie najlepiej w party a moim zdaniem samemu lepiej sie expi niz w party ;)

PZDRO
PLAY:

WATCH:

----

Nefryl

/offtop on To ja chciałbym się dopytać czy dobrym sposobem tankiem będzie rzucanie Hate / Agression i odciąganie mobów od smoka?  Albo na przykład lure jakimś daggerem. Coś takiego chyba brzmi najrozsądniej, tylko nie wiem jakby to się sprawdziło w praktyce. /offtop off

Rominek

hmm w party to CI nic nie da ;) bo smok musial by latac za mobem aby go KILL ;) hmm zreszta po co sobie zycie utrudniac zucajac skille na moba po to aby uciekal :D
PLAY:

WATCH:

----

Nefryl

Uciekał? Hate przecież własnie przyciąga moby do tanka. A pod wpływem hate nie jestem pewien, ale chyba nie mają prawa zaatakować innego gracza. Czyli tank tankuję, a hatchling mógłby siec.

Rominek

sorki powalilo mi sie z horrorem :/ u kogo innego :/ omg ale zmeczony jestem , goraco jak nie wiem co w tej robocie :((

hmmm WARTO POPROBOWAC TAK POEXPIC ! zobacze i pozniej sie wypowiem
PLAY:

WATCH:

----

Jancia

Cytat: RominekSolar TAK to sa staty oficjalne !!

Chyba tak nie do końca... mam stara na officjalu i jako hatchling magiczny powinien miec znacznie więcej m atatcku- skończy się maintance zrobie screen'a i zarzuce

A co do expienia to najprościej chyba expic go bufferem (jestem SE więc chyba najlepiej właśnie kombuję się z starem) - root + empower + rechagre

http://i68.photobucket.com/albums/i17/smerf_2006/8f476b47.jpg -nowy link, coś ten poprzedni nie działał
bez żadnych buffów, sprzętu na 37lvl'u
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+