Kiedy nowy serwer na Offie?

Zaczęty przez lukasz199, Kwiecień 29, 2017, 11:02:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukasz199

Siema, chciałbym się dowiedzieć czy wiecie coś na temat startu nowych ofcialnych serwerów?

Nie dawno ruszyła Ramona na EU, więc na EU pewnie długo nie będzie, a jak się ma sprawa na US?

Wiecie coś kiedy można od nowa pograć? :)

QRQ

Jak masz zamiar pograc dłużej niż kilka mies. to bez problemu możesz zaczynać na Ramonie. Czekać kilka lat żeby pograć chwilę na start serwera jest bez sensu  8)

lukasz199

Na Ramonie mam wynna 99, szukam całkiem nowego serwa :) ktoś coś wie na temat nowych offów? :)

JamesDoakes

Cytat: lukasz199 w Maj 01, 2017, 12:04:27 AM
Na Ramonie mam wynna 99, szukam całkiem nowego serwa :) ktoś coś wie na temat nowych offów? :)
ramona ma ~miesiąc i szukasz nowego serwera? XD
offy wstają rzadko, następnych zmian oczekiwałbym za 3-4 lata o ile będzie jeszcze co zebrać i spodziewałbym się raczej mergów a nie nowych serwerów.

korkeaw

wadas

Ale Classic by się nowy przydał  8)

Asaradagaal

a są może gdziekolwiek jakiekolwiek przesłanki że kiedykolwiek nowy off classic powstanie?

wadas

Jakieś tam głosy dochodzą, że NA przymierza się do classica. Popularność gamecoast pokazuje, że zapotrzebowanie jest spore. Mnóstwo osób czeka na nowy server, bo na 3 letnim "szkielecie" nie ma zamiaru zaczynać, albo ma negatywne nastawienie do innovy.

Mokeli

2stowa2

a gamecoast to nie prywatny server? A tu chyba chodzivo oficiala albo sie myle

wadas

Oczywiście, że to prywatny server. Owszem, maja oryginalne pliki, ale offem bym tego nie nazywał.
Chodziło mi o server pod banderą NCsoft.

nutripack

Nowy serwer? Jak na Skelcie gra szacunkowo 500 osób ? Bo reszta to boxy, sklepy, wędkarze, pk chary itd........ Nie sądzę  :afro:

Asaradagaal

wielu gra nie w tym samym czasie potencjalna baza graczy powinna byc większa

wadas

@nutripack patrz mój wcześniejszy wpis. Skelth ma 3 lata do tego przez ludzi jak pufa nie najlepszą opinię. Zapotrzebowanie na nowego classica jest, co pokazują servery jak gamecoast. Tym bardziej, że nie ma żadnego servera NA.

Yasuo

Ja bym tu raczej powiedzial że zapotrzebowanie na privy jest niz na drugiego skeltha bo community woli skakac po serwerach co 3 miechy bo przy 4-tym juz wierci ich cos w dupie i nie daja rady usiedziec. Privy daja im ta mozliwosc bo na expie  razy X nie jest tak szkoda  z ich prespektywy czasu. Tylko gdyby sobie policzyli ile czasu marnuja na dobijanie lvla na takim privie i na nowym i tak dalej to by wyszlo ze na skelth juz by mieli 78. A to pierdolondo ze pufa ze to, ze tamto, to ze zwyklego lenistwa bo ludzia sie nie chce altow na rb porobic i innych rzeczy zeby mu przeszkadzac. Wiadomo latwiej napisac na forum shiit posta :D

QRQ

Chyba każdy .ru serwer jest zdominowany przez 1 side. Niestety gra nie oferuje balansu i pomocy słabszym pod tym względem.

2stowa2

Yasuo

sobek

Cytat: 2stowa2 w Lipiec 08, 2018, 02:31:00 PM
kim jest ten pufa?
Kimś kto dyma innych a jeszcze mu za to płacą.

RedWind

Nowy serwer od Innovy EU startuje 24(?) Października