Jestem Newbied.

Zaczęty przez Nyuu, Lipiec 12, 2006, 09:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nyuu

Dopiero zanczynam swoja zabawę z L2. I mam pytanie jaka postacią grać tak żeby nie była za trudna w obsłudze. Bo grałem już Tyranem i Gladiatorem ale nie umiem za bardzo nimi grać wiec proszę o rade i też nie chce grać sztyleciarzem bo słyszałem ze granie np. TH to ustawia sie skille na F1, F2 i F3 i gra sie F1 F2 o obrócił sie F3. I jak by ktoś mógł dać jakis polski server na C4 albo jakiś inny z dużą ilością polaków. Bym był wdzięczny.

ainaarwen

graj spellsingerem, bo wydaje mi sie, ze nie jest zbyt trudny w prowadzeniu, choc moge sie mylic - nie gralem nim.
polski serwer: everlast - klimat fantasy jest bardzo fajny :) www.l2-everlast.com

Shaman

najlatwiejsza postac do prowadzenia? DA kupujesz sprzet, ssy, i teraz po koleii:
pantera, stun, ssy,stun,ssy, jak mało hp to stun, oddal sie, life drain(czy jak to sie u niego nazywa:P ), stun,ssy i tak dopoki mobek nie padnie :P :P :P

latwe i dość efektywne zabijanie mobków (i czasem graczy) ale jak dla mnie straszliwie nuuudne...
sztyleciarze wcale tez nie sa latwi juz teraz do prowadzenia, odkad im skrócili zapedy na bycie masterami to trzeba sie troche napocic...

witkosbond

Mi sie łatwo grało Spellsinger'em i Bladedancer'em SpS ma gobre skille a BD nie uzywalem skili oprócz dance'ów same ss'y

Tyr

Cytatgraj spellsingerem, bo wydaje mi sie, ze nie jest zbyt trudny w prowadzeniu, choc moge sie mylic - nie gralem nim.
polski serwer: everlast - klimat fantasy jest bardzo fajny  www.l2-everlast.com

Trochę ma za duzo skili... I nowemu trudno bedze sie w nich połapać...
No i na forum co post jego to będze - "a, skąd takiego SB wziąć ?" :D
Lineage 2 Classic EU

witkosbond

ja SpS uzywam tylko hydro, solara  aura flare

Tyr

... bo to są główne czary :P ale przyznaj że SpS ma prawie całą zakłądkę czarów... A na 3 klasie to jzu się pokazuje pasek ;P
Lineage 2 Classic EU

Koni

No i SpS ma cancel / sleep :)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Shaman

jak dajecie latwa postac to nie dawajcie maga... kazdy mag jest trudniejszy do prowadzenia niz woj...

Nyuu

a destro mógł by być??:>

edit:
i czy mógł bym grać destro z bluntem na 2 łapy??(bo fajnie wygląda)
a jeżeli destro to zły wybór to niech ktoś zaproponuje coś innego

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Nazgul12

Ja polecam spelsinger'a bo sm nim gram proscizna :D albo gladiatora bo fajnie zezni :) ma wyposrodkowane HP P.Def i P.Atak :D a do tego ciekawe skile na 2 lapki :D a do SLS to juz w ogóle jest cacy :))