[L2OFF] L2Sublimity Terra - IL x35 - START 02.06.2017

Zaczęty przez RanD, Maj 17, 2017, 03:42:56 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

majster2012

Polaczki jak zawsze placz na forum.

Pin jest zapamietany, jezeli logowales sie na danym komputerze na postac pin zostaje zapamietany. ale wy nie umiecie tego rozkminic:(

Matahari

Cytat: majster2012 w Czerwiec 04, 2017, 12:03:50 PM
Polaczki jak zawsze placz na forum.

Pin jest zapamietany, jezeli logowales sie na danym komputerze na postac pin zostaje zapamietany. ale wy nie umiecie tego rozkminic:(

ok wygrałeś

ksenoN

Nie polecam. Ludzi może sporo, ale serwer totalny niewypał.

d3m0

Cytat: Fabulous w Czerwiec 04, 2017, 04:33:03 PM
doklandie, bo przecie jestes wyrocznia i wszycy pojda za twoim zdaniem :*

Rickert

Cytat: Fabulous w Czerwiec 04, 2017, 04:33:03 PM
Dziekujemy za bardzo konstruktywna krytyke.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

RanD

Zrekrutuje  kilka osob do pt, jak cos pm PRIME TIME 17-24

Kalais

Server nie jest zły, pykam sobie w robocie jak nie ma co robić, samemu coś się tam da ugrać, ale wiadomo, w PT lepiej.

veqolq

Serwer pod pvp bardzo fajny ;) Kilka side'ów na serwerze to już coś. High rate i low rate zone też bardzo spoko opcja.

Rickert

No server sie rozkrecil, w prime time sa 3 sidy po 80 osob i w cholere randomow.

zajles

Trzeba ściągać to 9gb żeby zagrać czy jest jakiś osobny patch który sobie moge ściągnąć i dokleić do swojego starego obcykanego klienta IL?

Matahari

Cytat: zajles w Czerwiec 08, 2017, 08:07:58 PM
Trzeba ściągać to 9gb żeby zagrać czy jest jakiś osobny patch który sobie moge ściągnąć i dokleić do swojego starego obcykanego klienta IL?

chyba tylko da się przez ten nplay grać

Rickert

Li

Nie pamiętam jak, ale zrobiłem trik i oszukałem tego nPlay'a, potraktował stare pliki jako własne i tylko dociągnął resztę, nie było tego aż tak dużo.
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Maevyy

Czy jest może grupka ludzi, która ma cp? Albo jakiś Polski klan? Info na priv poproszę!

UgliBiBagli

wrzuc swoje interlude do katalogu do ktorego nplay chce pobierac klienta, wtedy dociagnie tylko niezbedne pliki zamiast calosci
QQ

Li

Ktoś jest w stanie realnie ocenić ilość graczy online?
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Matahari

Cytat: Li w Czerwiec 09, 2017, 05:43:41 PM

nie lubię takich pytań... online jest na tyle wysoki, ze jest kilka side-ów na serwerze i pełno randomów,a co do dokładnej liczby graczy to ciężko wskazać jak jakiś % ludzi farmi na 4 boxach. W każdym bądź razie jak taki wybredny gracz jak ja gra tu mimo, że mi 2x cofneli matsy to chyba źle nie jest :).

zajles

Cytat: Matahari w Czerwiec 09, 2017, 07:44:55 PM
Cytat: Li w Czerwiec 09, 2017, 05:43:41 PM

nie lubię takich pytań... online jest na tyle wysoki, ze jest kilka side-ów na serwerze i pełno randomów,a co do dokładnej liczby graczy to ciężko wskazać jak jakiś % ludzi farmi na 4 boxach. W każdym bądź razie jak taki wybredny gracz jak ja gra tu mimo, że mi 2x cofneli matsy to chyba źle nie jest :).

Jest na tym servie jakaś lokacja gdzie można się tpnąć prosto na pvp, typowa klepanka? czy tylko okazyjnie na farmie?

Matahari

okazyjnie na farmie no i lepsze pvp to oczywiście epiki itd.

veqolq

Polecam dla zabawy zanim nie wstanie jakiś dobry low rate ;)

BoNN

Nie macie video z Core gdzie grajek pod nickiem "Tercian (czy jakoś tak z Icarus właśnie) poruszał się na pvp jakby pierwszy raz w l2 grał? ? Nawet swojego pt nie mógł znaleźć  hahaha
Beke miałem dobrą oglądając twitcha.
W zasadzie to Polak jest bo flaga Polski za nim wisiała :oops:

Rickert

Te Icarusy to grali tylko na low rate serverach a sa takie gowno ze szkoda gadac.

mattz

Cytat: Rickert w Czerwiec 10, 2017, 09:12:49 PM
Te Icarusy to grali tylko na low rate serverach a sa takie gowno ze szkoda gadac.

Ale maja wlasne koszulki na sprzedaz "jedyny klan, ktory wygrywa z RU".
Lider jest TOP faktorem L2, ale nikt o nim nigdy nie slyszal, nawet pisal na forum, ze gracze evoka 10% tego co on w l2 nie widzieli xD taki faktor a gre skonczyli na 65 lvlach xD

Rickert

To jest twoje typowe 3rd tier pt:
1. Graja w jednym z topowych sidow(W tym czacie jezeli masz CP i jest aktywne to kazdy side cie wezmie)
2. Ich side wygrywa epicki wiec mysla, ze to przez ich zajebistosc, oczywiscie epicki do nich nie ida, tylko do TOP/Core PT z clanu.
3. Ego ich rosnie z kazda wygrana.
4. Raz na 10 epickow COS dostanam, ego rosnie jeszcze bardziej.
5. TOP PT/Side postanawia wyprzedac wszystko i zrobic quita, server pada a 3rd tier pt mysli ze wygrali server.