L2 classic NCSoft - ekipa

Zaczęty przez Fujiwar, Październik 02, 2018, 10:16:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fujiwar

Witam serdecznie. Po bardzo długiej przerwie od L2 postanowiliśmy zebrać małą ekipę do wspólnej gry na L2 classic od NCSoft który startuje 03.10.2018r. Organizujemy ekipę dla nowych jak i weteranów tytułu oraz osób które nie będą się spinać lecz dobrze bawić podczas rozgrywki. Jesteśmy osobami dorosłymi dla których L2 jest rozrywką a nie kolejną pracą na etat :) Osoby chętne zapraszam na discord gdzie będziemy tam rozmawiać na różne tematy oraz wspólnie spędzać miło czas w czasie expienie które będzie bardzo długieeee :) Przypominam nie jesteśmy klanem lecz ekipą a potem po tygodniu dwóch zobaczy się ile osób zostanie pomyślimy o dalszym rozwoju. Pozdrawiam serdecznie.
Adres discord: https://discord.gg/rJr9h6G

Mamba

siemanko, moge pograc. jutro zaczynamy. ale przyznam ze nie gralem nigdy na classicu. w ogole to raty sa x1 czy jak,  szybko mi powiesz co i jak jest czyk sie rozni od interlude lub cos ?

Fujiwar

spoczko nie ma problemu masz podany discord jak cos wpadaj. Każdy moze z nami grac :)

Taneroth

Dobrze, zbierajcie i róbcie klan dla bonusów.
"Skup się na tym co najważniejsze, odpocznij z całą resztą." - Marco Hietala

Coach

Cytat: Taneroth w Październik 03, 2018, 10:22:39 AM
Ja w razie czego szukam kogoś, kto zamierza grać EE / SE do wspólnej gry w duo (odpalanie siebie na wzajem, gdy drugiej osoby nie ma, żeby uniknąć konieczności robienia boxa). Mam sporo czasu na grę i w razie czego będę grał Sorcem.

spoko opcja, ale wiesz że w tym duo daleko nie zajedziesz? dla takiego sorca to trzeba mieć co najmniej 2 manodaje ;c chyba, że chcesz w jakimś mage cp grać ;)

Fujiwar

Ekipa zbiera się zacna :) Oby tak dalej to klan się zrobi :P hehe :D