[L2OFF] L2 Dark Elmore - IL x16 - START 06.10.2018

Zaczęty przez uNiquii, Wrzesień 07, 2018, 09:53:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PiotrusiJasiu

Server poscili od 20 godziny ale ddsos nadal nie odpuszczal i admini pod naciskiem  ludzi wylaczyli go o polnocy bo jakosc grania nie dawala przyjemnosci a i pora byla juz pozna.

Podali informacje ze o 14 podejma decyzje czy nie robic wipe czy poscic poprostu server dalej. Do tej pory widze ze DDOS odposcil. Server L2 Crest IL x5 to totalny fail z onlinem (max 200osob) gdzie gremlinow wiecej niz ludzi:D. Tutaj standardowo do grelmina stado ludzi.

Ak47

Jakiś Polski klan bez większych spin tutaj zamierza grać?

uNiquii

SERVER is online and have 2000+ ppl.  Discord joined already 1000+ ppl, big pvps for raidbosses started too.

Mamba

How much online ?
When server real start ?

PS. Ktos tu wbił, powie co i jak na PW najlepiej :)

rbkastro

https://www.twitch.tv/rbkastro   //  4fun stream

Ak47

Ja też tutaj gram , nie widać żadnych topowych klanów raczej dużo randomow tak jak to było na l2 dawn . Czuć klimat starego l2.

Mamba

no to fajnie, wbilem 25 lvl dopiero. ogarniam deske, zobaczymy co z tego wyjdzie. ciezko mi smameu w sumie, moze jakies pt ? nick mamba, bede za 1.5godz;)

Nick Mamba :bump: :bump:

Ak47

Jak będziemy mieli lvl"e na podobnym poziomie to chętnie 🙂obecnie 62 lvl ale mnie nadgonisz szybko bo gram tylko z 3h dziennie a exp idzie szybko . Od 20lvl można kupić buffy po 10k jeden u npc. Oczywiście tylko kilka podstawowych coś na zasadzie newbie buffera

Ak47

rbkastro

Cytat: Ak47 w Październik 10, 2018, 07:22:00 PM
Jak będziemy mieli lvl"e na podobnym poziomie to chętnie 🙂obecnie 62 lvl ale mnie nadgonisz szybko bo gram tylko z 3h dziennie a exp idzie szybko . Od 20lvl można kupić buffy po 10k jeden u npc. Oczywiście tylko kilka podstawowych coś na zasadzie newbie buffera

od 20 pierwsze levele  buffow , od 40 drugie levele, od 52+ trzecie levele buffow

BTW. WTS 12x dc gloves rec, WTB DC robe rec

uNiquii

Cytat: rbkastro w Październik 10, 2018, 07:55:18 PM
Cytat: Ak47 w Październik 10, 2018, 07:22:00 PM

od 20 pierwsze levele  buffow , od 40 drugie levele, od 52+ trzecie levele buffow

BTW. WTS 12x dc gloves rec, WTB DC robe rec

https://forum.lineage2.cz/showthread.php?20114-NPC-Buffer-more-information

here is written how exactly WORKs buff helper :)

PiotrusiJasiu

co do braku top CP to sie mylisz gdyz sa tu ruskie Blackrocki i czeskie Unigrupy. na razie server jest ladnie zbalansowany 5pt vs 6pt.

btw. Szukam graczy do CP na servie. PM Jasiu

Velkan

Wbiłem się i zapowiada się obiecująco. Piątek, godzina 17:37 - po komendzie .online jest 1307 osób.

Na serverze już widze BlackRock-ów

Ak47

Teraz online wieczorami tj. po 18 dochodzi do 1900 .W zeszło sobotę było 2100

rbkastro

Cytat: Ak47 w Październik 18, 2018, 07:11:42 PM
Teraz online wieczorami tj. po 18 dochodzi do 1900 .W zeszło sobotę było 2100

wlasnie miałem pytać jak sytuacja wygląda bo wyjechałem służbowo i wracam w sobote.

BTW. Znalazłeś ten  klan?

PiotrusiJasiu

odziwo serverowi wzorsl online a co najciekawsze sa 4 side co do tej pory nie widzialem. Te 4 sidy tzrymaja sie tak od tygodnia wiec chyba nie bedzie juz zmian:D.

Velkan

No ja online 2100 jeszcze nie widziałem ale 1800-1900 tak. Glownie gdy idzie o AQ wieczorem. Swoja droga delikatnie mowiac wq***em sie gdy wygral dusk w 7s -.- Ale widzialem ze ktos tym zmanipulowal bo postacie ktore braly udzial w festival o nickach dusk1, dusk2 itd mowia same za siebie 😁 No ale co tam - trzeba expic puza cata. Aha. Wczorajszy online wieczorem to ponad 1600. Takze mozna grac. Podejrzewam ze teraz przy weekendzie wzrośnie.

yTr

Ciekawe jak Ty to obliczasz, że 2100 nie ma ale 1800 jest, sczególnie przy takich liczbach  :o :D

Ak47

Myśle , ze Velkan miał na myśli co widział na liczniku online a nie co fizycznie 😉

yTr

No ale szanujmy się, chyba nikt nie sądzi, że jakikolwiek server pokazuje realną liczbe graczy na licznikach na stronie  :D

Velkan

@yTr sprawdzalem obecnosc jak w szkole 😁 A tak serio to jak pisal ak47 - naturalnie chodzilo o licznik.

chiv

Cytat: yTr w Październik 19, 2018, 01:41:26 PM
No ale szanujmy się, chyba nikt nie sądzi, że jakikolwiek server pokazuje realną liczbe graczy na licznikach na stronie  :D

Wiadomka, że zawsze jest ryzyko nadużyć, ale śmiało mogę powiedzieć że nawet jeśli kręcą z licznikiem, to robią to w znikomy lub bardzo dyskretny sposób. Patrząc na miasta i np. spoty (na HS wieczorami ciężko czasami dopchać się do mobów żeby zrobić q) to jedno jest pewne, ludzie dopisują, a czy postaci jest ich 1500 czy 1800 to już tak nie robi :)

Velkan