Odp: [L2J] L2Emi - IL x15 - START 08.09.2017

Zaczęty przez UgliBiBagli, Czerwiec 22, 2017, 01:27:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Asgota

Aktualnie usunąłem low lvl caty, ogólnie nie miało ich być, dodałem je dzisiaj i to był zły pomysł.
Naprawimy geo i wrzucimy ponownie.

Muaii

Cata dobra sprawa byla nie powiem ze nie :) ogólnie nie jest zle jest z kim pograc, kogo zajebac. Ogolnie +

QxQ

Strona coś nie działa, czy tam jest rzeczywiście 55 online? :O

Asgota

Cytat: QxQ w Wrzesień 09, 2017, 11:48:27 AM
działa działa, dużo osób robiło nocki, nie wiem po co... ale robili więc teraz śpią :)
Ogólnie online nie będzie za wysoki, ale dymy są. Ciągle pojawiają się nowe konta i postacie.

Pierwsza edycja niestety taka będzie :P Tak po prawdzie to dopiero teraz ludzie zgłaszają bugi jak by to beta była -.- ale naprawiamy na bieżąco.

Niqez

perfect1995

Cytat: Asgota w Wrzesień 09, 2017, 11:53:56 AM
działa działa, dużo osób robiło nocki, nie wiem po co... ale robili więc teraz śpią :)
Ogólnie online nie będzie za wysoki, ale dymy są. Ciągle pojawiają się nowe konta i postacie.

Pierwsza edycja niestety taka będzie :P Tak po prawdzie to dopiero teraz ludzie zgłaszają bugi jak by to beta była -.- ale naprawiamy na bieżąco.
Napracowałeś się i nici z tego;p z Polaczkami tak to jest :)

Asgota

Cytat: perfect1995 w Wrzesień 09, 2017, 01:21:12 PM
Cytat: Asgota w Wrzesień 09, 2017, 11:53:56 AM

Napracowałeś się i nici z tego;p z Polaczkami tak to jest :)

Ogólnie jestem zadowolony. Ludzie tez. Wiedziałem ze na pierwszej edycji szału nie będzie.

haran

Niby okej, ale za niski exp rate jak na takie ustawienia moim zdaniem (wiem, wiem, była ankieta).

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Asgota

Cytat: haran w Wrzesień 09, 2017, 01:31:34 PM
Niby okej, ale za niski exp rate jak na takie ustawienia moim zdaniem (wiem, wiem, była ankieta).

mnie też się te raty nie podobały :P Zrobiłem ponowną ankietę aby poznać opinię ludzi którzy TERAZ grają i czekam na ostateczne wyniki, ale to nie oznacza że coś zmienimy :P

http://l2emi.eu/poll/

haran

Raczej to bym przesunął w czasie... Chyba, że jesteście bardzo na kasę nastawieni.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Asgota

Cytat: haran w Wrzesień 09, 2017, 02:04:08 PM
Raczej to bym przesunął w czasie... Chyba, że jesteście bardzo na kasę nastawieni.

jest możliwe przesunięcie, ale S'ki już biegają.
Nastawieni na kasę... Pierwsza edycja jest największym wydatkiem, antibot, maszyna, hosting itd... Także jeżeli ma być tak stabilnie i bez botów jak jest teraz to niestety.
Maszynę i hosting z własnej kieszeni utrzymuję, ale antibot to już bardzo droga sprawa :P

Niqez

Zmiencie te raty, bo nuda wieje przy takim online...

aryus

IMO też za niskie raty na takie ustawienia serwera gdzie Ski i Epiki idzie w GM shopie kupic

Dota tez za duza. Premium account i Ski na mid racie jestem zrozumiec. ale premium buffer z kotem/koniem i malaria na 2h to juz przesada.

Asgota

Cytat: aryus w Wrzesień 09, 2017, 07:39:58 PM
IMO też za niskie raty na takie ustawienia serwera gdzie Ski i Epiki idzie w GM shopie kupic

Dota tez za duza. Premium account i Ski na mid racie jestem zrozumiec. ale premium buffer z kotem/koniem i malaria na 2h to juz przesada.

Kolego po malarie możesz sobie podejść na hs'a i również będzie na 2h :)
Premium buffer jest dla ludzi którzy nie chcą lub nie mogą ciągać boxa. A co za tym idzie jaki sens miałoby zgarnięcie kota na 2 minuty. Mamy w planach podniesienie czasu normalnego kota na 5min ale to jest jeszcze do obgadania.

Slomek

Fajnie sie gra ale rate faktycznie za niski do tych ustawień. Dałem vote x45.

10.09.2017 start 18:00 -- Event Bonus Exp przez 6 h.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Niqez

Shyque

Zapraszam Serdecznie na serwer ! Im więcej graczy tym lepsza zabawa pamiętajcie o vote na serwer ! Widzimy się w grze.

sorsy

150+ online na starcie!
Zapraszamy do gry, na 1 lokacje taką jak cruma spoko wystarczy :)

SizeMatters

Ładnie, online większy niż na Evoke a to już coś.

J3lon

60 online wieczorem, nie ma z kim się bić Enmity popadały i się chowają po spotach  hahaha

Asgota

Cytat: J3lon w Wrzesień 11, 2017, 08:36:22 PM
60 online wieczorem, nie ma z kim się bić Enmity popadały i się chowają po spotach  hahaha

Epiki tłuką ;P a No mały online do tego większość to farmerzy.
Ale za to codziennie widać nowe postacie.

Myśle ze pierwsza edycja potrwa Ok miesiąca i będziemy zabierać sie za 2.
Aczkolwiek będziemy trzymać server dopóki będzie miało to sens, czyli ludzie bedą sie bawić :)

Zastanawiam sie tez nad cotygodniowymi zmianami dynamiki servera dla nowych.
Np. Zmiana rate Exp sp adena drop na wyższe co pozwoli nowemu graczowi szybko podgonić resztę.

J3lon

zastanowił bym się też nad wprowadzeniem eventów co godzinke:) TVT/ Korean style tak jak na h5 mid można spotkać, ciekawy motyw do pvp byłby i odpoczynek od farmy ;]

BoSSsKi

tak krytykowales asgota a graveland o niebo wiekszy sukces niz ten twoj lol serverek  hahaha hahaha hahaha hahaha

Asgota

W niedzielę 17.09 o 14:00 (zaraz po Maintenance) będzie szansa dla chętnych do gry spóźnialskich by nadgonić resztę.

Raty serwera zostaną zwiększone z x15 na x30
Każdy nowy gracz dostanie Premium na 48h, oraz Shadow Ring of Baium na 5h

Każdy nowy Klan z 20+ online graczy otrzyma 5lvl klanu.

Dodatkowo po Maintenance zostanie uruchomiony Vote reward, event TvT oraz wiele innych drobnych zmian.
Otrzymaliśmy również dobrowolną darowiznę na rozwinięcie projektu poprzez płatne reklamy na Top Listach jak HopZone itd. Także to również powinno dodać troszkę PPL.

Na tą chwile online może nie mamy za dużego, ale gracze się nie nudzą :)
Jedna lokacja sprawia że fragów nie trzeba długo szukać :)

Serdecznie zapraszamy!