[L2OFF] 2Old2Play - IL x8 - START 14.04.2017

Zaczęty przez koder, Kwiecień 04, 2017, 01:13:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

froshi

Mnie wlasnie dzięki aio zainteresował ten serwer. Byłby inny niż wszystkie, nie trzeba ciągać kilku boxów więc gra byłaby przyjemniejsza. Na koniec i tak wszyscy mają full buff. Poza tym aio byłby za vote więc to w ogóle świetna opcja na nabijanie statystyk. Do tego idealnie dobrane rate.
Dla mnie ideał

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

royy

ja uważam ze AIO to jakiś SYF rodem z BR serwerów, albo jest jakiś normalny buffer albo nie ma wcale ..
Rozwiązanie buffera do 61 jest dobre.

chomiklobo

ale jak chcecie ten syf to czemu nie idziecie na mida tam jest full buff poza tym ktos tu pisze ze pozneij i tak wszyscy maja full buf ... dobrze moze i tak ale tymi buferami graja ludzie a nie stoi sobie npc poco na x8 buffer bezsensu od razu zrobic x25 ... rozumiem zaraz ktos napisze ze ktos biega i ciagnie support bd sws wc itp . dla mnie to sa desperaci i tyle .. a bedzie tak postawi serwer taki jaki bedzie chaial a nasz pisanie , gdybanie , jeczenie  i spamowanie  pojdzie na marne jak zwykle i tyle w tym temacie...

koder

Tak się teraz przyglądam i widzę, że polowa osób tu, nie zapoznała się w ogóle z tematem AiO. Nie wiedza jak działa oraz jakie ma ograniczenia. Przypominam, że to nie żaden NPC. Co do premium, nie jest to dobre rozwiązanie dla ludzi z wieloma postaciami. Dyskutujemy też na własnym forum, i skłaniam się jednak ku wynajmowaniu za vote/donate (to już nie będzie AiO) buffera (PP bez 3rd). Z czasem jak serwer dojrzeje zostaną dodane inne buffy (po uprzednim głosowaniu oczywiście) o których zadecyduje większość.

franek123

bylem na becie widzialem , dobre pliki geodeta jak najbardziej w takim samym stanie jak pliki , skille bez zarzuty dla mnie okej serwer warty uwagi a komu nie pasuje niech idzie w chuj na ruskie serwery

Slomek

Cytat: koder w Kwiecień 08, 2017, 11:42:59 PM
Tak się teraz przyglądam i widzę, że polowa osób tu, nie zapoznała się w ogóle z tematem AiO. Nie wiedza jak działa oraz jakie ma ograniczenia. Przypominam, że to nie żaden NPC. Co do premium, nie jest to dobre rozwiązanie dla ludzi z wieloma postaciami. Dyskutujemy też na własnym forum, i skłaniam się jednak ku wynajmowaniu za vote/donate (to już nie będzie AiO) buffera (PP bez 3rd). Z czasem jak serwer dojrzeje zostaną dodane inne buffy (po uprzednim głosowaniu oczywiście) o których zadecyduje większość.

Czyli bedzie to NPC buffer w miescie (czy buff book rowniez). Jego buffy to PP bez 3rd. Co z empowerem dla magow, trzeba robic kure?
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

zdzisiu

Drop: x8
Adena: x8

????

Ludzie w miesiąc, dwa wyklepią a i s grade. Znudzą się po kolejnym miesiącu.
Ponad to tak wysokie raty adeny eliminują jedyny słaby punk łuczników - koszty. Ten serwer to będą same łuki.

AnotherDay

Proponuje dobry solidny interlude na jakis czas. Exp powiedzmy x3 do max x5. Bez aio buffera. Buffer npc w miescie z podstawa typu might shield acu haste, to co dostajemy od newbie buffera. Bedzie sie przyjemniej gralo. Nie bedzie po dwoch tygodniach pol serwera w am i draco i nastepny czas tylko spoil ews i over enchant. Dlaczego nie buffer? Sam lubie grac supportem wiec wiem ze na takim serwerze nie mialbym czego szukac. Czekam na porzadny interlude z ratami do x5. Z doty i voty proponuje czapeczki i ewentualnie scrole na buffy. Potki hp cp i haste. Jajka na skile klanowe i runy na max +20 % exp.

camar

Panowie wyżej zgadzam się w 100% ale jak widać jesteśmy w mniejszości, większość ludzi chce grać na midach nie wiadomo czemu  :breakpc:  :bicz:

Willson

Cytat: AnotherDay w Kwiecień 10, 2017, 11:48:40 AM
Proponuje dobry solidny interlude na jakis czas. Exp powiedzmy x3 do max x5. Bez aio buffera. Buffer npc w miescie z podstawa typu might shield acu haste, to co dostajemy od newbie buffera. Bedzie sie przyjemniej gralo. Nie bedzie po dwoch tygodniach pol serwera w am i draco i nastepny czas tylko spoil ews i over enchant. Dlaczego nie buffer? Sam lubie grac supportem wiec wiem ze na takim serwerze nie mialbym czego szukac. Czekam na porzadny interlude z ratami do x5. Z doty i voty proponuje czapeczki i ewentualnie scrole na buffy. Potki hp cp i haste. Jajka na skile klanowe i runy na max +20 % exp.
w zapowiedziach masz już jeden taki, tylko ciekawe jak z onlinem będzie

