[L2J] L2Emi&L2com.pl - IL x7 - Server Resurrection 21.12.2018

Zaczęty przez Shanique, Maj 06, 2018, 06:41:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fart200

Cytat: yTr w Czerwiec 10, 2018, 12:58:02 PM
typ wbił na interludzie na ipnach cova po 10 dniach, teraz weźmie wszystkie epiki, na koniec miesiąca odbiera hero i nie pozwala wam expić, zabija na wszystkich lokacjach a na koniec śmieje się wam w twarz na hero czacie!!11 HAHAH! koniec servera!!! /s

kolejny idiota a jak zrobi hero sam ???

ThugLife

Cytat: fart200 w Czerwiec 10, 2018, 01:02:34 PM
Cytat: yTr w Czerwiec 10, 2018, 12:58:02 PM
typ wbił na interludzie na ipnach cova po 10 dniach, teraz weźmie wszystkie epiki, na koniec miesiąca odbiera hero i nie pozwala wam expić, zabija na wszystkich lokacjach a na koniec śmieje się wam w twarz na hero czacie!!11 HAHAH! koniec servera!!! /s

kolejny idiota a jak zrobi hero sam ???

wow, nie ogarnąć takiej dawki ironii to już sztuka.

yTr

jeszcze dopisałem '/s' ale to chyba nieznany skrót tutaj, no trudno  :o

mattz

Ale co wy czytac nie umiecie?

http://www.l2emi.eu/features.php#x7
-Number of active accounts per HWID 1 + 2
na PC, jak masz 2 pc to 6 kont, jak 3 to 9

Sheani

Prawie 2 tyg na wbicie cova to i tak sporo czasu. W 2 ogarniete osoby z duza iloscia czasu to ze 3-4 dni max wiec po co ten placz ? Dobrze ze nie ma zbyt duzo osob rushujacych nobla bo polowa pewnie juz by szukala innego serwera po tygodniu ...  hahaha
Castani

NędznySzczur

Jeszcze miesiąc nie minął, a serwer RIP LUL.

rcu2xp

Asgota

Mógł, czy nie mógł, co to zmienia... Obiecany był Low... I tylko Low mógł wydać werdykt co do działania plików.
Beta była, zrobiliśmy co mogliśmy by było jak najlepiej, Ci co pomagali w testach również zrobili co mogli by sprawdzić co tylko przyszło im do głowy...
Przez ten czas usłyszałem od graczy wiele miłych słów, ale i sporo hejtu... Ale to raczej normalne :)
Ja się nie zamierzam poddać, będę walczył dalej i to w sumie wszystko... Serwer będę prowadził choćby dla 10 graczy...

W najbliższym czasie planujemy ciągłe update Live x7 oraz jakiś boost dla nowych graczy.
Dalej w planach jest drugi serwer, typowo pod 4Fun PvP, co to będzie? jeszcze nie wiem...

Deacon

Niestety ale na tym serverze wydarzyło się bardzo wiele "dziwnych" rzeczy, począwszy od AQ po geodate i inne bugi, szanse dałem, ale raczej ostatnią.

rafalbrutal

Cytat: Deacon w Czerwiec 25, 2018, 11:09:12 PM
Niestety ale na tym serverze wydarzyło się bardzo wiele "dziwnych" rzeczy, począwszy od AQ po geodate i inne bugi, szanse dałem, ale raczej ostatnią.

Czy mógłbyś sprecyzować te bardzo wiele " dziwnych " rzeczy bo gram na tym serwerze i być może mam klapki na oczach nie dostrzegając ich.

O AQ nic nie słyszałem. Ominęło mnie coś ?
Bugi geodaty są znanym problemem. Sam zgłaszałem parę. Myślę że w końcu to poprawią. Są irytujące ale aż tak bardzo w grze nie przeszkadzają. Idzie przywyknąć a co najważniejsze da się grać.
Inne bugi które napotkałem osobiście to naprawdę drobiazgi ( nie maja ani większego znaczenia ani wpływu na rozgrywkę). Jeśli komuś bardzo coś przeszkadza może zgłosić.

NędznySzczur

Szanowny, przeciętni użytkowniku, jeśli widzisz, że ktoś broni tego serwera, to zapewne jest na "Ty" z adminem lub wydał dolary na dote i ością mu w gardle, że zostało tam 60 osób.

Asgota

Na ,,Ty" jest ze mną każdy gracz. Tak pochodzę do rzeczy, traktuje każdego równo, chyba ze ktoś jest serio skończonym debulem...

Sheani

Tyle placzu i zali a jak przychodzi co do czego to pewnie polowa z tych ludzi biegnie na najbardziej zhajpowany i zabugowany serwer jakim jest l2 dream i wtedy im nagle im to nie przeszkadza bo wokol siebie wica kolejne 2 tysiace matolow dla ktorych licza sie tylko liczby ...

