Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sobek

spenkye

alfheimr

a dźwignę crumę z tym buffem :O ? spróbuję dzięki

Sushy

z bowem nie idz na crume, szybko uciekniesz, bow resist

mattz

tap exp bez dropa to fom na shamanch do 52 a potem lizardmenach przy angel waterfall za mostem(klonuja sie) do 61... tylko brak dropa :D

Sushy

plus na fom  do 52 wszystkie moby maja weakness na bowy

mattz

Cytat: mattz w Czerwiec 10, 2018, 03:39:29 PM
tap exp bez dropa to fom na shamanch do 52 a potem lizardmenach przy angel waterfall za mostem(klonuja sie) do 61... tylko brak dropa :D

Ale w sumie teraz adene wylapiesz na maxach za 0.7, to tak kupujesz z 40kk i spokoj wiecej i tak raczej niee wyfarmisz 40-61. Zaoszczedzisz z 2.5x czasu.

alfheimr

dzięki Panowie do 52 polecę na Fom a potem już coś Wlem na Ev spróbuję. Dyeki wszystkie w dexa - con na bowie czy coś po pół ze strengthem? może ten strenth zaleznie od tego na ile strzalow będą padać

Vilhelm

Lineage 2 Classic EU Skelth
Titan 78 - Vilhelm
Moonlight Sentinel 77 - Villz

Mauro

Co tu taka cisza? Widzę że moda na konie sie skonczyla to teraz kazdy dagera expi 

Neural

Cytat: Mauro w Czerwiec 14, 2018, 11:24:04 AM
Co tu taka cisza? Widzę że moda na konie sie skonczyla to teraz kazdy dagera expi 
Ja robię tyrka :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

sobek

Cytat: Neural w Czerwiec 14, 2018, 12:11:23 PM

Już nie destro? :D

btw też robię tyrka :D

Mauro

Znacie może wartości jakie będzie dodawać hawk totem? Szukam ale nie mogę znaleźć nic konkretnego. Z ciekawych informacji to deska będzie mogła odpalić Frenzy/gutsa na 90% hp

Neural

Cytat: sobek w Czerwiec 14, 2018, 07:14:14 PM
Cytat: Neural w Czerwiec 14, 2018, 12:11:23 PM

Już nie destro? :D

btw też robię tyrka :D

nie robiłem deski tutaj
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

asQ

No niezły "blue zerg" jak w cc mniej osób niż w red xDDD

sobek

Cytat: asQ w Czerwiec 19, 2018, 11:25:01 AM

Ważne, że pufa $ robi :D

Neural

Cytat: asQ w Czerwiec 19, 2018, 11:25:01 AM
To ile was bylo tylko daj screena :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

sobek

Co do siege ostanie 30 minut to jedna beznadziejna decyzja pufa i powinniśmy mieć ADEN ale potem 2 błędne decyzje BLUE i straciliśmy dwa zamki.
Zdobyć ADEN to nie taka łatwa sprawa, łatwo się go broni ale wygrał lepszy i tyle.

Neural

Siege był dziwny na początku strasznie ciężko było targetować bo spora cześć ludzi była zapisana na ataka Aden i nie dało się ich bić, z drugiej strony było mniej ludzi z Blue side do bicia nas :). A co do tego dion to wybór padł na to bo było bliżej giran za daleko, ale i tak było fajnie bo było sporo akcji nie to co ostatnio.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

kabulek

Kłamiesz! W katach nic się nie działo.
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

prawdziwyON

jak się skelth obecnie ma? online bardzo spadł na lato? ? jakieś polskie klany zorganizowane są? XT?

mattz

Cytat: prawdziwyON w Czerwiec 20, 2018, 06:40:35 PM
jak się skelth obecnie ma? online bardzo spadł na lato? ? jakieś polskie klany zorganizowane są? XT?

online zawsze w lato jest niski, ale dla nowych osob to nawet lepiej.
Klany nie klany, CP raczej a jak zaczynasz to biorac pod uwage ze caly aktive serwer ma 72+, to tak boxik+main i licz na sb. O klanie to tam mozesz na 65+ myslec.

michaeljackson

W oczekiwaniu na nowy dodatek do wowa, wrocilbym sobie na ten serwer.

I standardowo, czy dalej sa mocno uczuleni na boty? Czy jesli sie nie podkladasz to ignoruja jak na starych serwerach, mam na mysli Luna.

sobek

Cytat: michaeljackson w Czerwiec 22, 2018, 09:43:51 AM
W oczekiwaniu na nowy dodatek do wowa, wrocilbym sobie na ten serwer.

I standardowo, czy dalej sa mocno uczuleni na boty? Czy jesli sie nie podkladasz to ignoruja jak na starych serwerach, mam na mysli Luna.

Regularne bany, brak botów.