NCSOFT wielkie obwieszczenie 11.11.2017

Zaczęty przez sielawa, Listopad 11, 2017, 03:08:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sielawa

Siema

Kilka razy natknąłem się na informację, że NCSoft planuje ogloszenie wszem i wobec oficjalnie prace nad nowym produktem. Wiemy, że wychodzą 2 gry Project TL (który jest reworkiem Lineage Eternal, więc nie jest to nowa gra) i Lineage 2M pełna wersja starego l2 na telefony i tablety. Opinie odnośnie tego co by to mogło być są podzielone, ale 1/3 z nich przypuszcza obstawia Lineage 3, jako że projekt został niegdyś 'wstrzymany' nie było oficjalnego cancela i to stanowisko jest utrzymane do dziś. Może to też być AION 2 lub Blade and Soul 2. Dajcie proszę znać, jeśli natkniecie się na jakieś info przedemną.

Dickert

L3 zostało skradzione we wczesnej fazie developerskiej. Widzisz to jako Terę dzisiaj. Wątpię, żeby wracali do L3 tbh.

sielawa

aa już coś wyczytałem że Blade and Soul II powstanie w przyszłym roku :) i to na wspaniałe telefony komórkowe ^^ tak że ncsoft dead sie utrzymuje

mattz

Nie ma sie co dziwic:

Obecnie nie ma technologii i obecne gry nadal sie wystarczajaco nie zestarzaly - bardzo wazny aspekt, poniewaz jakby popatrzec na premiery ktore jako tako sie trzymaja - BDO na zachodzie - 2 lata potrzebowali/ja zeby gre doprowadzic contentowo do momentu, gdzie jest co robic (nie wazne, czy gra dobra czy tez nie..., chodzi o sam fakt).

NCSOFT robi AAA class MMORPG obecnie, "A2" to nie Aion Tempest, ale wczesniej jak przelom 19/20 sie nie spodziewajcie, poza tym nie pokladal bym w tym zbyt wiele nadziei.

Jestesmy na etapie, gdzie powoli "true next geny" sie przedzieraja/przedra ala: BDO, Bless REBUILD, Ashes of Creation, cos ala Crowfall, Star Citizen itd.

(przedra sie przez stare next geny ala AION, BnS itd.), ale to jeszcze mina lata do premiery i z 2 lata od premier zanim te gry realnie beda warte gry.

p.s

Dla fanow L2 to juz nic nie zrobia, PvP sie na zachodzie nie sprzedaje - chcesz PvP? -> PuBG