Kto trafił do kapliczki z malymi byczkami??? HELP

Zaczęty przez kiniu_misz, Lipiec 14, 2006, 04:58:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kiniu_misz

Przeniosło mnie do takiej kapliczki bez żadnego wyjścia w niej 5 GM Keeperów co to nic nie robią tylko stoja i stado krów tłukłem lałem ale cholery za szybko sie odradzają wyjścia stamtąd zero Unstock nie działa nie mam scrolla escape to castle i za groma nie moge wyjść a postaci mi szkoda. Jak ktos wie niech da znać! (przeniosła mnie babeczka NPC w Dijon Town ostatnia po prawej stronie przy drodze jak sie kierujecie do wyjścia w kierunku Catacomb)

Lasgo87

Użytkownik zbanowany

kiniu_misz

a mógłbys dokładniej podać co napisać niestety gram dopiero jakiś tydzień więc dopiero ucze sie tej gry. Z góry dzięki:)

ainaarwen

napisz do gm'a zeby przeniosl cie do jakiegos miejsca, bo stamtad nie mozesz wyjsc. to powinno wystarczyc :)

kiniu_misz

No tak napisz do gm tyle że jak, gram na dragonie dopiero 3 dni i powtarzam proszę tłumaczyc jak pastuch krowie na pastwisku:)http://img356.imageshack.us/my.php?image=shot000047rb.jpg

Sengaia

http://www.dragon-network.net/forum/
załóż temat i opisz cale zdarzenie...nie obiecuje, że poskutkuje ale zawsze można spróbować ;]
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Scroller

hmm nie gralem nigdy na dragonie, ale z przedstawionego screena wynika, ze trafiles do wiezienia, bo jak inaczej mozna przetlumaczyc 'Jail' (Jail Manager). Mów, co przeskrobales?  :wink:

Ktos kto gra na Dragon Network powinien byc lepiej zorientowany w jaki sposob mozna sie z niego wydostac.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Saladin

wpisz w czacie: gmlist
Pokaże Ci się aktualna lista GM'ów którzy są online. Wpisz
"nick_gm'a tekst
Tak wyślesz prywatną wiadomość do Gm'a, który na 100% Ci pomoże (tylko dobrze opisz sytuacje - po angielsku).
Nie udzielam pomocy przez PM...

GlooM

lol sal takie rzeczy to tylko w erze...
na dragonie nie znajdziesz gma ktory sie authuje go gmlist ;]

Sengaia

Jak kto nie ;P wczoraj na infinity (poraz pierwszy od pół roku) widzialem nicka gma w
/gmlist ;P (Tribalixt, facio od więzienia zdaje sie no ale to na infinity nie na dragonie :P)
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Ysia

---------- 13:07 15.07.2006 ----------

Cytat: kiniu_miszPrzeniosło mnie do takiej kapliczki bez żadnego wyjścia w niej 5 GM Keeperów co to nic nie robią tylko stoja i stado krów tłukłem lałem ale cholery za szybko sie odradzają wyjścia stamtąd zero Unstock nie działa nie mam scrolla escape to castle i za groma nie moge wyjść a postaci mi szkoda. Jak ktos wie niech da znać! (przeniosła mnie babeczka NPC w Dijon Town ostatnia po prawej stronie przy drodze jak sie kierujecie do wyjścia w kierunku Catacomb)
To się nazywa Jail. Trafiłeś do więzienia. Nie radze Ci uzywać unstack bo wrócisz tam spowrotem, a jak za często będziesz stamtąd uciekał to Cie zamrożą i nie będziesz się mógł ruszać. Jeśli nie wiesz za co tam trafiłeś to poczytaj sobie regulamin: Shop rules, Pet rules, Main rules, na forum Dragon-Network (o ile grasz na tym serwie) ale pewnie grasz :) Radzę Ci zabijać te byczki bo to jest klucz do Twojej wolności. Podejdż do Jail Keepera tego na środku i dowiesz się ile musisz zabić byków. Jak zabijesz tyle ile musisz to będziesz wolny. Powodzenia :P

---------- 13:19 ----------

I obawiam sie że pisanie do GM nie jest odpowiednim wyjściem, można dostać za to bana. dopóki możesz sie ruszać i zabijać byki to je zabijaj. Jeżeli natomiast nie możesz się ruszyć tzn że jesteś zamrożony i masz do odstania 11 godzin, w tym czasie musisz być online i po 11 godzinach jesteś wolny, ale oczywiście jest to niemożliwe z tego względu że po każdym disconekcie czas leci od nowa a wiadomo że DC często się zdaża. Więc jeśli nie możesz się ruszać do wejdz na forum Dragon-Network wyślij prywatną wiadomość z forum do gościa o imieniu: NyKc i napisz mu imie Twojej postaci i dzien kiedy zostałeś zamrożony, wtedy on wstawi Cie na liste do odmrożenia i podanego dnia musisz być w grze, wtedy wpisujesz komende /gmlist   Jesli bedzie jakis GM a najlepiej NyKc to piszesz mu na priva w grze swoj nick i dzien zamrozenia i on Cie odmraza i wychodzisz z więzienia.
Ps. Mam nadzieje, że napisałam to dosyć zrozumiale i że komuś się to przyda na przyszłość.
MYSTERIUM TREMENDUM

kiniu_misz

Dzięki za info bede próbował, a za co trafiłem to niestety dla mnie tajemnica:( ani ze mnie pk ani nie chituje bo nie wiem jak, gram raptem tydzień nawet do dzis nie wiedziałem ze mozna broń blesować. Chyba poczytam sobie troszke na necie:) Jeszcze raz dzięki za info:)

Ysia

Domyślam się, że prawdopodobnie trafiłeś do więzienia za sprzedawanie, lub kupowanie w niedozwolonym miejscu, albo za buffowanie w niedozwolonym miejscu. Na forum Dragon-Network jest mapa ale niestety tylko z Giran, gdzie można a gdzie nie można sprzedawać, kupować i buffować.
MYSTERIUM TREMENDUM

kiniu_misz

Dzięki Ysia, ale buffować trzeba umieć chyba że piszesz o buffach typu shild i might to tych używam, a handlowac nie miałem czym bo dopiero 34 lvl więc szału nie było:)THX

Ysia

shield i might to też są buffy. Ok , podałam tylko kilka z przykładów za które można trafić do więzienia. Najlepiej będzie jak sam poczytasz na forum Dragon-Network, więcej się z pewnościa dowiesz i sam może określisz za co mogłeś trafić do więzienia. Powodzenia :)
MYSTERIUM TREMENDUM