Przekazywanei itemów

Zaczęty przez Tezuh, Lipiec 25, 2006, 03:04:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tezuh

nie wiem co zrobic BD mam kilkanascie swietnych Item Mats a chcialbym je dac mojemu krasiowi ktory tez jets na tym servie co mojk BD problem w tym ze nie wiem jak przekazac itemy (raz polozylem itemki na podlodze mialem sie lognac a tam jaksi n00b mnie sledzil i mi zabrakl z 15 3 itemki) jak przekazac bezpiecznie itemy do mojego dwarfa?

Polgara

Jezeli masz te obydwie postacie na tym samym koncie to mozesz isc do WH i k tórys z tych gostków w Wera hause ma taka opcje DEPOZIT FRIEND
wybierajac ta opcje zaznaczasz nik postaci na jaka chcesz przekazac dane zeczy pojemnosc jest ograniczona mozna tak przezucic jednorazowo 7 zeczy tzn mozesz zajac 7 okienek (to tez zalezy od serwera).Jesli w ten sposób przezucasz Itemy i matsy to wyciagnac mozesz ta druga postacia tylko w tym miescie w którym te Itemy,matsy zostawiłes

Jesli nie masz postaci na tym samym koncie to albo popros kogos z klanu jesli jestes w clanie o pomoc w przezuceniu zeczy  albo zrób DUAL BOXA i zrób Tarde miedzy swoimi postaciami

A jesli wyrzucasz itemki na ziemie to zawsze szuka sie jakiegos ustronnego miejsca idzie sie tam 2 postaciami zeby po przelogowaniu od razu podniesc

Shaman

CytatA jesli wyrzucasz itemki na ziemie to zawsze szuka sie jakiegos ustronnego miejsca idzie sie tam 2 postaciami zeby po przelogowaniu od razu podniesc

i tylko jezeli Twoj server jest stabilny... sprawdz czy nie ma zapowiedzianego restartu za np. 3 min... to bardzo ryzykowny sposób.
Braciak stracił tak kiedyś całe BW bo ktos go przyuważył i podpierniczył... widzial tylko oddalajacego sie kolesia... peszek jak to mawiają.

Tezuh

Ok dzięki zobacze czy podziala...

misiaczek

Też mi się to przyda bo właśnie zamierzam sobie zrobić spoila jako 2 postać na jednym koncie . W celu rozwinięcia mojego Warlorda którym gram