[L2OFF] Lineage.pl - IL x25 - START 16.12.2016

Zaczęty przez LineagePL, Październik 11, 2016, 08:44:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Muaii

Jakie buffy bedą dostepne u npc? songi , dance i pp? Jaki jest quest rate na np. quest na adene dark elf na 21 lvl?

royy

full buff bez rezistow kot/kon a quest rate nie ogarniam moze x13?

Muaii

no jakby bylo x13 to spoko ale watpie zeby bylo az tyle, a nigdzie nie moge sie doczytać ile takowe raty wynoszą.

born2b3wildLOL

Cytat: Muaii w Grudzień 15, 2016, 09:35:04 PM
no jakby bylo x13 to spoko ale watpie zeby bylo az tyle, a nigdzie nie moge sie doczytać ile takowe raty wynoszą.

Poczatek tematu

Muaii

Ciekawe gdzie to jest napisane na poczatku tematu? Chyba jestem ślepy bo tego nie wiedze. Chodzi mi dokladnie o ten quest ;
21 lvl (Dark elf) - Dangerous Seduction

born2b3wildLOL

Normalnie jest tak : "Drop (Quest Item): x10 / Quest Reward: x1"
Ale akurat do questa na murzyna nie ma nic musisz poczekac na odp GM a
Moim zdaniem tego questa sie nie oplaca power grind FTW i kasa z dropa.

Muaii

Normalnie moze i sie nie opłaca  ale jak raty beda przynajmniej 5 w góre i jak ktos ma zamiar grac i tak DE to ubic jednego mobka duzo czasu nie zajmie.

Grozana

Ktoś miał problem z updaterem i go rozwiązał ? wyskakuje mi "Program UpdaterWPF przestał działać" mam windows 7, mam nadzieje że problemem nie będzie mój słaby komputer ale na słabszej konfiguracji się grało w interlude :-) Polski serwer, raty mi odpowiadają, to pyknę sobie z nudów, akurat jestem wolny w ten weekend :-)

Willson

royy

ugryz

Krotka pilka , jest sens wbijac czy nie ? Z drugiej strony pogralby na polskim "Dobrym" serverze.  Prosze o opinie

Uziemienie

Jest sens, wbijajcie. Admini ogary jak na Polaków.

Online 400-500

Zarakens

ta super ogary po godzine serwera ogarneli ze w item shopie porabali ceny xd ludzie porobili po 1kkk kasy powodzenia bez wipa

Uziemienie

Cytat: Zarakens w Grudzień 16, 2016, 11:27:44 PM
ta super ogary po godzine serwera ogarneli ze w item shopie porabali ceny xd ludzie porobili po 1kkk kasy powodzenia bez wipa

Pier.... Admin już to tym cwaniaczkom cofnął i pobanował. Więc nie pier. farmazonów. Wszystko jest już git.

@edit
Pisałem że admini jak na Polaków ogarnieci i sobie z tym poradzili juz ...

royy

serwer jak serwer dość śmieszna wpadka adm z tym sklepem ...  hahaha 
zobacze jutro ile ludzikow bedzie

rcu2xp

Muaii

orbitek

zdjęcia zrobione o godzine 3:20 :D

https://zapodaj.net/1d043182b7b4c.jpg.html

Nic nie zrobil po tych cenach, 300kk porozdawane i jakies 20 broni B :D

/fail server confirmed

Damdek

i koniec dalej bug na dye i wipe xaxaxa
to kto próbuje znowu?;p

born2b3wildLOL

Jedyna osoba ktora na legicie jechala to chyba ja :P

Grozana

Serwer fajny, dobrze że mój internet mobilny słabo dawał rade i krótko grałem ale 1 profkę zrobiłem bez czitów :-) będzie vipe, nowy start dzisiaj o 19, dla wszystkich VIP rune na jeden dzień.