Gratulacje dla calej ekipy ktora sie zebrala w sobie i z kazdym dniem poprawia to co maja i szkodza ze nie ,mam teraz czasu zeby sie przylaczyc. Bylem za to na swatecznym serwerze pvp i mimo pewnych roznic w tym jak widze kilka rzeczy bawilem sie swietnie i mam nadieje ze jeszcze na taka zabawe znajde czas
Castani

QRQ

Cytat: Sheani w Czerwiec 26, 2018, 10:53:42 AM
Tyle placzu i zali a jak przychodzi co do czego to pewnie polowa z tych ludzi biegnie na najbardziej zhajpowany i zabugowany serwer jakim jest l2 dream i wtedy im nagle im to nie przeszkadza bo wokol siebie wica kolejne 2 tysiace matolow dla ktorych licza sie tylko liczby ...

Niesamowite, że ludzie w MMO(Massively multiplayer online) szukają gry z tysiącami innych graczy... do singla/co-opa są inne, lepsze gry.

Sheani

Cytat: QRQ w Czerwiec 26, 2018, 11:49:41 AM
Cytat: Sheani w Czerwiec 26, 2018, 10:53:42 AM

Niesamowite, że ludzie w MMO(Massively multiplayer online) szukają gry z tysiącami innych graczy... do singla/co-opa są inne, lepsze gry.

Tak glupi jestes ze nie rozumiesz co napisalem czy trollujesz?
Castani

QRQ

Im mniejszy online tym lepsze pliki trzeba mieć. Ludzie quitują gdy widzą, że inni odchodzą. Wiekszości nie odpowiada gra w gronie tylko kilkudziesięciu osób. Proste.

Uziemienie

Panowie wyżej, nie oszukujmy się. Interlude to gówno kronika, nie ważne jakie pliki czy online, po miesiącu nie ma co tam robić. Pozdrawiam.

Asgota

Z racji tego że na serwerze nadal grają ludzie, wracają starzy gracze oraz pojawia się trochę nowych postaci postanowiłem na ich prośbę spróbować reanimować serwer głównie dla casuali i ludzi którzy nie lubią zmieniać serwera co 2 dni.

Temat wystartował dziś, dosłownie kilka minut temu i będzie się toczył na ENG forum: http://l2emi.eu/Forum/showthread.php?tid=1084

Saw

Cytat: Asgota w Grudzień 06, 2018, 07:48:05 PM
Z racji tego że na serwerze nadal grają ludzie, wracają starzy gracze oraz pojawia się trochę nowych postaci postanowiłem na ich prośbę spróbować reanimować serwer głównie dla casuali i ludzi którzy nie lubią zmieniać serwera co 2 dni.

Temat wystartował dziś, dosłownie kilka minut temu i będzie się toczył na ENG forum: http://l2emi.eu/Forum/showthread.php?tid=1084
Jeszce tylko aby kronika inna była, niestety Interlude to już przeszłość bez względu na jakość plików, serwerów administracji itp, i nic tego nie zmieni.

SizeMatters

Cytat: Saw w Grudzień 09, 2018, 06:42:37 PM
Cytat: Asgota w Grudzień 06, 2018, 07:48:05 PM

Jeszce tylko aby kronika inna była, niestety Interlude to już przeszłość bez względu na jakość plików, serwerów administracji itp, i nic tego nie zmieni.

Która kronika nie jest przeszłością?

Asgota

Cytat: Saw w Grudzień 09, 2018, 06:42:37 PM

Czy ja wiem, przez lata spędzone w tej grze widzę tylko jedno, ludzie wyznaczają sobie kronikę graniczną i zawzięcie jej nie przekraczają...
Dla przykładu część  graczy mówi "Powyżej interlude nie zagram, wolałbym grac w simsy", a inna część "Interlude jest za nudne, przytulił bym takie H5 i tylko H5, GOD to już 'Star Wars' " i tak można w nieskończoność.

Także jeżeli chodzi o moje zdanie to kronika się nie kończy, to ludzie nie mają czasu albo chęci na grę, a Ci co grali na Interlude, będą grali dalej.

Na tą chwile nie planuje zmiany kroniki na H5 czy inną, za dużo pracy władowaliśmy w te pliki by teraz je zmienić bo "interlude się już skończyło".
Jeżeli była by kiedykolwiek planowana zmiana, to tylko Classic.

NędznySzczur

Mnie się bardzo spodobała akcja "reaktywacja" i postanowiłem wziąć w niej udział. Gra się przyjemnie, bez presji i jedyne czego brakuje to Was, wbijajcie.

jagrab

Cytat: NędznySzczur w Grudzień 11, 2018, 10:51:55 PM
Mnie się bardzo spodobała akcja "reaktywacja" i postanowiłem wziąć w niej udział. Gra się przyjemnie, bez presji i jedyne czego brakuje to Was, wbijajcie.

ile osób tam teraz gra? jak z pvp?

Kondjo

Dołaczam sie do pytania ile tak naprawde ludzi gra dzis na serverze Interlude fajna kronika zawsze stałem za nią murem i jeśli znajdzie sie choć garstka ludzi do pogrania może i można by było troche polatać :)