Jaka postać dla samotnika

Zaczęty przez dziki998, Lipiec 20, 2006, 10:50:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dziki998

Zaczynam grać na Dragon Nerwork i zazwyczaj gram samotnie .
Popierwsze nie mam czasu, po drugie taka grę lubię.Wcześniej grałem na Extremie/StarisTH 60+,SPS60+, i phantom
Szukam postaci którą dam sobie świetnie radę sam na ratachx15  
Śwetne pierwsze dwie postacie  TH the best!!!!!Ale nimi już grałem
Pmóżcie i wybrać inną dobrą postać
Dzięki

Nabuchodonozor

Samotna gra,  to może coś z elfów PW albo SR , niezłe self buffy , całkiem przyjemnie się expi a na dodatek radzi sobie w pvp. poza tym jakoś strasznie nie odbiega od stylu gry TH ,tylko następuje przesunięcie środka ciężkości w stronę zwinności (jeśli tak to można określić)
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

GlooM

Shaman

proponowalbym rowniez summonera :D czary jakies tam masz...tanka w postaci summona... a na pozniejszych lvl sumonki potrafia niezle sobie radzic :D plus buffki itp na sumonki

Sshoji

A ja mśle że  Spellhowler
         ,,Z dobrym kierowcą - (graczem)"  
Można tą profesją wiele ździałać  
   Jóż od 20 lvlu jesteś dobry w pvp , Odpowiednie moby padaja na 1 hit ,
A po 40 lvlu  ,żaden koleś nam niepodskoczy  (no może SPS i  inny SpH albo Nekro)     , Po 40 lvlu również  sporo potworow na twoim lvlu padaja na 1-2 hity       i dotego nie tracisz many bo utrzymuje ja w rownowadze  Wampire claw,Body to Mind ,Cropse life drain

Will the nightmare ever end?! I cannot force myself awake!
Dream Chaser
I Want to be your dream...

ainaarwen

no nie wiem, czy po 40 rzadko kto podskoczy sph... nawet taka sila czarow jaka on ma nie zniweluje malej ilosci hp, niech dojdzie taki lucznik i przerwie czarowanie to z cast speed de juz nie zdazysz nowego zaklecia "wypowiedziec", bo bedziesz lezal

Sshoji

Dlatego mówie doświadczei gracze          
       podstawa to daye        obnizajace     men   dodajace wit
                                         obnizajace      men    dodajace wit
                                            obnizajace  men     dodajace int
           Podstawa to mocne naszyjniki bo       mamy znizony wtedy mocno       M def

Will the nightmare ever end?! I cannot force myself awake!
Dream Chaser
I Want to be your dream...

BaRt

em

ja bym ci polecil SH lub jakiegos summonera (nimi naprawde latwo i przyjemnie sie gra ;)) jezeli chcesz grac w zwarciu to wez WC (na swoich buffkach moze bardzo duzo zdzialac:))
em powrócił na forum ;D

dziki998

Dzieki panowie za wszystkie rady
Jedna jest pewne jakiś summoner
BĘDĘ grał NECROMANCEREM podobno wypasiony koleś
Magowie przy nim pękają
A przedewszysykim to postać której nigdy nawet nie ruszałem a chyba większością już szłem.
Co myślicie na temat tego heroesa?
Jakby co to czekam na jekieś dobre rady dla tej postaci
Dzięki

kebosmen

necro...to nie postac dla poczatkujacego gracza ale ty juz masz chyba jakie doswiadczenie...necro rzeczywiscie wymiata ale...jesli necro bd mial zle wyposarzenie i bd obieral zla taktyke w grze nic nim nie zdzialasz bo to nie jest tam jakis zwykly nuker...jednym z najwiekrzych przeciwnikow necra sa summonerzy i daggerzy(jak kazdego z reszta) z nimi jet mu bardzo ciezko ale daje raczej rade jesli ktos umie nim grac...ja szczerze nie polecam tej postaci...jesli grasz na priv ser to przygotuj sie na zbugowane summony po 1 p atk i m atk...gdy gralem necrem dobila mnie jedna rzecz gdy porownywalem go w walce na SS z SH kolegi to on zdazyl zabic 3 moby zanim ja zabilem 1go(poprostu szok) bez dye +wit nie ma co sie meczyc bo trzeba strasznie sie nameczyc zeby wszystkie debuffy rzucic...a potem nuki ...o tym juz lepiej nie mowic :( ...necro mial byc najbardziej wypasiona postacia w L2 a zostal najwiekrza pomylka(to jedynie moja ocena...ale wiem ze wielu tak myusli)

A TO ZE NUKERZY MU NI DAJA RADY TO TEZ NI PRAWDA>>>ROZWALILEM TAKIEGO NECRO SPSem na mw rownych lvlach...bo koles nie mikal szans na rzucenie uciszenia...gdyz mam SpSem 1010 cast speed...i kazdym kolejnym nukiem go rozpraszalem...wygralem walke prawie bez strat...szybkosc czarowania to bardzo duzy atut

dziki998

Wiesz co KEBOSMEN  w jednym możesz mieć racje !!
Jeśli Necro jest tak zbugowany jak Phantm Summoner to napewno nie mamsesu  nim grac
Jestm na 61 lvlu na EXTREME /STARIS i mam naprzyklad skil do obslugi 3 kubików  a mam dwa .
Tak samo jest z przywołańcami tylko jeden jest godny uwagi Sumon Soules reszta do DUPY!!!!!!
Ich hp, pa, itd zatrzymały się na jakimś miskim lvlu.
A jednogo w ogóle nie ma i to tego najmocniejszego.
No ale na to nic już nie poradze
Dzięki za rady
NARA

Bacar

Cytat: dziki998
Jestm na 61 lvlu na EXTREME /STARIS i mam naprzyklad skil do obslugi 3 kubików  a mam dwa .

To nie jest bug w C4 dostajesz 3 cuba ale czy na l2x sa skile z c4 to nie wiem .
Powiem ci jedno L2x jest sux wiec dziwie sie ze jeszcze ktos tam gra :P

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

GraveGuardian

ja rowniez proponowalbym SH nic nie expuje tak szybko jak SH potem mozesz sobie srobic SUBKLASE jak ci sie Troche znudzi...

SH wymiata jak nikt inny ale jak wiadomo nie ma naklepszej postaci...wada SH jest jego niska obrona magiczna wiec bardzo czesto wylapuje debuffy od mobow, i innych graczy. Na PVP raczej nie zachwyca jednak jak mowilem Nic nie expuje tak szybko...wiec szybko dobijasz do 76 lvl (przy racie x15)
:>
http://lineage2invasion.no-ip.org/index2.html
NAJLEPSZY SERWER L2 JAKI ZNAM

BartSH

Polecam na takich ratach  SH b opodejrzewam ze   z takimi ratami  i  chary sa prawdopodobnie  "podpakowane" a  jesli  Gm podpakowal sh c speed to juz cos  z symbolami +4int - 4 men +4wit -4 men +4 con -4 str  calkiem niezle sie wymiata a pvp to juz inna sprawa a hp to jak sie orjetuje sh ma najmniej  z magow jesli sie niemyle na 65 lvl powinien miec okolo 390 c speeda (bez potiona magic haste ) i hp okolo 1,6k ale jak jest na serverach z big ratami przewaznie chary sa niezle zbugowane i niezle ci pujdze exp polecam  tez OL przedatny do pt posiada self bufy dla pt clanu i aliantow a na pvp niezle mu idze
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6