Chce zaczac grac ale malo wiem

Zaczęty przez Gargul, Lipiec 22, 2006, 01:27:53 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gargul

Witam
Moj problem polega na tym ze gralem kiedys w inne MMO dokladnie w kalonline ale znudzil mi sie on i chcialbym zaczac grac w inne i uslyszalem o lineage 2. Poczytalem o tej grze troche i bardzo mi sie spodobala i chcialbym pograc w nia ale mam pytanie z zwiazku z tym, ta gra jest platna ale czytalem ze sa pirackie serwery i jezeli bede uzwyal jednego z pirackich serwow to czy bede musial cos placic..bo normalnie to jest miesieczna oplata i do tego jakas jednorazowa oplata za cos tam nie pamietam juz. Wiec powtarzam moje pytanie jezeli ktos dokladnie nie zrozumial. Czy musze cos placic jezeli chce korzystac z pirackich serwow a dokladnie chodzi mi o miesieczna oplate i ta jednorazowa.
Z gory dzieki za odpowiedz

Nabuchodonozor

Nie mówi się pirackie tylko prywatne - ładniej brzmi :P. A teraz na temat , jeśli chcesz sobie pograć na jednym z wielu prywatnych serwerów musisz posiadać: instalkę gry (ściągniesz z oficjalnej strony gry www.lineage2.com) wybrać sobie jakiś serwer zarejestrować się na nim i ściągnąć patcha do serwera (poszukaj na forum są linki do dobrych serwerów , lub też wykorzystaj google wpisując lineage 2 + top 200 ) dużo cierpliwości (ponieważ czasami mają pady z niewyjaśnionych powodów i potrafią leżećkilka godzin , akurat wtedy gdy chcesz grac :P ) Gdy spełnisz te warunki możesz cieszy ćsię nieograniczoną i BEZPŁATNĄ rozrywką.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Gargul

dziekuje za pomoc dzieki wam bede mogl pograc w ta zaj**** gre:)