Slomek

Cytat: camar w Kwiecień 10, 2017, 12:21:59 PM
Panowie wyżej zgadzam się w 100% ale jak widać jesteśmy w mniejszości, większość ludzi chce grać na midach nie wiadomo czemu  :breakpc:  :bicz:

Pewnie dlatego, że wiekszość graczy ktorzy pamietaja dobre czasy IL ma teraz rodziny, prace życie towarzyskie i nie ma czasu na gre na low rate...

Drosgardius

mam tylko jedno pytanie ten drop Grand bossow x2? to lecą 2,czy 1 epik ?

camar

Cytat: Slomek w Kwiecień 10, 2017, 02:00:02 PM
Pewnie dlatego, że wiekszość graczy ktorzy pamietaja dobre czasy IL ma teraz rodziny, prace życie towarzyskie i nie ma czasu na gre na low rate...
Ja to rozumiem, ale co w tym przyjemnego miec end game w mniej niz miesiac
Na takim serwerze jak ten tutaj nawet casualowy gracz solo zrobi sobie w miesiac sagi78 mj light + draco bow focus subka destro 75, nawet jakis buffer za donate jest do pomocy, a potem co?
Queen ant co 1-2 dni na chwile, baium co 5 dni, fryta co 2 doby, zaken co 2 doby i kazdy z tych ww. epikow moze sie zrespic jak ten casual jest w pracy, spi albo spedza czas z rodzina. To w praktyce po miesiacu gry jedyne co ten gracz moze robic to moze mu sie trafi jeden epik raz na 3-4 dni wieczorem i siege co dwa tygodnie.

AnotherDay

Wole wbic co drugi dzien na 2 godziny i z fajna ekipa na tsie poexpic sobie gdzies, wbijac 75 lvl miesiac badz dwa niz po tygodniu na midzie miec 80 z draco bowem i nie wiedziec co robic... wole skladac b grade na 60 niz biegac w c grade i wskakiwac w s grade. Brakuje mi tego kiedy sie cieszylo nawet z glupiego bw, avadona czy valhali. Powiem wam szczerze wole grac w l2 z fajna ekipa i caly czas expic bic rb czy chodzic na siege niz biegac z boxem i po dwoch tygodniach latac z draco bowem po ketrze i szukac wara...

haran

To wy powinniście na najnowsze kroniki iść, a nie męczyć nudnego interlude.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

chomiklobo

czyli tak ma byc pp jako buff bez 3 profy , niewiadomo jak z epomowerem czy bedzie dodany , i takie moje pytanie jak z herbami  ? będą czy nie ?? bo chyba na becie mi nie lecialy ...

Slomek

Poprosze info o decyzjach jakie zapadly odnosnie
1. Donate
2.Epiki
3. Buff NPC
4. Proff Sub Nobl Quest
5. Mana Potion
6, Rate ( rowniez widzialem tematy na forum o obnizeniu rate)

koder

Cytat: Slomek w Kwiecień 12, 2017, 10:56:33 PM
Poprosze info o decyzjach jakie zapadly odnosnie
1. Donate
2.Epiki
3. Buff NPC
4. Proff Sub Nobl Quest
5. Mana Potion
6, Rate ( rowniez widzialem tematy na forum o obnizeniu rate)

Pierwszy post z info zaktualizowany. Start jutro o 6tej. Pozdrawiam.

Nerox

Wydaje się "trudny" serwer:) Wbiję sobie pograć po latach.

Cytat: koder w Kwiecień 13, 2017, 09:51:42 AM

Pierwszy post z info zaktualizowany. Start jutro o 6tej. Pozdrawiam.
To jutro czy 17 bo w pierwszym wpisie jest data 17.04 (w temacie 14 i tu niby tez:P)
HiHoLetsGo !

chomiklobo

koder

Dzięki za zwrócenie uwagi, poprawione.

Start jutro 14.04.2017 18:00 GMT.

W Polsce będzie to GMT+1 czyli 19:00.

Nerox

Na stronie nadal 20:00 ;)
A można wiedzieć jaki online jest spodziewany? Ew jaki był na becie?
HiHoLetsGo !

franek123

Jak dla mnie podchodzilem do tego serwera dosc powaznie ale czemu nie ma zadnych informacji na temat czego kolwiek ?

Nerox

Cytat: franek123 w Kwiecień 13, 2017, 08:45:44 PM
Jak dla mnie podchodzilem do tego serwera dosc powaznie ale czemu nie ma zadnych informacji na temat czego kolwiek ?
yyy jak nie ma?:D Czego ci brakuje. Pierwszy post zostal zaktualizowany dzis. Start jutro.
HiHoLetsGo !