dziwny problem

Zaczęty przez wojtas666, Lipiec 24, 2006, 06:54:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ramones

no dobra, sory,  moze masz racje:)
nie chce sobie robic wrogów, wiec nie uciekając przed tym co napisalem wczesniej nie bede kasował tamtego posta i z góry sorka dla tyr i meyko za obraze, ale... ale faktem jest ze czesc z uzytkowników nie jest tutaj zbyt miła dla nowych mniej doswiadczonych graczy w l2 jak i w znajmosci komputerów. połowie posiadaczy kompów słuzy on tylko do grania, wiec nie muszą posiadac wiedzy na temat jego budowy. (ja wiem ze mam radeona, jakbym nie spojrzal teraz na pudełko to bym nie widział ze jest z GIGABYTE'a-jezeli to jest firma która go zrobiła, bo szczerze mówiac nie wiem i nic mnie to nie obchodzi) a tak w ogóle to juz sie nie wtracam bo to nie mój spór a tylko tu spamuje.
ale kurde... moze by tak troszke wiecej miłosci do blizniego swego<lol2> to ze ktos gra w l2 od poczatku jego istniena i jego postac ma 666lvl i jest naprawde swietnym i doswiadczonym graczem nie czyni go od razu guru który moze sie smiac z niewiedzy innych graczy.

wojtas666

dzięki Ramones, jedyny, który mnie rozumie.
admin, proszę zamknij już ten temat bo i tak już się dość dowiedziałem, a nie chcę żeby tutaj doszło do czegoś.
http://s13.bitefight.pl/c.php?uid=21190 <- kliknij a nie pożałujesz :D

Meyko

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Cytata nie chcę żeby tutaj doszło do czegoś.

:poklony:  :poklony:  :poklony:

Eh juz chyba lepiej bede grzeczna, bo dostane od ramonesa wp..
Bo przeciez obrazam tylko wojtasa biednego (np tym ze nie rzucam miesem, fakt, to dosyc obrazliwe) i w niczym nie pomagam (szukanie dokladnej specyfikacji nie ma sensu, wszyscy wiedza, ze kazdy sterownik pasuje do kazdej karty).

Pocieszajace, ze Ramones (nieczesto sie odzywa na tym forum, ale jak cos juz napisze, to prosze ja ciebie ... ) znalezli wspolny jezyk. Ba zostali kumplami i od tej chwili zyli juz dlugo i szczesliwie. Wymieniali sie swoimi madrymi przemysleniami (w tym o milosci do blizniego) i w ogole sa najlepsi.

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Bacar

Hehe dobra Meyko zejdzmy z nich i zamknijmy temat bo sie zaczyna robic offtop -no chyba ze wielki Pan wojtas uraczy nas swoja dobrocia i wstawi foty karty :P Ale na to nie ma co zbytnio liczyc ;)

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Shaman

a ja zamykam temat bo wszyscy sie chyba tutaj za mocno rozbrykali  :|
nie polecą ostrzeżenia tylko dlatego że mnie to dość mocno rozbawiło w tym monotonnym dniu  8)

Wojtas666 jak zdecydujesz sie podać dokładną specyfikację karty to wyslij pw to otworze temat.
reszta jak wpadnie na rozwiazanie bez tych danych to tez pw i otworze...

i tyle :P

Rake

W przeciwieństwie do Shamana wcale mnie nie bawią takie flame wars i dlatego ostrzeżenia będą.
[