[L2OFF] Dragon-Network Balder - IL x7 - START 13.10.2017

Zaczęty przez AlannahDN, Wrzesień 09, 2017, 11:45:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kraha

To wyjdź i przestań pierdolić, bo to jest temat o tym serwerze, a nie o tym co Cie bawi a co nie. au revoir.

Na lokacjach początkowych co chwile się ktoś kręci, sam akurat nie mogłem wbić wczoraj ale dzień prędzej na AC RoD itp party by się ugrało, pvp też.

Eurowarrior

Kilka dni po starcie Online nadal przyzwoite, klasyczny interfejs tez juz dziala.

Ogulnie to zapraszam, jesli ktos szuka servera cos jak l2dawn.

brysko

Jak dla mnie jest ok.

Zobaczymy jak serwer dalej się rozwinie.

Spoil 41 lvl  + pp 39 lvl lf CLAN :) pm in game  - MasterSpo1l

Walcherowicz

My (polishkingdom) weszliśmy tutaj klanem z ally (ballbreakers).
W różnych lokacjach spotykam ludzi. Naprawdę potrzeba 5k ludzi by móc pograć pvp na interlude?
Szczerze wątpię, przynajmniej mnie starcza.

Pozdrawiam tych co grają jak i zniesmaczonych onlinem

PS. To tylko gra, a swoje zdanie wyrażajmy z uśmiechem.
Będzie dużo dużo milej naprawdę :)

sorsy

Ballbreakers pewnie walnie quita po miesiacu jak na evoke  :afro:  :afro:  :afro:

SizeMatters

ballbreakers ma już więcej pvp po 5 dniach niż ooww miało po 3 miesiącach na evoke  :o hahaha

Yasuo

Muaii

dziala tu jakis patch zeby pokazywalo ktore to boxy a ktore chesty?

zlymarcin

Witam mam 25 lvl gra się spoko ludzi się spotyka :) Ogolnie polecam

ciunky

dawno mi się tak dobrze nie grało. To chyba źle.

- dobry online
- spokojna rozgrywka
- brak lagów etc
- boterzy banowani
- tylko recki na vosie słabo dropi :(

brysko

Fajny server, nie ma jakiegoś oszałamiającego online jak na ruskich serverach, rynek w giran trochę się rozwinął.  Co do handlu, jak masz jakieś matsy czy coś na pewno znajdziesz kupca.

Macie jakiś Polski klan/cp, samemu trochę mi się gra znudziła...

Teentyp

brysko

Widziałem, ale co piszę do osób Provokator itd. to niedostępni... Pytam czy może coś nowego się urodziło ?:D

ciunky

Cytat: brysko w Październik 23, 2017, 02:03:47 PM
Fajny server, nie ma jakiegoś oszałamiającego online jak na ruskich serverach, rynek w giran trochę się rozwinął.  Co do handlu, jak masz jakieś matsy czy coś na pewno znajdziesz kupca.

Macie jakiś Polski klan/cp, samemu trochę mi się gra znudziła...

pm RafalWawrzynczyk
odwokat diabła  hahaha

jukka

siema mam chcialbym zagrac na tym servie i szukam jakiegos klanu i od razu pomocy kim zaczac na takich ratach mam 7  lat doswiadczenia w l2 ale ostatni raz na low gralem wlasnie 7 lat temu tak to ciagle mid rate x50 itp prosze o odpowiedz.

klubuuu

Jeśli zaczynasz sam to najlepiej zrób jakiegoś DD + support, po jakimś czasie zapewne znajdziesz grupę do wspólnej gry. x50 na których grałeś to nie x1000, więc cykl rozwoju postaci i eq od B-grade wzwyż raczej nie jest Ci obcy. Pomocne questy i farmy cały czas te same tylko wszystko wolniej idzie ;D

jukka

Niqez

A opłaca sie tam zaczynac? Online nie za duzy i juz napewno nie urosnie.

klubuuu

Dlaczego ma się nie opłacać? Serwer stoi dopiero 10 dni, zacząłem grać przedwczoraj z kumplem, po 3-4h dziennie na "czilku", sama radość. Jeśli ktoś szuka gry na dłużej i nie myśli o wyścigu szczurów jest to jak najbardziej serwer dla niego. Co do online, to dla mnie jest wystarczający, a czy nie urośnie? Nie dałbym sobie ręki uciąć. Poza tym jeśli ktoś ma chęci do gry to nie widzę powodu dla którego miałby zwątpić po kilku negatywnych komentarzach jakie się w tym wątku pojawiły. Jednym się nudzi wcześniej, drugim później, trzecim w ogóle się nie nudzi  :D
Osobiście polecam serwer !!

ciunky

Cytat: Niqez w Październik 24, 2017, 12:52:54 PM
A opłaca sie tam zaczynac? Online nie za duzy i juz napewno nie urosnie.

tragedia ziomek.

Online jest w punkt. Ciągle nowe osoby dochodzą w początkowym miastach. Rzekłbym nawet, że online urósł.

POLECAM

Lagusio