[L2J] L2Emi&L2com.pl - IL x7 - Server Resurrection 21.12.2018

Zaczęty przez Shanique, Maj 06, 2018, 06:41:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deacon

No w tym, że na tamten moment nie wiedziałeś ani Ty ani nikt czy problem nie będzie trwał dwa dni np, śmieszne jest jak połowa graczy nie może wejść do gry a odpowiedź ze strony servera to "Jest ok, próbuj". Przecież nikt was nie wini za DDosy, ale to się wychodzi do ludzi i mówi im jak wygląda sytuacja, przeprasza i mówi, że walczymy z problemem, a nie, próbujcie się logować może się uda, może nie.

Asgota

Dobrze, następnym razem wyłączę server by ktoś kogoś nie wyprzedził o 10 minut.

Moim zdaniem lepiej było szybko zwalczyć awarię niż pisać w 30 tematach o ddosie.

Deacon

Swoja drogą na stronie jest info, ze Zariche/Aka wyłączone przez pierwsze 2 tygodnie a ktoś właśnie lata z akamanahem po crumie.

Deacon

Asgota

Moja wina... Po prostu wyleciało mi to z głowy...
Sami widzicie ile czasu ostatnio śpię :)

(zaraz to poprawię)

seVen

drop rate quest itemow to jakis zart, ponad godzine dropilem 30 qitemow wedlug pmfun drop rate 25-35%, breka orc archer jest zbugowany, czasami masz same missy i nie da sie go trafic trzeba cancelowac target i jeszcze raz go zaznaczyc..

baxu

Addicted

NędznySzczur

Cytat: seVen w Czerwiec 01, 2018, 10:50:43 AM
, czasami trzeba masz same missy i nie da sie go trafic trzeba cancelowac target i jeszcze raz go zaznaczyc..

Witaj na serverze Java  :D

Asgota

Cytat: seVen w Czerwiec 01, 2018, 10:50:43 AM
drop rate quest itemow to jakis zart, ponad godzine dropilem 30 qitemow wedlug pmfun drop rate 25-35%, breka orc archer jest zbugowany, czasami masz same missy i nie da sie go trafic trzeba cancelowac target i jeszcze raz go zaznaczyc..

po 1. nie sugeruj się PM funem, podaj nazwę questa sprawdzę szansę.
po 2. Bugi zgłaszaj na forum a będą poddane obróbce, nie mam na imię Maciej i nie jestem wróżbitą... A chyba każdy może poświadczyć że błędy naprawiamy tak szybko jak się tylko da.
(https://forum.lineage2.com.pl/index.php?board=433.0)

baxu

Dodacie wiecej opcji dotacji poza pp? Aktualnie mam brak dostepu do paypala.
G2a payment by zrobilo robote.
Addicted

Asgota

aktualnie brak na to czasu, jak zrobi się luźniej coś dorzucimy...

Ale poprzez Paypal da się płacić kartą, nawet chyba bez konta...

klubuuu

szkoda ze takie drogie te donation coiny, wiem, niektorzy powiedza ze to flacha lub pizza mniej ale moim zdaniem ze 3x wiecej osob wykupiloby premke gdyby byla w granicach 15zl za miesiac, a tak to kupi ja 1/5 graczy i odskoczy od reszty ;)

o TOP C grade na starcie juz nie wspomne...

Yasuo

Ale wy placzecie o ta dote :D masakra, wy chyba macie ambicje jak ruskie z roa na zdobycie miana factora na tym serwie. Dupe wam tak zaciska ze nie wiem czy taka masc w aptece jest dostępna.

TankerEk

top c zdotowalo nie  wiecej jak 10, kazdy z nich ma nizszy lvl odemnie, takze imho niema co płakac
Common sense
So rare that it's a super power

Sarah

Tankerek Ty noliferze :D

Btw. orientujecie się, jaki jest najwyższy lvl? Pytam z ciekawości :)

chiv

Muaii

TankerEk

Cytat: Sarah w Czerwiec 02, 2018, 12:19:27 PM
Tankerek Ty noliferze :D

Btw. orientujecie się, jaki jest najwyższy lvl? Pytam z ciekawości :)

Mój ^^
Common sense

TankerEk

Nieno więcej gra niż 200, od 18 do 23 jest z 700 online z tego pewnie z 300 realne, znam ludzi co nie loguja nawet 1 boxa, a i sam osobiscie raczej jestem na 2, offline shopy raczej sa na mainach albo bufferach bo trzeba miec 20lvl a mało komu sie chce wbijac krasia do 20 zeby dodatkowego shopa wystawic
Common sense

Niqez

Powoli sobie pogram, zaczynam dzis na lajcie. Robie sws. Jesli ktos chetny do wspolnej gry PM

ThugLife

Jeśli online nie jest kręcony to gra bardziej 400 - 500 osób niż 200.

Używanie patcha na rozroznianie boxow od chestow jest legit czy nie? Jeśli tak - może się ktoś podzielić? :P

Asgota

Cytat: ThugLife w Czerwiec 03, 2018, 02:13:45 PM
Jeśli online nie jest kręcony to gra bardziej 400 - 500 osób niż 200.

Używanie patcha na rozroznianie boxow od chestow jest legit czy nie? Jeśli tak - może się ktoś podzielić? :P

Patch tu nie działa.