[L2OFF] L2.eu - IL x7 - START 11.11.2016

Zaczęty przez zordmaf, Październik 29, 2016, 11:11:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zordmaf

Witam

http://l2eu.com/

http://forum.l2eu.com/index.php?threads/78527/

wstaje nowy L2 eu interlude 7x. Serwer kiedys smigal na gracii final i bylo niezle. Start 4 listopada - czy jacys Polacy ida\?
Rates:​

EXP / SP: x7
Adena: x5 (amount)
SealStone: x5 (amount)
Drop: x5 (chance)
Spoil: chance x5*​
Quest (drop): x1*
Quest reward (adena / exp / sp): x4*
RB exp / sp: x4
RB drop: chance x2
Epic: x1

t1dzej

Jak lipa na bloodbros będzie to może się pojawię, dużo też będzie zależało jakie będą tu pingi.

zordmaf

Na ostatniej wersji było ok. Mamy 3 osoby co najmniej i wbijamy. Jak będzie jakis nawet mały PL klanik to spotkamy sie na serwie

Revils

tja znowu serv się zapowiadał się dobrze aż nagle administracja nachapie się kasy z doty i nas po raz kolejny OLEJE ...

Zarakens

Zapraszam zapraszam, mnóstwo polaków deklaruję grę na forum serwera :)

zapraszamy do naszego klanu Thunder

BoNN

Bedzie w ogóle jakaś dota na tym servie? ?

Cytryna

Wybiera się ktoś na ten serwer? Jakiś klan cuś?
Cytryna

Ifri

Zarakens

start przeniesiony na 11 bo pewnie ludzie z bnb poprzechodza tutaj i innych serwerów - podobno chcą się przygotować na ostry DDOS.

Dotka jest - 30% runa na expa czyli taki standard na low ratach + jakieś badziewia + 1 i 2 profka którą możesz kupić bezproblemowo za adene

shu

Witam są jakieś propozycje do dołączenia do cp?
Jak coś to pisać, mogę dołączyć do cp lub grać w duo lub trójkę ;)

Zarakens

śledźcie forum serwera, tam już wszyscy się zgadują co do klas itd

Zarakens

Aktualnie w klanie będzie około 30 osób - zapraszam zainteresowanych do wspólnej gry

pkrukp

Startuje Spoilem oczywiscie jak cale zycie zreszta :P jak cos PM

EldiHali

Dopisuję się do chętnych zagrania w L2. Nie grałem od czasów Allseronu, więc luki w wiedzy mam ogromne... Ale z przyjemnością dołączę do jakiegoś PL klanu.

Verr

Deacon

Cytryna

Czuje Hype na ten serwerek tym bardziej ze L2mid i L2abbys złapali poślizg w Grand Openingu i niestety odpala serwer dopiero za tydzień:) Ja będę grał tu ahoj miszczowie:)
Cytryna

Li

A dajcie znać, "miszczowie", ja wam się z tym "hypem" gra na ruskim serwerku.
Na stronce licznik online podaje 6k+, taaaa......
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

brysko

Gra tu ktoś?, jak wygląda online serio 7,4k ?:D

Deacon

Nie wiem jak dalej ale na talking island poważny problem z zabiciem moba :)

dualc0re

Online niesamowity.
naprawdę realny trzyma poziom 3-4k nie licząc botow. Z boxami, botami pewnie te 6-7k będzie.
Dawno nie było takiego serwera z takimi ratami wolnego od DDoSów i chamstwa GMów.
Gorąco mogę polecić każdemu kto lubi interlude z takimi ratami.
AIM HIT DESTROY >aHd<

FuR1uS

Zarakens

Gorąco polecam serwer - od groma ludzi co jest trochę na minus ale brak lagów ddosów itd.

Mnóstwo aktywnych ludzi (w tym polaków) rekrutujemy całe cp lub poszczególne osoby oczywiście liczy się online i obecność obowiązkowa na tsie - klan Thunder