Jestem w dołku :( !!!!!!!

Zaczęty przez Tezuh, Lipiec 20, 2006, 01:33:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tezuh

Otóż na judgemencie ratach 50x zrobilem spoko 54 lvl blade dancer... i postanowilem zakupic, duale B grade. Mialem 7kk kupilem Katane, I rAIDsWORD... zlaczylem je u Blacksmitha i co? okazalo sie ze to sa C GRADE tyle ze maja 190 ataku (445 ataku mam cale i 552 def)... Mialem kupic B grade duale... ok mialem te dualesprzedac za 5kk i tak bym mial 10kk lacznie ale co? u Smitha potrzebne sa:
Katana (3.8kk)
Caliburs (5.7kk)
Stone of Puirity (450)

Co ja mam zrobic nie mam tyle kasy na stone of puirity i w ogóle jestem w dole :/ na razie biegam z c grade top bronina (ostatnia bo 190 ataku maja juz najlepsze c grade u smitha a 204 ataku maja juz b grade)... jestem zalamany. Co robic? zrobilemkrasia na 26 lvl Artisian SSD sprzedaje za 30-24 adena ale nic nie daje to tak :/ chce uzbierac na B grade duals ale nie wiem kompletnie co zrobic by dokonac tego. Proszę pomozcie.

Rominek

hmmm wykonaj pare questow na smoka i je posprzedawaj za 2-12kk aden w zaleznosci jakiego smoczka dostaniesz :)

albo poprostu zacznij spoilowac lub craftowac fajne rzeczy i zarabiaj na tym ...
PLAY:

WATCH:

----

Scroller

na serwerach z takimi ratami, najszybciej chyba zabijac moby...

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Nabuchodonozor

Co nie zmienia faktu że przeskok z c grade z p.atk 190 na b.grade z 204 jest dla mnie kompletnym nieporozumieniem to lepiej chwile poczekać i dorobić się dual sls lub sls*tsurugi . Inne zmiany to czysta kosmetyka.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Tezuh

Czyli co iść na Dragon valley z tytm,i dualami expić tak jak uzbieram z 5kk i zrobić questa na smoka i sprzedać go za 5kk - 7kk?. A jak co powinienem craftować spoilować? ( na razie tak jak napisalem obie ssd za 30 adena - 24)

Bacar

Na ssd nie wiele zarobisz .Zysk zauwazysz sprzedajac ssc i ssb. Na serwie x50 to kasa leci jak z nieba wiec szybciej bijac moby kase nazbierazs niz bawiac sie z questami  :|

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Tezuh

A jaki potrzebuje lvl craftingu i skąd wypadaja recipe BSSD, BSSC, SSC, SSB??

Bacar

Co do lvla craftingu to nie wiem-nigdy na to nie zwracam uwagi :P
Recki:z dropa lub od ludzi :)

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Sshoji

lol           coś takiego na ratach 50      nie powinno cię martwić          pobaw się chwile z potworami  zielonymi albo białymi i  za godzine odzyskasz calutką forse    

Moi kumple by się śmiali gdybym  miał doła z tego powodu

Will the nightmare ever end?! I cannot force myself awake!
Dream Chaser
I Want to be your dream...

Nabuchodonozor

Dziwna sprawa że na serwerze z ratami 50x w ogóle istnieje pojęcie craftowania , tego typu serwery podchodzą już pod serwery pvp czyli powinny mieć gm shopy jeśli tego nie ma to gm'i są trochę niedorozwinięci , bo graczom nie zależy na expieniu tylko na miłej rozrywce (czyt pvp). Na takim serwie w ciągu godziny bicia mobów powinieneś mieć zyski rzędu 20-30kk
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

eSkel

ssD, ssC, bspsD, bspsC mozna kupic w oren grocery, craft oplaca sie od B grade w gore (i to bardzo sie oplaca, ale coz, trzeba nabic ten 55lv i znalezc recki :\) wiem bo zaczalem sie bawic na tym serku ;)

Tezuh

W 4 godzin yzarobilem 2kk (na Oel Mahumach) dropuja od 18k do 38k. Cyz sa jakies inne stwory ktore dropuja np. 50k albo wiecej?

eSkel

Ten serwer jest 50x tylko z nazwy, gra sie tak jak na 20-25x... Co do farmowania kasy, idz na cmentarz, kup bafy za 150k, baw sie 20 minut i zobacz ile kasy masz pod koniec :P Trzeba po prostu tluc slabsze moby, to wszystko ;)

Bled

jesli buffy sa 1h albo dluzej to sprzedawaj buffy dancerem