[L2OFF] L2E-GLOBAL - H5 x5 - START 28.04.2016

Zaczęty przez Veed, Kwiecień 03, 2017, 07:34:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Veed

E-Global: High Five x5 (Retail)

Open alpha-test: April 4!
open beta-test: Will be announced after Alpha-test.
Grand Opening - April 28
więcej info tutaj
https://l2e-global.com/forum/threads/make-lineage-2-great-again-high-five-x5.18535/

Jak na razie podali mało informacji :)

2stowa2

Hao Tenshi

Thepiknick1

gralem na zeszlorocznym GF jak sie nie myle x7 przyznam ze fajnie sie gralo :) i wbije na te H5 co tam ze dote maja sporo ale bedzie spore online :P

DoktoreK Aka Mustaffa

Witam Piknicka i all ekipe ktora czyta to forum bede tworzyl z 3-4 cp badz nawet klan jezeli jest ktos zainteresowany prosze pisac priv pozdrawiam !!!!!

L4ndinn

Witam,

Moja przygoda z L2 skonczyła sie na rpg-club,pamietam ze byłem w top20 i S grade wyfarmilem sam,przeważnie grałem EE lub BD,zamierzam wrócić do L2 na tym serwerze i szukam osoby do gry w duo ,nie interesuja mnie glupki i dzieci tylko dorosłe osoby i tylko nolify (24h lub wiecej ostra farma)co do wyboru klas dogadamy sie.

Jeśli jest ktoś zainteresowany prosze o PW tylko normalne propozycje.

fgt

no to jezeli chodzi o eglobala top100 nawet sobie darowac mozesz

L4ndinn

Cytat: fgt w Kwiecień 19, 2017, 06:04:21 PM
no to jezeli chodzi o eglobala top100 nawet sobie darowac mozesz

Nie musze być w top100,lepiej z kims niz samemu biegac a pozniej mozna dolaczyc do jakiegos ruskiego CP,ja tak zrobilem na rpg-club i bylo spoko

DoktoreK Aka Mustaffa

UPPP Zbieramy ludzi do Cp badz cale cp pisac priv wiecej info

Silica

Jeśli mam już konto na stronie tego serwera (ze starego GF) to muszę zakładać nowe z nowym e-mailem do H5?

DoktoreK Aka Mustaffa

Silica

właśnie próbuje teraz nowe założyć podaje wszystkie dane klikam, weryfikuje i klikam "register" ale nic nie reaguje... ;/

BobMacley

Konto bodajże bedzie mozna zalozyc od 24 kw. Wbijam na serwer bankowo, zapowiada się spoczko.

Szukam CP, lat 24, TS3,kilka godzin zabawy dziennie, doświadczenie z l2 ok 10 lat. Mystic Muse, jak coś to priv

Silica

Jak już wiadomo co niektórym serwer nie będzie łatwy (dla nas) ponieważ jest to serwer ruski i jak wiadomo oni mają wszystko taniej, więc można sobie odpuścić pierwsze miejsca w topce wbitych max poziomów i pierwszych s80+ no chyba, że znajdzie się ktoś kto nie ma nic do roboty i tylko przesiaduje przed kompem... ale mniejsza o to. Piszę tego posta, żeby zachęcić wszystkich graczy (Polaków) do wspólnej gry po tej samej stronie, nie, że dzielimy się na różne Alliance i do tego Polak z Polakiem wrogiem tylko załóżmy jedno solidne Alliance ( też w zależności ile w ogóle będzie grało Polaków), może tylko jeden Klan się uzbiera ;/ ale ważne, żeby połączyć siły na tych Ruskich:D i opanować ich serwer xD
E-Global to nie jest dość stabilny serwer, ale zawsze wytrzymuje te 3 miechy najmniej xD^^ miejmy nadzieję, że tym razem ludzie tak szybko nie zrezygnują i nie odejda na jakiegoś RPG czy inny shit który też długo nie postoi :D A zaczynając na E-global zawsze jest duży online na start i jest z kim grać więc po co to marnować.

Póki co mamy jedno CP załatwione (nuków) jest kilka osób chętnych do tego setupu i na pewno jeszcze dojdzie więcej. Jeśli uzbieramy co najmniej 2 CP to założy się klan i zrekrutuje polskich randomów :) także zachęcam kto poszukuje klanu niech pisze, bo naprawdę nie ma sensu robic kilka klanów polskich na start w których będzie po 10 osób grało.

