Czysty Folder System..poszukiwany!!

Zaczęty przez misiek18, Lipiec 10, 2006, 09:54:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

misiek18

---------- 21:53 10.07.2006 ----------

Siemanko...Mam do was ogromną prośbe
Wiecie moze skad sciagne folder SYSTEM Z do czesci c3?
jest mi potrzebny poniewaz chce zrobic update a w moim folderze SYSTEM nie ma takiego pliku jak"lineage.exe" i nie moge nic zrobic..
prosze o pomoc!!

---------- 21:54 ----------

Siemanko...Mam do was ogromną prośbe
Wiecie moze skad sciagne folder SYSTEM Z do czesci c3?
jest mi potrzebny poniewaz chce zrobic update a w moim folderze SYSTEM nie ma takiego pliku jak"lineage.exe" i nie moge nic zrobic..
prosze o pomoc!!Sorka ze powtorzylem...

Rominek

hmm nie masz pliku lineage.exe to poszukaj w googlach napewno jakis sie znajdzie do pobrania albo na torentach , bearshare , dc++ , itp itd tam wiele dzieci udostepnia zainstalowane gry... ;)

lepszego wyjscia nie widze ;) prucz takiego ... albo reinstalki gry ;)

PZDRO
PLAY:

WATCH:

----

jurak

o ile kojaze to lineage.exe jest w folderze glownym a w systemowym l2.exe ;], i uptade robisz nie z pliku w systemie tygo z glownego ;]
jak sie myle to mnie poprawcie  :?

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Rominek

hmm no tak w folderze glownym jest plik LINEAGE.EXE i tam gdziemowisz jest L2.EXE ale tak czy siak ;) i tak znajdzie go w GOOGLE.PL albo w programach typu DC++ , Kazaa , Bearshare itp itd ;)
PLAY:

WATCH:

----

Kirhold

http://rapidshare.de/files/25518669/Lineage_II.exe.html
wklejasz to do folderu z grą. do głfolderu nie do system. potem to odpalasz i uruchamiasz gre tym plikiem. zrobi ci sie update. potem usun foldewr system i uruchom jesszcze raz gre tym plikiem i kliknij auto update-masz c4.

misiek18

Wielkie Dzieki chlopaki..uratowaliscie mi dupe...Pozdro Dla was!!

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Tyr

Lineage 2 Classic EU