VERDURE rekrutuje - RU Classic - Einhasad - Start: 31.08.2017

Zaczęty przez Ignus, Sierpień 25, 2017, 02:51:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fithlaf

wgl mnie tak, teraz jest event ktory daje praktycznie full buffa wiec easy start :) z kasa tez nie ma jakiegos wiekszego problemu, ale najlepiej wbic w 2-3 osoby bo poczatek solo moze byc taki sobie, ciagle sa skladane party do cruma na party matchingu wiec do 40 dojedziesz, a dalej juz trzeba sie rozejrzec za jakas grupka do wspolnego grania :)

NomenNescio

Mavis

Gramy w kilka osób w HardKnocks ally Perkunas. Lvle 60+. Na serwerze zostało łącznie z 10-15 polaków a int community to ~50os. Ciężko w tej chwili polecić grę nowym bo jednak trochę lvli trzeba nadgonić, no i 99% ludzi to .ru.
Paagrio chyba podobnie, z tym że mają 2x większy online i więcej low lvli.
Kwestia czym chcesz grać, z kim i czego oczekujesz.

NomenNescio

Obecnie posiadam shamana 22lvl a docelowo ma być Ol. Ogólnie szukam ekipy do gry, pogadać itp. Na cp brak czasu niestety:/

Mavis

Nie ma szans na grę OLem na classicu bez cp, zwłaszcza tutaj na ru. Zostają ci privy h5.

fithlaf

Ew jakas inna postac ktora jest w stanie solo dociagnac do jakis troszke wyzszych poziomow :) ale tak jak kolega powiedzial, ol wymaga cp, inaczej bedziesz sie mocno meczyl

NomenNescio

Wiem jak wymagający jest OL co do expa itp, nie jest to dla mnie problem ale przy tak małym community cieżko pewnie o jakieś pvp itp sensowne.

Mavis

Przez 3 miesiące serwera nie widziałem ani jednego random pt magów na party matching. Jedyni magowie jakich spotkasz to CP lub solo nekro z 3 ładowarkami na plecach. Solo magowie grają konikarzami i im OL też nie potrzebny.
W obecnym stanie czy to na Einhasad czy Paagrio nie ma sensu mainować solo takich klas jak OL, WC, PP.
Na sws/bd też cięzko przed 50. Manodajki dosyć łatwo znajdują pt.

Futerko

Dajcie Discorda. Ktoś z was ma jakieś postacie na sprzedaż?

carlos_69

Futerko

Nie ma znaczenia, po prostu mam ochotę wrócić do L2 na jakiś czas.

fithlaf

https://discord.gg/QmsyCB Na 99%ktos zawsze jest o 19na glosowym (rb sa wtedy) lub kolo 23, do tego pisz do chris/szajna/legendary i udzielimy odpowiedzi co i jak