[L2J] L2Averia - H5 x30 - START 21.10.2016

Zaczęty przez Betty, Wrzesień 07, 2016, 02:05:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nexusetti

Baium nie był czasem zabity jak valdek i antek?

alandril

macie jakis forumowy klan? Czy jakikolwiek Polski?
"Ciało jest zbyt cenne by o nie nie dbać"

[][][]----------[][][]<----Never Enough!

Dhol

Klanu chyba nikt do tej pory zalozyc sie nie zdecydowal, ale kilku Polakow w grze juz spotkalem. Trzeba sie jakos zebrac do kupy, nawet jesli to mialby byc tylko klan dla listy online ;)

Jakby komus sie nudzilo dzisiaj to pewnie jakos 24-3 w nocy bede sobie farmil, pm "Dhol.

PS. Przejrzalem temat rekrutacji do TZG (int clan Splicho) i jedna z odopowiedzi Litwina:

Cytat14.Why should you be invited into the TeamZone?
Few days ago i was in Poland and didnt said kurwa or hit anyone.
So that means im very tolerant and nice guy that is worth to trust.

Jestesmy az tacy zli? :D

Nexusetti

3 Dni bezskutecznego biegania za kimś kto mówi w innym języku niż rosyjski, ja już dość mam gry samemu na ten moment :P

alandril

Wbilem kilka charow pod zakena i jak do tej pory zamienilem 2-3 slowa z nie cyrlicowatym graczem (chyba bulgar) grac sie odechcialo :F Poszukam sobie alternatywy z duzym online...

Ktos, cos poleci?
"Ciało jest zbyt cenne by o nie nie dbać"

[][][]----------[][][]<----Never Enough!

Li

Cytat: Dhol w Październik 22, 2016, 08:38:01 PM
PS. Przejrzalem temat rekrutacji do TZG (int clan Splicho) i jedna z odopowiedzi Litwina:

Cytat14.Why should you be invited into the TeamZone?
Few days ago i was in Poland and didnt said kurwa or hit anyone.
So that means im very tolerant and nice guy that is worth to trust.

Jestesmy az tacy zli? :D
Niby nie istnieje, ale jednak, negatywne podejście do narodów.
My z historycznych uwarunkowań nie cierpimy naszych sąsiadów o charakterze mocarstwowym, czyli Niemiec i Rosji (wojny, rozbiory etc) , natomiast nie jest znana przyczyna, dlaczego Litwini nas nienawidzą.
Bo tak jest. Oczywiście uogólniam.
I ma to raczej charakter jednostronny. Trzeba było się gostka na tamtym forum zapytać, dlaczego nie lubi Polaków. Sam bym się chętnie dowiedział.
Wystarczy prześledzić w polityce co dzieje się w relacjach polsko-litewskich.  Z tym, ze zaznaczyć trzeba, iż współczesna Litwa to nie ta dawna z Rzeczypospolitej Obojga Narodów, tamta Litwa to bardziej dzisiejsza Białoruś. Dobra, bo offtop wyszedł.

Czyli twierdzicie, że na cash-garbberach z Ruskimi jednak nie da rady grać?
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

eta30

A jak wcześniej pisałem że ten serw to kupa - bo sama cyrylica, to był na mnie hejt  :afro:

Angmar

Tez mialem sie przekulac na tym serwie az wstanie Dragon Network Hellraiser x25 hellbound za pare dni maja ponoc ustalic date startu, gralem rok temu to sie gralo dosc przyjemnie.

GoAwayyyy

Jeśli ktoś ma ochotę pograć w party "1ss lub "Back

Dhol

Z jednej strony niby nie ma zadnego int czy ludzi z PL, a z drugiej jest komu co chwila na to narzekac na forum ;) jest nas troche na averii, do mnie pisalo juz 5-6 osob zeby tak o pogadac w czasie gry. Kwestia zebrania sie od kupy, Zaloze chyba dzisiaj klan zeby nas najpierw zebrac razem a potem pomyslimy co dalej.

PM "Dholas lub "Dhool. Bede pewnie dzisiaj gdzies do 23.