POMOCY

Zaczęty przez Skary, Lipiec 17, 2006, 07:55:53 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Skary

Witam,mam pewien problem.Kiedys gralem w lineage i bylo wszytsko OK ale pozniej mialem spora przerwe.Teraz jak wlaczam lineage to resetuje mi sie komputer albo wyskakuje critical.A jeszcze dziwniejsze ze dzieje sie to w roznym czasie,czasem jak wpisuje pasy to juz sie resetuje, a czasem se gram normalnie z pol godziny i dopiero wtedy cos sie pier..li Prosze pomozcie co mam zrobic :/ Nie wydaje mi sie zeby to byla wina kompa bo mam nie najgorszego :/ 512 ramu,karta NVIDIA GeForce FX 5700LE.Co mam robic?? czy przeinstalowanie windowsa tu cos pomoze??

To ten critical :
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1502 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5700LE (9131)

General protection fault!

History: RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

HELP

Rominek

hmmm moim zdaniem instalowales jakiegos patcha i w nim wystepuje BŁĄD KLIEJNTA GRY...

sprobuj przeinstalowac gre (usuwajac wczesniej wszystkie pliki) i odpal jeszcze raz... albo zrob CHECK FILES poprostu  i zobacz co bedzie po tym ...

ile nie pomoze to zrob format , zainstaluj nowe sterowniki grafiki itp itd ... i powinno chodzic ...
PLAY:

WATCH:

----

Poszukiwacz

Kiedyś też miałem takie coś. Wystarczyło zainstalować najnowszego patcha :)
One tequilla,two tequillas,three tequillas, floor....

Lucky Fox

ja mam podobny bład...
kritikal:
"Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file"
nie pisze tych wszystkich danych o PCU, bo po co? :P
mial go ktos juz kiedys?
newbie....

Rominek

hmm Twoj poblem LUCKY zwiazany jest z ustawieniem pliku configuracji ... USUN PLIK OPTION.INI oraz USER.INI i wez kliknij CHECK FILES , powinno to pomoc (wtedy zgraja sie tew dwa pliki od nowa) !! !!
PLAY:

WATCH:

----

Skary

A skad moge wziąć tego najnowszego patcha??

Meyko

Z kiosku ruchu. Albo sporbuj w spozywczym. O rany, a skad niby? Z serwera na ktorym grasz. :mrgreen:

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Valenss

Cytat: Rominekhmm Twoj poblem LUCKY zwiazany jest z ustawieniem pliku configuracji ... USUN PLIK OPTION.INI oraz USER.INI i wez kliknij CHECK FILES , powinno to pomoc (wtedy zgraja sie tew dwa pliki od nowa) !! !!

Gdzie można znaleźć "check files"?