Bounty Hunter - Eureka-Klopot

Zaczęty przez Meyko, Kwiecień 20, 2006, 09:38:03 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Meyko

Witam,
ktos mial moze poodbny problem z ukonczeniem 1 testu na BH??? Ide do kowala ktory kazal mi zebrac 70 amber beads (jelsi nie pomylilam nazwy, ale to nieistotne teraz) i wsztysko jest ok. Moge z nim handlowac, kupic miecz itd, ale gdy tylko klikam na quest (bo przeciez po to do Pintera poszlam) trace polaczenie z serwerem gry. Innymi slowy wykopuje mnie. I co teraz?

Pozdrawiam i licze na pomoc krasnoludow :(

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Pixon

Kup marki i będziesz miała problem z głowy. Ja sam robie na razie questa na zmiane klasy, jak coś bedzie nie tak to też wtedy kupie  :P

Meyko

slyszalam cos o tym, ale .. no wiesz chialam ze tak powiem godnie i legalnie podejsc do zdobywania umiejetnosci krasnoluda. Ale jak nie bedzie innego wyjscia to bedzie trzeba tak wlasnie zrobic. Gdzie sie je kupuje i za ile???

Dymek69

Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Pixon

Nie przejmuj się ja też mam teraz problem ze zmianą klasy, a dokładniej ze znalezieniem Master Toma :evil: . Już mnie nerwica bierze i chyba zaraz teleportuje się do Giran i kupię te marki.

Meyko

znalezc mastera tome jest trudno, ale da rade. MOge ci wyjasnic gdzie i jak , jelsi chcesz.

Pixon

Czyżby chodziło ci o te lokalizacje ? :

Cytat
Toma teleportuje się pomiędzy 3 lokacje.Pozostaje w każdej z nich po 30 minut.

Toma pierwsza lokacja: nad ółnocnym brzegiem morza.Jest na wyspie na której są Krudel Lizardman.Wyjdź północna droga od Dwarven Village i trzymaj się cały czas tej drogi na drugim rozwidleniu dróg trochę na północ poszukaj Toma.

Toma druga lokacja:w Mithril Mines nad północnym wejściem.

Toma trzecia lokacja: Abandoned Coal Mines.Jest na samym dole pierwszego poziomu (schody prowadzące na drugi poziom kopalni).

jeżeli o te to ja już tam byłem kilkanascie razy i niestety tego gościa nie znalazłem. Chociaż świata mi, że jak kiedyś jeszcze bardzo niski lvl i hodziłem sobie po kopalnie albo po terenie to tego gościa widziałem. Wzłaszcza w kopalni Abonded Coal.
Jeżeli masz jakieś dla mnie cenne rady to chętnie skorzystam, jak nie to jednak pozostaje mi kupić marki  :(

Meyko

NIe kupuj szkoda kasy moim zdaniem. Opis pierwszej likalizacji jest do d.. moim zdaniem. Wlacz mape i psojrz na polnocna jej czesc . Liczac od prawej strony patrz na druga rzeke. Tam gdzie wpada do morza z lewej strony jets mala wyspeka i na jej szczycie siedzi soie Toma. I nie ma tam zandyhc stworow!!!!!

Zas co do drugiej lokalizacji - jasne ze przed wejsciem do kolapni, ale do strony polnocnej. Jelsi uyzwasz tego innego gdzie si eladuje teleportem, nikogo tam ni eznajdziesz.

P.S. Wyslij mi wadomosc prywatna i napisz moze jak nazywa sie twoj krasnalek. :wink:

Myszon

Ja mam pytanko czy na serwerze extreme (staris da sie kupic marki dla scavengera ??)bo wiem tylko ze da sie kupic dla innych klas ale to sa juz 2 klasy i trzeba ich kupic 3 a 1 kosztuje 1 kk :cry:  :cry:

Arthas

Na starisie nie da sie kupić mark na pierwszą klase (np. Dwarven fighter > Scav). Da sie natomiast kupic marki na drugą zmiane klasy. ( po 1kk w lux shopie)

Ryltar

Cytatznalezc mastera tome jest trudno

Ja osobiscie nei mam problemow.

Pixon

Teraz przeniosłem się na nowy serwer spróbuję zrobić tego questa jeszcze raz może mi się uda znaleźć Master Toma. Oby bo 3kk z nieba nie lecą :(

Reina

robiac questa na warsmitha otarlem sie o niego 3 razy... za zadnym razem nie bylo problemu, znajdujesz kolege i idziecie w dwa miejsca, nie ma? to albo trzecie albo czekajcie ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Gabol

Da sie te marki kupic na abbysie x7 ?? jesli tak to gdzie?
pozdrawiam
Honor rycerski jest nazważniejszy!

Meyko

Gabol

Meyko, popieram Twoje zdanie na temat tego kupowania markow :) tylko hcialem sie upewnic ze ich niema :)
Honor rycerski jest nazważniejszy!

Koszalek

Cytat: Meyko w Kwiecień 22, 2006, 01:01:17 PM
slyszalam cos o tym, ale .. no wiesz chialam ze tak powiem godnie i legalnie podejsc do zdobywania umiejetnosci krasnoluda. Ale jak nie bedzie innego wyjscia to bedzie trzeba tak wlasnie zrobic. Gdzie sie je kupuje i za ile???

na Abyss'ie x3 ich tez nie ma :P