[L2OFF] Dragon-Network Balder - IL x7 - START 13.10.2017

Zaczęty przez AlannahDN, Wrzesień 09, 2017, 11:45:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AlannahDN

.

SizeMatters

lineageplayer

co to znaczy stacksub?
wiadomo czy bedą boxy na tym serwie? fajnie byłoby pograć bez boxów.

perfecT

stacksub to znaczy, że możesz na subke zrobić deske i mieć skille z maina + deski.
Boxy pewnie będzie można miec

Adderix

gadalem z adminem i nie bedzie to stacksub :) wiec wkoncu normalny serwer otworza :)

perfecT

wszystko fajnie, tylko na taki serwer trzeeba miec czasu ;(

SizeMatters

x7 to jeszcze spoko rate, czas to trzeba mieć na taką ketrewars

perfecT

wadas

Szkoda, że nie stacksub  :( Pograłbym gdyby zrobili sacksuba.
No sub-stack = no players :(

kraha

wadas

Cytat: kraha w Wrzesień 20, 2017, 05:17:24 AM
akurat graczy to moga miec sporo.

Wątpię, forum świeci pustkami, a jedyne posty to pytania dlaczego nie sub-stack.
Mid Interlude jest ostatnio zatrzęsienie, a sub-stack to oni jedyni mieli.

kraha

nie widze off serverow w takich ratach europejskich zbytnio

perfect1995

NędznySzczur

bigkrit

myśle że sporo ludzi z evoke ucieknie na dragona i bedzie ciekawie, chociaż na x75 też miało być ok a padł po miesiącu

Uziemienie

Na moje oko z 1000+ na start będzie. Jak na mape interluda może być. Być może będzie to serwer bez wyścigów, także ciekawa odmiana.

@edit
Tylko nie rozumiem tej administracji, jakby nie mogli postawić x5 HB ...

SizeMatters

Czego tu nie rozumiesz, na IL jest większy popyt niż na HB, proste.

Eva

Eeeeh nostalgia mnie dopadła. Tak się jakoś teraz z serwerami L2 porobiło, że 2 m-ce to średnia życia kolejnych lolserwerów.
Grałam kiedyś ponad 2 lata na Dragon-Network, na Hellbound i nie były to lata stracone, fajny klimat, fajni ludzie no i substack, coś nowego. Zawitam na Balder z sentymentu, chociaż wiem z doświadczenia, ze same Interlude to za mało, żeby zatrzymać graczy na dłużej. Gdyby tak Dragon_Network rozważył opcje kolejnych upgrade do powiedzmy Gracji Final, mogliby zrobić hit przy tych rate i tych ustawieniach, czego im (i sobie ofc) szczerze życzę.

AlannahDN -  Interlude has very short gameplay and if You want to make long life server You will need to consider upgrade Interlude to the next chronicles till Gracia Final mby. 

P.S. szukam kogoś do wspólnej gry:)

NędznySzczur

kraha

NędznySzczur

No i dobrze. Będą dziewczyny, nie będzie głupot, interlude - i jak tu nie grac? Szkoda tylko, że x7. Wolałbym mniejsze.

Li

Raz - z opisu wynika, że za wyjątkiem interfejsu z Classica nic nowego na tym serwerze nie będzie. Zwykły Interlude x7
Dwa - jeśli "No GM Shop" to po uj donation coins?
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

wadas

Cytat: NędznySzczur w Wrzesień 25, 2017, 02:47:07 PM
To w końcu będzie substack, czy nie?
Niestety nie  :(
Imo strzał w kolano, zapotrzebowanie na Substack jest wielkie, mam wielu znajomych którzy by wrócili na Interrude substack.