Który serwer jest najlepszy??

Zaczęty przez Koniu, Lipiec 19, 2006, 02:35:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Który serwer jest najlepszy??

Paradise
11 (29.7%)
eXtreme
0 (0%)
Dragon Network
5 (13.5%)
World
1 (2.7%)
The Abbys
5 (13.5%)
Mist
0 (0%)
Inny
15 (40.5%)

Głosów w sumie: 36

Głosowanie skończone: Lipiec 19, 2006, 02:35:47 PM

Koniu

Witam!
Nie wiem już na jakim serwie grać, więc powiedzcie, który z nich jest najlepszy??

Głosujcie, podawajcie powody dlaczego. Jeśli wybierzecie opcje INNY to oczywiście napiszcie jaki :)

Pozdrawiam, Konrad

p.s.
Nie wiem, czy umieściłem temat w dobrej kategorii  :oops:
Gram na:

Dragon Network:
 Nightmare:
   Haruo - Spellsinger - lvl??
L2 - Paradise:
 Aurora:
   KoniuPL - BladeDancer - lvl 53++

Argus

Graj na paradisie. dlaczego? Masz 3 sub serwy: low ratowy(x7) medium (x15) i high(x30) co daje duże zróżnicowanie. jest tam sporo polaków (łatwo o polski klan) lagi występują głownie pod wieczór i w weekendy (ale i tak nie są takie jak na Dragon Network) Serwer ma sporo rzeczy z C4: auto ss, CP, śluby, rybki, hero, noblesse itd.

Koni

Zastanów się najpierw czy to ma byc low rate server czy high rate server. I czy chcesz grać na serverze gdzie wszystko można kupić itp, czy na takim gdzie do wszystkiego powoli się dochodzi.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

PloomBoom

Ja jestem za Dragon Network
CytatMasz 3 sub serwy: low ratowy(x7) medium (x15) i high(x30) co daje duże zróżnicowanie.
A na Dragonie nie ma większego zróżnicowania ?? Serwy do wyboru do koloru.

Co do updatów to serw nie ma sobie równych. Ciągłe zmiany- nowości.

A laggi, jak to lagi ... wiadomo będą zawsze i wszędzie :P
GL & HF

Carollo

Ale na Dragonie masz DragonNetworkChronicle a nie C3/C4 :d

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

Ryltar

Dodaj global do listy to zaglosuje.

Argus

ech ale chlopak che grac na jakim privie a nie bulic co miesiąc 50zl na ratach x1 a 40lvl miec bedac na emeryturze( do 80lvl dobija jego prawnuki :P )

Kard

na oficjalu mam ten samm lvl mniej wiecej co na privie (paradiso) mniej wiecej w tym samym czasie, powód : brak lagow, wypie, down itp. itd. i wszystko działa :P
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Koni

Z tym, że na oficjalu z kaską jakoś się wyrabia (proporcjonalnie co do levelu) a na paradise są raty z dupy takie, że na 30 lv cieszysz się że masz top no grade i shielda d grd...
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Pred

Chcesz miec zabawe - retail
Chcesz miec ciagle lagi, pelno bugow itd - mozesz grac na piracie.
40 lvl na emeryturze, chyba jak grasz po 10 minut dziennie.
W miesiac przy niezbyt ostrej grze mozna miec 40 lvl i przy tym top c grade.
I nie wiem czy to Cie obchodzi, ale to jest w pewnym sensie kradziez.
Doobra, zagorzalych piratowcow nei jest latwo przekonac, hehe. :)

Koni

I nie wiem jak można w ogóle grać na L2 World. Ej no sory ale tam jest więcej botów jak playerów, a donator z 3 bishopami na walkerze roznosi całe party. Porażka
Your journey's never end

Scroller

Na retailu tez jest botów jak mrówków a jakoś gra tam 'sporo' osób.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Pred

Tylko Retail ma jeszcze jakies zalety, world nie.

Nabuchodonozor

Nie chcesz grać na L2World nie graj nikt ci nie zmusza , ja gram tam już chwile i nie przypominam sobie żebym spotkał donata , który by mnie masakrował , fakt sprzęt daje przewagę ale nie przesadzaj , nie wiem jakie to party niby miałeś ,1 lvlowców czy co ?? Nie twierdzę że jest to serwer z marzeń , ale jest w miarę stabilny , działa już długo i można być pewnym że jeszcze podziała , może grałbym na paradisie gdyby był taki stosunek expa do kasy , na L2W zazwyczaj zarobisz na znośny sprzęt dla swojej postaci. I odnośnie botów , tak są i to całe tabuny i jest mi z nimi dobrze , ten serwer jest przez to inny niż wszystkie , masz legalny boting (nie afk boting - to jest zabronione) jeśli się dopasujesz gra się bardzo dobrze , jeśli nie to zawsze możesz grać gdzie indziej . Ja mimo tego że na L2W gram już długo potrafię ciągle grać na innych serwerach , bez botów i ciągle sobie nieźle radzę.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

MANIAK

Siła płynie z krwią duma razem z nią

GlooM

Argus

Pred żyję z tym "że w pewnym sensie kradnę" dość dobrze. Na kasie nie śpię, a chcę poznać trochę Lineage. Może jak mi się spodoba to będę myślał o officialu.
PS. nie mam 9 lat i wiem że kradnę. Jednak popatrzmy na to inaczej. Czy Ty grasz na officialu(prawdopodobne) czy 50% osób które piszą w tym topicu grają na offie? Nie ma co kłamać, Polska to skorumpowany, biedny kraj, i niewielu stać na bulenie 50zl co miesiac. Zaznaczam że to tylko moje zdanie, pewnie bedziecie mnie tepic  :(

MANIAK

ej wiecie moze co się stało z noobwars ???!!!!!
ps: jak bym spotkał admina serwa to bym go zaje.... na miejscu  :D
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Ryltar

Eee niby byla jakas karta co daje mozliwosc grania na globalu za 60 zl na 3 czy 2 miesiace(niech montezum) poprawi.

Xaver

Ja zagłosowałem na Paradise dlaczego? Ponieważ sam tam gram :D

Sshoji

Według mnie najlepszy jest L2 Dex    
        Gdyż nie ma tam lagów i prawie ,że codziennie sa utade
       Praktycznie wszystko działa nawet skille summonow czy fishing
       godard sige itp

Will the nightmare ever end?! I cannot force myself awake!
Dream Chaser
I Want to be your dream...

mussaszi

existence.zgierz jest polski i darmowy :)
kilku obcych
kiedyś grałem na rumuńskim serwie ale tam nie szło grać :x

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+