Miłej zabawy ;)
pozdro

L4ndinn

Jaka jest pewność ze server postoi 3 miesiące?? Masz info?? czy post z dupy

fgt

"jedno silne Alliance" - szkoda ze "alliance" bardziej przeszkadza niz pomaga, 1 klan > 3 klany w ally

to raz

dwa - serio myslisz ze mozesz "opanowac" serwer na ktorym beda graly cp majace po 20-30 osob w skladzie? czyli po 2-3 osoby przypadajace na jedna postac + dodatkowi ludzie spoza party farmiacy na te glowne 9 osob

Czołgista

Silica

Cytat: L4ndinn w Kwiecień 20, 2017, 11:49:02 PM
Jaka jest pewność ze server postoi 3 miesiące?? Masz info?? czy post z dupy

A na jakim serwie masz pewność ile postoi?? to że gdzieś pisze, że będzie 2k online na start to nie znaczy, że pociągnie miesiąc. Nie mam pewności i tego nikt nie wie, ale na forum serwera zapowiedziało się już kilka dużych klanów. W ogóle to głupie i bez sensu pytanie zadałeś powiem Ci.

Cytat: fgt w Kwiecień 21, 2017, 12:42:32 AM
"jedno silne Alliance" - szkoda ze "alliance" bardziej przeszkadza niz pomaga, 1 klan > 3 klany w ally
Dasz rade jednym klanem pokonać 3 inne klany?? Wątpie. Zresztą skąd tu myśl o 3 klanach?? jak dopiero 1 CP mam, za daleko widzisz chłopcze.

dwa - serio myslisz ze mozesz "opanowac" serwer na ktorym beda graly cp majace po 20-30 osob w skladzie? czyli po 2-3 osoby przypadajace na jedna postac + dodatkowi ludzie spoza party farmiacy na te glowne 9 osob
Jeśli bym miał dużo ogarniętych ludzi, czemu nie??

Czytając twój post już wiem, że należysz do osób które szybko rezygnują i się poddają, a po tym, że w twojej myśli przewidujesz co będzie się działo na serwie, gdyż wiele rzeczy może się zmienić ;) więc ja dziękuje takim osobom i nie piszcie więcej.

pozdro

fgt

Cytat: Silica w Kwiecień 21, 2017, 02:25:09 AM
Dasz rade jednym klanem pokonać 3 inne klany?? Wątpie. Zresztą skąd tu myśl o 3 klanach?? jak dopiero 1 CP mam, za daleko widzisz chłopcze.

Jeśli bym miał dużo ogarniętych ludzi, czemu nie??

Czytając twój post już wiem, że należysz do osób które szybko rezygnują i się poddają, a po tym, że w twojej myśli przewidujesz co będzie się działo na serwie, gdyż wiele rzeczy może się zmienić ;) więc ja dziękuje takim osobom i nie piszcie więcej.

pozdro

polecam polakom walke o sluszna sprawe pod tym sztandarem, profesjonalizm gwarantowany  hahaha

iSamael85

Zaoraja serwer z 1bp w pt 2 sh i necro   zanim w twojej glowie  narodzi sie mysl zeby  udezyc sflagowane ruskie pt dostaniesz 3cancele  3m burny  i jedynie co ci pozostanie to to vilage  3 miesiace fogu i kampienia rb w toi
Potem kasa z alegor /ebay  sety latary  oly tylko ku ... sory serwer padl    hahaha

BoNN

League znowu zawita i znowu będzie ownilo.
Sprawdzone info

s3n4r

Szukamy ludzi chetnych pograc bez spiny na luzie dla fanu i wygórowanych ambicji. Mage cp prime 19-23 lub ile fabryka da.

1. DA - TAKEN
2. EE - TAKEN
3. BISH - TAKEN
4. BD - TAKEN
5. SWS - FREE
6. SPS - TAKEN
7. SPS - TAKEN
8. SORC - TAKEN
9. SLH/JUDI - TAKEN
10. CRAFT - TAKEN
11. PONY - TAKEN
12. SPOIL - TAKEN
13. OL - TAKEN

https://l2e-global.com/forum/threads/mage-cp-lf-ppl-polish.19832/
Zostawiac info tu na pm lub na forum e-globala

iSamael85

OPEN BETA TEST
on High Five x5 server
April 22, 2017
at 20:00 (GMT+2)

Grand Opening: April 28, 2017, at 20:00 CET (GMT+2)
Server time GMT +2 (greek time)