Buglist

Zaczęty przez Sarah, Maj 20, 2018, 09:17:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sarah

1. Można wziąć newbie buffy of 1 lvl - powinien być 6? :)
2. Nie widzę nigdzie NPC z newbie weaponami.

Do kiedy planujecie betę?

Asgota

ad 1. Buffy retailowo na interlude są od 8 lvl'a i co kilka lvl'i dochodzą nowe, ja planuję je zrobić od 6 lvl'a wszystkie.
ad 2. jeszcze nie jest dodany.

beta będzie trwała do samego końca praktycznie, myślę że 2-3 dni wcześniej ją zamknę.

Sarah

Poproszę o informację, jak się pojawi npc :)

Aaa... I jeszcze newbie char nie dostaje tokenów do tp między początkowymi wioskami.

TankerEk

tokeny dostaniesz jak zrobisz questa na startowej z gremlinami i wezmiesz rekomendacje i wtedy newbie guide da Ci tokeny i ssy w miescie, a wracając do buffa to fakt jest od 1wszego lvla (osobiscie mi to nie przeszkadza) i brakuje mighta dla fightera
Common sense
So rare that it's a super power

Asgota

Cytat: TankerEk w Maj 20, 2018, 09:58:15 PM
tokeny dostaniesz jak zrobisz questa na startowej z gremlinami i wezmiesz rekomendacje i wtedy newbie guide da Ci tokeny i ssy w miescie, a wracając do buffa to fakt jest od 1wszego lvla (osobiscie mi to nie przeszkadza) i brakuje mighta dla fightera

Jeszcze nie dodałem wszystkich buffów.

Sarah

No więc prośba o dodanie wszystkiego, co potrzebne na starcie  :P chcę sprawdzić przynajmniej 1-40 lvl i poboczne questy  czy wszystko gra :).

Asgota

Cytat: Sarah w Maj 21, 2018, 05:48:47 AM
No więc prośba o dodanie wszystkiego, co potrzebne na starcie  :P chcę sprawdzić przynajmniej 1-40 lvl i poboczne questy  czy wszystko gra :).

Zrobione, Kotek stoi w każdej wiosce, Newbie Guide posiada już wszystkie buffy.

Sarah

Buffek nadal od 1 czy 6 lvla?

Asgota

Sarah

Jeszcze to bym poprosiła i mogę testować :)

- Free teleports up to 40lv

Asgota

Teleporty są free, wyświetla się cena, ale po teleporcie nie pobiera adeny. (Patrz ilość spawn protection na screenshocie)

Sarah

- 1st and 2nd Class Quest or Marks to be purchased in the Luxury for adena, 3rd Class Quest to be done normaly

Dodane to już jest? Bo nie widzę :<

Sarah

Asgota

Cytat: Sarah w Maj 21, 2018, 07:27:38 PM
Coś tu nie halo

Panie, gre odplamy przez updatera.

Sarah

True, stare przyzwyczajenia ;)

Ale gdzie są marki na 1/2 profkę? ;P

Asgota

właśnie dodałem 2 classe do Luxury, 1 też już się dodaje.

Pytanie tylko czy oldschoolowe kupowanie classy nie przerośnie graczy :D

Avenev

te 700k adeny za markę jakie bedzie miec odniesienie do donate coin,marka=2coins czy wiecej?

Asgota

Cytat: Avenev w Maj 21, 2018, 10:20:19 PM
te 700k adeny za markę jakie bedzie miec odniesienie do donate coin,marka=2coins czy wiecej?

Jeszcze nie wiem dokładnie, ale ceny będą adekwatne do stopnia lenistwa :P
Myślę że Pierwsza klasa ok. 3 DC a Druga 6-8 DC, ale to zobaczycie już niebawem, gdy tylko udostępnię gotowa listę nagród za dotację.

TankerEk

tylko jak technicznie 8dc za 3 marki musiałbys w pakiecie sprzedawać wiec albo 6 albo 9 ^^ chyba ze zrobisz jakis tanszy mark
Common sense
So rare that it's a super power

Sarah

Lista marków do przejrzenia. Widziałam rano jakieś powtórki, a klienta odpaliłam z Updatera! :P
Dodatkowo poproszę informację, jak pojawią się marki na 1 profke :)

Asgota

Marki sprawdzone, dodałem też marki z 1 klasy.

Możecie sprawdzić czy czegoś nie brakuje :)

Sarah

Działa updater? Coś mi zmian pobrać nie chce.\
"Could not download files.xml"

Asgota

Jakiś problem od strony OVH, Domena żyje, ale serwer www już nie.

edit.
Strona ruszyła, ale jest jeszcze zmulona... Updater powinien ruszyć, ale może to wymagać cierpliwości.

Sheani

w luxury zamiast 1st class jest 1nd class
Castani

Sarah

Brakuje dialogu z kotkiem of newbie broni (przy pobieraniu ticketa).

Pewnie to kwestia tego, że na tym koncie już pobierałam newbie weapon, ale trzeba zinwestygować ;)